Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie. nikt się nie odzywa. kiedy wystarczyło dac ogloszenie na cafeanimals i przy odrobinie szcześcia pies ukazał się w metro. ale teraz to chyba inaczej działa (??)

Posted

Dobra Kochani - hopsaniem nic nie zmienimy - ja funduje jutro zestaw ogloszen - czy ktos zrobi do nich tekst? w pierwszych postach tego bazarku jest napisane, co potrzeba do ogloszen - http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03

Do ogłoszeń potrzeba

>zdjęć (w ilości od 1 do max 6)
>opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków)
>kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu)
>informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp.

Posted

Angel - czy mozesz sie zwrocic z tym do Dogomaniaczki o nicku majqa - pisze piekne ogloszenia... moze znajdzie dla nas czas.... ogloszenia nie maja byc bardzo dlugie - wedlug tego, co pisze zuza na bazarku -

" Do ogłoszeń potrzeba

>zdjęć (w ilości od 1 do max 6)
>opisu (najlepiej jeden dłuższy do 1000 znaków- może być więcej; drugi krótszy do 300 znaków)
>kontakt (mail- na który będą linki do aktywacji oraz numer telefonu)
>informacje o dowozie, szczepieniach, kastracji itp. "

Posted

Angel ty najlepiej znasz Pikusia to napisz tekst jakiś do niego później ja jeszcze sprawdzę i najwyżej coś dodam bo jednak my znamy Pikusia i możemy coś o nim napisać ...

Posted

moze w takim razie ktos ufunduje napisanie takiego pieknego tekstu?

http://www.dogomania.pl/threads/181614-UsA-ugowy-PISANIE-TEKSTA-W-OGA-OSZENIOWYCH-Na-Nowodworzan-Do-24-03

ja podtrzymuje deklaracje na wplacenie na zestaw ogloszen...ale nie moge wymyslic tekstu... jesli tak nam bedzie tu szla slabo wszelke wspolpraca to male szanse na znalezienie domku...

Angel - jesli ktos zdecyduje sie ufundowac/napisac tekst - bedziesz potrzebna zeby chociaz kilka zdan napisac o psie... TYLKO na tej pdostawie mozna opisac charakter, historie, kontakty z ludzmi, psami itp. mozesz to zrobic?

prosilam tez zeby ktos zwrocil sie do Majqi... czy ktos napisal? ja nie moge posredniczyc miedzy osobami, ktore prowadza watek psa, a tymi, ktopre moga pomoc ...

ja moge pomagac...i chce to zrobic... ale do tego potrzebuje WAS.

edit - chodzi o to, zeby po prostu opisać psa... do tego nie trzeba weny...

Posted

to tak: Pikuś przebywa w Obornickim schronisku Azorek !
Jest to starszy pies ma ok 17 lat !
Charakter: spokojny, cichy, przyjacielski,
troche zadziorny do innych psów,
nie wiadomo jaki ma stosunek do kotów,
najbardziej potrzebuje człowieka, który poswięciu mu czas i
obdarzy go miłością!!

Posted

no i mozna dopisac że na spacerach idzie wolno i najchętniej chodizł by
swoimi ścieżkami, interesuje go wszystko dookoła ;D
lubi pieszczoty i nie reaguje za bardzo na swoje imie.

Posted

Dodałam to i troche pomieniałam to co Angel napisała :

Pikuś to mały psiaczek który przebywa w schronisku dla psów „Azorek” Wlkp. /koło Poznania.
Jest to starszy pies ma około 17 lat, został oddany przez właścicielkę w grudniu 2009roku! :angryy:
Na początku był z niego niezły grubasek lecz teraz schudł :-(
Bardzo tęsknił za domem lecz teraz przyzwyczaił się do nowej schroniskowej sytuacji.
Jest spokojny i cichy nie sprawia problemów.
Dla osób znanych jest bardzo przyjazny i otwarty do nieznajomych również ;)
Pieszczoty to coś co kocha lubi odpoczywać i leżeć na kolanach.
Lubi nieraz podgryźć większe pieski lecz one potem mu oddają lecz mocniej dlatego ma ranki na ciele...
Kiedyś może źle to się skończyć dla małego Pikusia. :shake:
Jest zdrowy nie ma żadnych problemów ze zdrowiem.
Lubi spacerki gdzie chodzi wolno i wszystko musi zobaczyć.
Nie wiadomo jaki ma stosunek do kotów.
Najbardziej potrzebuje człowieka, który poświęci mu czas i obdarzy go miłością on na pewno się odwdzięczy i odda całe swoje serduszko nawemu właścicielowi!! :loveu:

Kontakt:
Tel- 782-556-399
[FONT=&quot]E-mail- tola1335@op.pl[/FONT]

Posted

wciaz czekam na linki - w poniedzialek odebralam linki Gucia, ktoremu zamawialam ogloszenia kilkaa dni przed Pikusiem...wiem, ze sa opoznienia - bo zuza nie spodziewala sie takiego odzewu :) pamietam - jak tylko dostane linki - wklejam je tutaj :)