Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Nie wiem czy to jest efekt ostatnich wydarzeń w kraju,ale ja mam dziwne przeczucia-obym się myliła..
E/W

Posted

Dziś właśnie oglądałam stronę schroniska psy w nowym domu i znalazłam Pikusia...
NIe piesze co się z nim stało:( (tam znajdują się psy w nowym domu i te za TM)

To link:
http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/juz_w_nowym_domu/id/850/lp/41

Aquifere bardzo mi przykro, trochę za późno się zjawiłaś:(
Już wszystko było ustalone a tu takie coś:(

Ale może jakiś inny psiak, z naszego schroniska?
W Słupsku jest Buli jamniczek
ok. 8 letni nikt go nie chce, a on właśnie do takich starszych ludzi by się nadawał...
Ze Słupska można dowieść w dowolne miejsce w Polsce:
To jego wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/177840-Jamnik-Buli-ze-schroniska-w-Obornikach-Wielkopolkich-szu-ka-domu-!!!!/page51

Ale nasze psiaki mają takiego pecha już kolejny raz coś takiego się zdążyło:shake:

Guest Elżbieta481
Posted

TM-to skrót od Tęczowego Mostu.Miejsca do,którego odchodzą psy po śmierci...
E/W

Posted

a...Czy da się dowiedzieć co się z nim stało? Podeśle mamie zdjęcia innych psiaków, myślę, że zdecydujemy się na jakiegoś innego, ale będę patrzeć też w Krakowie.

Posted

nie wiadomo czy sie dowiemy.. Prosze spojrzec na te jamniczki.. Ząbek jest w DT juz 7 miesięcyy!! i Ciągle nie może naleźć stałego domku :( Bulinek też niestety bez powodzenia jest na DT i nie może znalexć także DS :( A i sa przecież jeszcze dowozy.. Także jakby sie jakiś psiak spodobał to prosze pisać :)

Posted

[quote name='Tia']Dziś właśnie oglądałam stronę schroniska psy w nowym domu i znalazłam Pikusia...
NIe piesze co się z nim stało:( (tam znajdują się psy w nowym domu i te za TM)
[QUOTE]

tzn, ze jednak został zagryziony? czy dowiecie się tego na pewno?

Posted

nie wiadomo czy zagryziony czy poprostu to już był jego czas, czy choroba czy znalazł jednak dom :( nic nam nie wiadomo :( Ale postaram sie dowiedzieć..

Posted

dowiedziałam sie co stało sie z Pikusiem :( Niestety jest za TM :(:(:(:(:( odszedł od nas sam. Śmierć naturalna..Czyli to był już jego czas..i tak doczekał długich lat..Niestety ostatni rok jego życia nie nalezał do najlepszych...Ale teraz już ma dobrze :) Biega sobie po łące :)

Posted

Oj jak przykro:(:( A już we wtorek byłby w nowym domu:(:(
Szkoda, że te ostatnie chwile życia spędził sam w schronisku...
pomoc przyszła ale zbyt późno:(:(

Posted

Gdybym chociaż tydzień wcześniej trafiła na to forum Pikuś chociaż w ostatnich dniach zaznałby trochę miłości i ciepła i odszedłby w domu. Bardzo mi przykro, że nie zdążyłam. Tak się cieszyłam na tą wycieczkę po niego. Maleństwo zrobiło miejsce w domu mojej Mamy innemu psiakowi. Jak tylko zdecydujemy któremu, będę się odzywać i przyjadę. Dobranoc Pikuś:(

Posted

Aquifere to daj znać czy zdecydowałaś się na jakiegoś z psiaków które ci wysłałam ci pw. Biedakk :( ale już nic nie dało się więcej dla niego zrobić :( Staraliśmy sie jak mogliśmy wszyscy...ale przynajmniej teraz nie cierpi i nie musi rzebrać o jedzenie ...
[*]