Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jestem.A więc sprawa wygląda tak: jadę sama z moim TZ samochodem po dwa psy i fretkę.Anija zostaje w domu, ale dokłada się do paliwa połowę czyli 200zl. Szukamy teraz kolejnych 200zl, bo ja tak jak już mówiłam nie jestem w stanie tego zapłacić.:-(

Z Dredzikiem podobno coraz gorzej. Dziś został ostrzyżony i niewiele z niego zostało:placz: W schronisku dają mu najwyżej parę dni.Trzeba działać już, bo będzie za póżźno.Poza tym transportu na inny dzień już nie będę w stanie załatwić.POMOCY!!!:placz:

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani błagam o pomoc.................
Konisia zorganizowała samochód, sama pojedzie po Drenia
zabiorą też drugiego kudłacza fretkę do domków tymczasowych
To bardzo duzo ze strony Konisi!
Proszę osoby majace konta internetowe o pomoc
Pieniazki muszą być na jutro rano.........

Posted

Dziewczyny dziękuję Wam!!!!!!!!!!:loveu:
Pieniązki musicie wpłacać do Konisi
ona jutro z Warszawy jedzie do Jeleniej po naszego Drenia:multi:
Konisia poda nr konta

Posted

Jutro Dreniu jedzie do Warszawy do domu tymczasowego do Konisi:multi: :loveu: :multi:
Tak się cieszę:multi:
o szczegółach napisze Konisia

Posted

A więc tak. Przede wszystkim WIELKIE PODZIĘKOWNIA dla ANKI5, ponieważ zdecydowała się na sfinansowanie całej podróży:multi: :biggrina: :klacz: Pieniążki ma wpłacić jutro, a my narazie jedziemy za pieniądze Aniji, która zaofiarowała się pokryć połowę kosztów podróży.

Mossi i Monia70 także zobowiązały się pomóc, więc ich pieniądze przeznaczone zostaną na leczenie Dredka.

O ewentualnym przyszłym leczeniu Dredka poinformuję jutro po wizycie u weta. Narazie proszę o trzymanie kciuków, żeby wszytsko jutro się udało.

Posted

Anka5 :loveu: Dziękujemy!!!!!!!!!!
Musi się udać!!!!!!!!!!
Dreniu trzymaj się ciotka Konisia jutro jedzie po Ciebie:multi: :multi: :multi:

Posted

Supergoga dziekujemy:loveu: ale pieniażki na razie sa i na transport i na weta.
Dreniu ledwie żyje ale jest już obcięty i czeka na konisię
i do weta od razu, wtedy będziemy wiedziec więcej,

Posted

Rozmawiałam właśnie z Konisią - są po Wieluniem. Niestety warunki pogodowe nie są najlepsze - cały czas sypie śnieg i na drodze utrzymuje się warstwa śniegowego błota.:shake: O ok.14.00 odbiór psów we Wrocławiu.
Mogę wam tylko powiedzieć, że Dredzik vel Marley ma szczęście, że trafi do takiej osoby jak Konisia:lol:

Posted

Oj, rzeczywiście warunki drogowe nie są najlepsze. Dlatego kciuki za szczęsliwą podróż sa bardzo potrzebne!:thumbs: :thumbs: :thumbs:
Konisia jesteś kochana!!!!!!!!:loveu:

Posted

Chyba trzeba będzie Marioli- dziewczynie, która wiezie psa- sprawić jakiś prezent za poświęcenie! To już kolejne psy, którym ona pomaga wyjść ze schroniska! Wcześniej wiozła Wiktora i Rottkę, teraz te... :multi: Po prostu złota dziewczyna!!!!!!! W sumie to tylko dziękn niej jeszcze nie podcięłam sobie gardła z bezradności ;)

Posted

ja tez bardzo sie ciesze:multi:
Dreniu od samego początku zapadł mi w serce,
podobno Dreniu nie jest juz Dreniem, został wczoraj obciety, Konisia juz kombinuje mu jakis kubraczek aby biedaczae nie marzł.
:multi: