Glutofia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czy ja nie moge miec jednego tygodnia spokoju?? NO powiedzcie nie mogę?? @@@#%%****###!!!!#### godz 22 ktoś puka do drzwi . Taki mały łebek z bloku obok z psem na sznurku. Mówi ze bratu ktoś do klamki przywiązał zapukał i uciekł. Brat jako ze posiada juz 3 psy i dwa koty przywiózł do siostry równie zapsionej. Dzieciak przyprowadził do mnie bo matka się nie zgodziła. W ten oto prosty sposób pozbywając się Fajda stałam się szczęśliwą posiadaczką AMELII To tak w skrócie. Z ulgą stwierdziłam ze boi się moich psów to daj boże bedzie spokojne ze strachu. Niestety bało się pierwsze 15 min.. Na moje oko ma jakieś 4 miesiące Quote
__Lara Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :o :o :o Glutofia, Ty "szczęściaro" :D :D :D :diabloti: Quote
amikat Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 a co tu tak cicho???? Taka piękność i nic? Quote
jotka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :evil_lol:Po prostu jeszcze nie wszyscy wiedzą, ze mamy nowego podopiecznego. Oczywiście najwięcej szczęścia ma Glutofia, Quote
Glutofia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ooo tak! PEŁNIA szczęścia. Ale tak serio to suczyna w przeciwieństwie do Fajdziocha (za którym okrutnie tęsknimy) jest bardzo grzeczna. Kuma po co wychodzimy na dworek, nie jest jazgotliwa jak stado ma sjestę to ona też nie łazi nie szkuci jak na razie. Jest uroczym szczylkiem i strasznym pieszczochem. Taka pościelówa Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Co ona tak zabawnie ryjek przekrzywia? :D Zrobię jej ogłoszenia, najpierw allegro. Quote
Glutofia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Laro dziękuję. Jakbyś mogła podac w tych ogłoszeniach i na allegro adres www na fundację. Moze dzięki temu zaczniemy się szybciej pozycjonować jak ludzie będa na stronę wchodzić Quote
maciaszek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jakiś normalnie pokrzywiony ten Twój nowy nabytek ;). Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Aukcja dla Amelii: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=878157620 Quote
Glutofia Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Bardzo fajne allegro! Dzięki Laro!! Amelka to czysta rozkosz. Jaka ona jest grzeczniutka kochana. Troszkę pobawi się z Hienem i jest spokój w domu. Dzisiaj spała mi cała noc na szyi. Jest mięciuteńka jak jedwab taka delikatna i też ma taką delikatną osobowość. Spokojnie mogę polecić nawet starszej osobie suczka zupełnie niekłopotliwa Quote
halbina Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no to może ubijemy interes... zgłosił się do mnie pan po suczkę szczeniaka, jednak widzę problem i próbujemy go rozwiązać... pan z przyczyn życiowych został sam i szuka towarzystwa oraz przyjaciela. Domek fajny z jednym zastrzeżeniem: pan pracuje i suczka byłaby sama po 9 godzin. Moje szczeniaki są jeszcze zbyt małe i w ogóle nie wiem, jak miałyby załapać zasady czystości, skoro pół dnia miałyby być same, na dodatek są szczekliwe i głośno wyrażają żal, kiedy wychodzę do pracy, a zostają z innymi zwierzakami. Pan ma córeczkę, więc chce suczki młodej, zsocjalizowanej już albo najchetniej szczeniaczka... Co Ty na to, Glutofio? A może macie jakieś inne młode, nieduże kandydatki w swojej fundacji? Quote
Glutofia Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Halinko 9 godzin?? No ona robi siusiu na dworku ale wychodze tak co 4 godziny.. Sunia ma dopiero 4 miesiące. Kandydatek u nas opór więc zaraz do ciebi zadzwonię Quote
halbina Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no właśnie... doradziłam Panu dorosłą suczkę z tymczasu, rozważa taką do 1,5 roku... Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Glutofia napisał(a):Bardzo fajne allegro! Dzięki Laro!! Amelka to czysta rozkosz. Jaka ona jest grzeczniutka kochana. Troszkę pobawi się z Hienem i jest spokój w domu. Dzisiaj spała mi cała noc na szyi. Jest mięciuteńka jak jedwab taka delikatna i też ma taką delikatną osobowość. Spokojnie mogę polecić nawet starszej osobie suczka zupełnie niekłopotliwa Mam nadzieję, że ktoś się zakocha ;) na dniach dorobię jej jeszcze trochę ogłoszeń. Quote
JOMA Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Śliczności i malusie to powinno szybko domek znaleźć :loveu: Quote
Glutofia Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 sliczności było wczoraj u weta. Była bardzo grzeczna dała sobie wyczyścic uszki, stała spokojnie. Ale musiała już wczesniej być w lecznicy bo wejść nie chciała hehehe Dzisiaj od rana dokazują z Hienem. Hienek ją uwielbia, natomista malutka wykoncypowała sobie ze najcieplej jest przytulić się do Brydzi , to i się tuli :) Quote
Glutofia Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Jedna pani już sięodezwała ale z uwagi na trójkę przychówku odmówiłam. Amelia nie nadaje sie do domu z dziećmi. Ona boi się hałasu, szybszych gestów musi mieć spokojny dom. Zaczyna się to co z Fajdem :" szukam psa dla dzieci" Quote
__Lara Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 No tak. Mała maskotka, a nie żywe stworzenie.... Quote
Recommended Posts