Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże co za kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak słów! Biedny psiak. Zasłuzył na godną starośc w swoim domku ze swoim człowiekiem. Za wiernośc dostał taką zapłatę.
Jestem pewna, że ja spotka kiedyś tez taki los.

Posted

Wiecie, coraz trudniej mi czytać o tych porzuconych starych już bez szans ..psach...chyba słabnę ...najchętniej uciekłabym na jakas wyspę :czuję się taka bezradna, okropnie...to nie ma końca.

Posted

koss napisał(a):
Wiecie, coraz trudniej mi czytać o tych porzuconych starych już bez szans ..psach...chyba słabnę ...najchętniej uciekłabym na jakas wyspę :czuję się taka bezradna, okropnie...to nie ma końca.

przerażająca rzeczywistość. włos się jeży.

Posted

Tola^^ napisał(a):
Lecz psiaki nasze żyją raczej w zgodzi jedynie przy jedzeniu są "kłótnie"...
Te agresywne dla psów są na łańcuchach...
A uśpić go to też smutno bo w sumie też ma minimalne szanse na adopcje gdzie w końcu będzie szczęśliwy...

Tola te 180 to są wszystkie psy schroniskowe czy tylko samce?

Posted

Tia napisał(a):
Tylko suczki są sterylizowane samce nie bo nie ma na to pieniędzy:(

wow- tzn. że wszystkie suki na wybiegu są wysterylizowane? i te nowe, które przychodzą po kwarantannie też od razu?

Posted

Charly napisał(a):
wow- tzn. że wszystkie suki na wybiegu są wysterylizowane? i te nowe, które przychodzą po kwarantannie też od razu?

Może nie od razu lecz po pierwszej cieczce a niektóre od razu po kwarantannie :)
I nie są sterylizowane te które nie miały pierwszej cieczki...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Tak najlepiej byłoby szukać do DT a potem DS! :)

a czemu tak?

wedlug mnie najlepszy od razu DS dla takiego staruszka. zmiany tylko stresują. ale oczywiście wazne, żeby wyszedł jak najszybciej:) Tyle, że DT musi liczyć się z tym, że znaleść DS dla 17 letniego psa graniczy z cudem...i, że DT może okazać się DS (mimo woli)

Guest Elżbieta481
Posted

W,,Przygarnę,,jest temat:
Sprawdzony, wspaniały dom dla staruszka :)
----------------------------
Nie umiem wkleić zdjęcia biedaka-zgłoście go tam-proszę!
------------------------------
I od nas,,najserdeczniejsze,,:angryy::angryy::angryy:życzenia dla właścicielki!
E/W

Guest Elżbieta481
Posted

Dziękuję-nie umiem wstawiać zdjęć.
Jakby jakaś zbiórka-to daj znać na PW-coś damy jednorazowo,ale jakbym nie dała to nie zasnęłabym spokojnie.
Jak można było wywalić tego staruszka?
E/W

Posted

ludzi są zdolni do wszystkiego przecież. kiedyś mnie to zaskakiwało- a przecież wystarczy spojrzeć wokół siebie i czasem też na siebie. nie mam juz zadnych iluzji i chyba nic mnie nie zaskoczy...ech.

Tolu dodałam Pikusia na ten wątek, o którym pisała/pisali Elżbieta i Waldek z Twoim numerem telefonu. Na allegro dałam mój- jeśli ktoś będzie faktycznie zainteresowany podam Twój ok?

Guest Elżbieta481
Posted

Na Animalu pokazywali kiedyś takie coś:
prowadzący schronisko -WB-zestawił adresy domów opieki do,których zwrócił się z propozycją przygarnięcia starych kotów.Z tego co pamiętam kilka znalazło schronienie.Czy w naszym kraju praktykowane jest coś takiego?
E/W