Gosiapk Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Niestety nikt nie chce dać emerytury Pikusiowi :/ Quote
ogonek2 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 co u pieseczka? jak sobie radzi na wspolnym wybiegu? Quote
Charly Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 nie. nikt się nie odzywa. kiedy wystarczyło dac ogloszenie na cafeanimals i przy odrobinie szcześcia pies ukazał się w metro. ale teraz to chyba inaczej działa (??) Quote
carolinascotties Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 moge kupic na bazarku ogloszenie na 74 stronach..ale bez tekstu nie ruszymy... Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dobra Kochani - hopsaniem nic nie zmienimy - ja funduje jutro zestaw ogloszen - czy ktos zrobi do nich tekst? w pierwszych postach tego bazarku jest napisane, co potrzeba do ogloszen - http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 Do ogłoszeń potrzeba >zdjęć (w ilości od 1 do max 6) >opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków) >kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu) >informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp. Quote
Angel Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 to potrzebujemy tekst!!! kto może sie tym zająć..? Quote
carolinascotties Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Angel - czy mozesz sie zwrocic z tym do Dogomaniaczki o nicku majqa - pisze piekne ogloszenia... moze znajdzie dla nas czas.... ogloszenia nie maja byc bardzo dlugie - wedlug tego, co pisze zuza na bazarku - " Do ogłoszeń potrzeba >zdjęć (w ilości od 1 do max 6) >opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków) >kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu) >informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp. " Quote
Tola^^ Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Angel ty najlepiej znasz Pikusia to napisz tekst jakiś do niego później ja jeszcze sprawdzę i najwyżej coś dodam bo jednak my znamy Pikusia i możemy coś o nim napisać ... Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dziewczyny - kiedy mozna spodziewac sie tekstu>? nie wiem, czy mam wplacac na ten bazarek dzis, czy w poniedzialek... co by zuzce nie robic zamieszania... Quote
carolinascotties Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 moze w takim razie ktos ufunduje napisanie takiego pieknego tekstu? http://www.dogomania.pl/threads/181614-UsA-ugowy-PISANIE-TEKSTA-W-OGA-OSZENIOWYCH-Na-Nowodworzan-Do-24-03 ja podtrzymuje deklaracje na wplacenie na zestaw ogloszen...ale nie moge wymyslic tekstu... jesli tak nam bedzie tu szla slabo wszelke wspolpraca to male szanse na znalezienie domku... Angel - jesli ktos zdecyduje sie ufundowac/napisac tekst - bedziesz potrzebna zeby chociaz kilka zdan napisac o psie... TYLKO na tej pdostawie mozna opisac charakter, historie, kontakty z ludzmi, psami itp. mozesz to zrobic? prosilam tez zeby ktos zwrocil sie do Majqi... czy ktos napisal? ja nie moge posredniczyc miedzy osobami, ktore prowadza watek psa, a tymi, ktopre moga pomoc ... ja moge pomagac...i chce to zrobic... ale do tego potrzebuje WAS. edit - chodzi o to, zeby po prostu opisać psa... do tego nie trzeba weny... Quote
Angel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 to tak: Pikuś przebywa w Obornickim schronisku Azorek ! Jest to starszy pies ma ok 17 lat ! Charakter: spokojny, cichy, przyjacielski, troche zadziorny do innych psów, nie wiadomo jaki ma stosunek do kotów, najbardziej potrzebuje człowieka, który poswięciu mu czas i obdarzy go miłością!! Quote
Angel Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 no i mozna dopisac że na spacerach idzie wolno i najchętniej chodizł by swoimi ścieżkami, interesuje go wszystko dookoła ;D lubi pieszczoty i nie reaguje za bardzo na swoje imie. Quote
Tola^^ Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Dodałam to i troche pomieniałam to co Angel napisała : Pikuś to mały psiaczek który przebywa w schronisku dla psów „Azorek” Wlkp. /koło Poznania. Jest to starszy pies ma około 17 lat, został oddany przez właścicielkę w grudniu 2009roku! :angryy: Na początku był z niego niezły grubasek lecz teraz schudł :-( Bardzo tęsknił za domem lecz teraz przyzwyczaił się do nowej schroniskowej sytuacji. Jest spokojny i cichy nie sprawia problemów. Dla osób znanych jest bardzo przyjazny i otwarty do nieznajomych również ;) Pieszczoty to coś co kocha lubi odpoczywać i leżeć na kolanach. Lubi nieraz podgryźć większe pieski lecz one potem mu oddają lecz mocniej dlatego ma ranki na ciele... Kiedyś może źle to się skończyć dla małego Pikusia. :shake: Jest zdrowy nie ma żadnych problemów ze zdrowiem. Lubi spacerki gdzie chodzi wolno i wszystko musi zobaczyć. Nie wiadomo jaki ma stosunek do kotów. Najbardziej potrzebuje człowieka, który poświęci mu czas i obdarzy go miłością on na pewno się odwdzięczy i odda całe swoje serduszko nawemu właścicielowi!! :loveu: Kontakt: Tel- 782-556-399 [FONT="]E-mail- tola1335@op.pl[/FONT] Quote
carolinascotties Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 to super - w poniedzialek zalatwimy sprawe ogloszen. Quote
carolinascotties Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 przepraszam za opoznienie-dzis zglaszam Pikusia i jutro wplacam pieniadze :) Quote
carolinascotties Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 tekst i zdjecia poszly - przele poszedl - teraz musze czekac na linki aktywacyjne do ogloszen. dam znac, jak sie pojawia - do niedzieli wieczorem nie bedzie mnie raczej na dogo. Quote
Angel Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 tutaj tez podaje wątek Rudej: http://www.dogomania.pl/threads/175549-RUDA-tak-bardzo-pragnie-wkoA-cu-znaleA-AE-nowy-dom-POTRZEBNE-OGA-OSZENIA także potrzebuje ogłoszeń! czy mógłby ktoś się tym zając? Quote
carolinascotties Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 wciaz czekam na linki - w poniedzialek odebralam linki Gucia, ktoremu zamawialam ogloszenia kilkaa dni przed Pikusiem...wiem, ze sa opoznienia - bo zuza nie spodziewala sie takiego odzewu :) pamietam - jak tylko dostane linki - wklejam je tutaj :) Quote
Recommended Posts