Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dałby Bóg,żeby dziadunio znalazł dom i Człowieka,bo pilnie staruszek potrzebuje Człowieka wśród ludzi... E/W Quote
Aquifere Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Angel - pewne. Mama zachwycona Pikusiem. Ja samochód będę miała dopiero w środę, nie ma sensu żeby psiak tyle czekał. Od czego są pociągi?:) Tylko ze względu na brak samochodu prosiłabym o podrzucenie go jakoś do Poznania, bo znając moją orientacje w terenie pogubię się próbując dotrzeć do schroniska. Poniedziałek by pasował? Quote
Tia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Aquifere jesteś aniołkiem normalnie, że chcesz go zabrać do mamy:):):) Jakoś dało by się wykombinować to by zawieść go do poznania. Jeżeli to jest pewne możemy odrazu wyciągnąć go ze schronu i będzie czekać na panią w bezpiecznym DT. Ale musi to być decyzja w 100%!!!:) Trzeba by było sprawdzić jak jeżdżą pociągi, by i osobie która by go podwiozła i pani pasowało:):):) Quote
Aquifere Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Chociaż zastanawiam się czy nie wtorek. W poniedziałek będzie bardzo cięzko wydostać się z Krakowa Quote
Tia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No racja będzie ruch w Krakowie...mnie też się wydaje, że trochę lepiej by było wtorek środa i wszytko ze spokojem mogłybyśmy zrobić. Bo w weekendy schron jest zamknięty i dopiero w pon możemy załatwiać wszystkie formalności. Quote
Aquifere Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 w poniedziałek mogłabym być w Poznaniu o 13.20 lub 15.05 (przynajmniej wg rozkładu) Jutro dowiem się czy są jeszcze bilety. Jeśli nie ma, przyjechałabym we wtorek, pociągi jeżdżą we wtorek tak samo Decyzja jest w 100%, a aniołkiem nie jestem. To czysty egoizm - nic nie daje mi tyle satysfakcji;) Quote
Tia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Chyba było by lepiej we wtorek ...jak już pisałam też byśmy musiały zorganizować kto go zawiezie do Poznania(komu pasuje) no i te formalności schroniskowe... Quote
Aquifere Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 no to będę we wtorek wobec tego. Czy ja nie muszę być przy załatwianiu formalności? Quote
Tia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No, nie musisz...wystarczy, że podasz swoje dane osobowe(imię, nazwisko, adres, nr dowodu, tel kontaktowy) i 30 zł za psiaka.. (z kasą się nie śpieszy, my możemy za niego zapłacić a ty nam oddasz przy odbiorze psiaka.) Te dane prześlij mi albo Angel na PW. Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Można więc usunąć wątek z subskrypcji? E/W Quote
Tia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Zobaczymy, jeżeli uda się adopcja Pikusia to wtedy usuwamy... Ale bardzo dobrze się zapowiada:):) I raczej Pikuś już we wtorek będzie w DS:) Quote
siekowa Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Co za wspaniała wiadomość. :multi::multi::multi: Aquifere pozwól, że zapytam z ciekawości, gdzie wypatrzyłaś Pikusia? Czyżby na naszej klasie? :) Quote
Charly Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 ale nowości! dziewczyny a tak wtrące, pomyslalyscie o wizycie przed adopcją? strasznie się cieszę, że piesek znalazł dom. Aquifere czy może ktoś Ciebie tzn. Twoją mamę odwiedzić i zobaczyć gdzie piesek będzie mieszkać? Quote
Aquifere Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 siekowa - tutaj w banerach go wypatrzyłam, a tu trafiłam z facebooka:) Charly - oczywiście, jak najbardziej. Trzeba by tylko uzgodnić jakiś termin:) Quote
Angel Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Aquifere!! Musisz jeszcze poczekać troche! Dziś byłyśmy w schronie i Pikusai nie mogłyśmy znaleźć :( NIe wiem czy jest czy nie szukałyśmy po każdej budzie wszędzie. Może sie tak dobrze ukrył albo co gorsze poprostu go nie ma :( Damy ci znać jak najszybciej..Przepraszamy za to ale jak ostatnio chyba w czwartek bylysmy to Pikuś był...a dziś nagle znikł:( Quote
Tia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Będziemy musiały się dowiedzieć od pracownic schroniska czy jest pikuś... Nie było ich dzisiaj więc nic nie wiemy...Ale bądźmy dobrej myśli, może Pikuś się po prostu dobrze schował. Quote
Charly Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 pikusiu wyjdz z ukrycia...........!!!!!!!!!! Quote
Aquifere Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No to mam nadzieje, że go znajdziecie:/ Nie mogę wysłać PW, chyba masz zatkaną skrzynkę Charly. Mój numer to 514 453 927 Quote
Tia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 My też mamy taką nadzieje, w poniedziałek się wszystkiego dowiemy bo w schronisku będą pracownice... Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 O rany-mam nadzieję,że się znajdzie,ale boję się... E/W Quote
AnnaA Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 kurczę, to chyba nie jest mozliwe, żeby właśnie teraz przepadł! Quote
Recommended Posts