Charly Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 przepadł nie przepadł pewnie. ale może coś inengo się stało. ale ok ok nie martwmy się na zapas Quote
Aquifere Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Boję się trochę, ale jestem dobrej myśli. Maluch z niego, napewno się gdzieś zaszył:) Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Nie wiem czy to jest efekt ostatnich wydarzeń w kraju,ale ja mam dziwne przeczucia-obym się myliła.. E/W Quote
Tia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dziś właśnie oglądałam stronę schroniska psy w nowym domu i znalazłam Pikusia... NIe piesze co się z nim stało:( (tam znajdują się psy w nowym domu i te za TM) To link: http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/juz_w_nowym_domu/id/850/lp/41 Aquifere bardzo mi przykro, trochę za późno się zjawiłaś:( Już wszystko było ustalone a tu takie coś:( Ale może jakiś inny psiak, z naszego schroniska? W Słupsku jest Buli jamniczek ok. 8 letni nikt go nie chce, a on właśnie do takich starszych ludzi by się nadawał... Ze Słupska można dowieść w dowolne miejsce w Polsce: To jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolkich-szu-ka-domu-!!!!/page51 Ale nasze psiaki mają takiego pecha już kolejny raz coś takiego się zdążyło:shake: Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mój kochany Pikuś :(:( nic nigdy nie wiadomo czy za TM czy co :( Quote
Aquifere Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Bardzo mi przykro:( Mam nadzieje, że chociaż trafił do dobrego domu. Co znaczy TM? Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 własnie może zdecydyje sie pani na Bulinka ? http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamniczek-BULI-uratowany-przed-zamarznieciem-w-schronie-szuka-nowego-domu albo jest jeszcze Cekinek http://www.dogomania.pl/threads/175746-Kropek-i-Cekin-dwa-maA-e-A-aciate-pieski-czekajAE-na-nowe-domy i ząbek, który takze bardzo potrzebuje Stałego domu: http://www.dogomania.pl/threads/139421-Jamnikowaty-ZAE-bek-czy-po-7-miesiacach-w-DT-doczeka-sie-swojego-DS Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 TM-to skrót od Tęczowego Mostu.Miejsca do,którego odchodzą psy po śmierci... E/W Quote
Aquifere Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 a...Czy da się dowiedzieć co się z nim stało? Podeśle mamie zdjęcia innych psiaków, myślę, że zdecydujemy się na jakiegoś innego, ale będę patrzeć też w Krakowie. Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 nie wiadomo czy sie dowiemy.. Prosze spojrzec na te jamniczki.. Ząbek jest w DT juz 7 miesięcyy!! i Ciągle nie może naleźć stałego domku :( Bulinek też niestety bez powodzenia jest na DT i nie może znalexć także DS :( A i sa przecież jeszcze dowozy.. Także jakby sie jakiś psiak spodobał to prosze pisać :) Quote
Charly Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 [quote name='Tia']Dziś właśnie oglądałam stronę schroniska psy w nowym domu i znalazłam Pikusia... NIe piesze co się z nim stało:( (tam znajdują się psy w nowym domu i te za TM) [QUOTE] tzn, ze jednak został zagryziony? czy dowiecie się tego na pewno? Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 nie wiadomo czy zagryziony czy poprostu to już był jego czas, czy choroba czy znalazł jednak dom :( nic nam nie wiadomo :( Ale postaram sie dowiedzieć.. Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 dowiedziałam sie co stało sie z Pikusiem :( Niestety jest za TM :(:(:(:(:( odszedł od nas sam. Śmierć naturalna..Czyli to był już jego czas..i tak doczekał długich lat..Niestety ostatni rok jego życia nie nalezał do najlepszych...Ale teraz już ma dobrze :) Biega sobie po łące :) Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 trzeba zmienic tytuł wątku i przenieś wątek. nasz Pikunioo..:( Quote
Tia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Oj jak przykro:(:( A już we wtorek byłby w nowym domu:(:( Szkoda, że te ostatnie chwile życia spędził sam w schronisku... pomoc przyszła ale zbyt późno:(:( Quote
Tola^^ Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Biedny Pikunio :(:( A już miało być dobrze a tu nasz Pikuś odszedł :( Biedaczek.... [*] Quote
Charly Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Chcę wierzyć w tą "naturalną śmierć". Niezaleznie od tego teraz już jest wszystko dobrze i wszystko obojętne. Przynajmniej dla niego. Quote
Aquifere Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Gdybym chociaż tydzień wcześniej trafiła na to forum Pikuś chociaż w ostatnich dniach zaznałby trochę miłości i ciepła i odszedłby w domu. Bardzo mi przykro, że nie zdążyłam. Tak się cieszyłam na tą wycieczkę po niego. Maleństwo zrobiło miejsce w domu mojej Mamy innemu psiakowi. Jak tylko zdecydujemy któremu, będę się odzywać i przyjadę. Dobranoc Pikuś:( Quote
Angel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Aquifere to daj znać czy zdecydowałaś się na jakiegoś z psiaków które ci wysłałam ci pw. Biedakk :( ale już nic nie dało się więcej dla niego zrobić :( Staraliśmy sie jak mogliśmy wszyscy...ale przynajmniej teraz nie cierpi i nie musi rzebrać o jedzenie ... [*] Quote
Igiełka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Pikuś tak mi przykro...:-( Nawet biedaczek nie doczekał swojego domu.:-( Quote
carolinascotties Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 :( tak mi smutno...Pikusiu.... mam nadzieje, ze nie cierpiales, kiedy odchodzilo z Ciebie zycie... :( Pikuś Quote
Tia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Angel jakie psiaki wysłałaś??? Może lisio, bo on też biedak i tak długo??? Quote
Aquifere Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 dzisiaj o 12 mama ma do mnie przyjść i oglądnąć psiaki. Najchętniej wzięłabym je wszystkie. Okropne jest takie wybieranie:( Quote
Recommended Posts