enia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kurcze czy to jakies fatum nad tymi suńkami ? co jest tyle czasu i nic? trzeba chyba czerwone obroże zakupić czy jak.......:shake:
Re-a Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Jesli przyniosą tyle radosci i szczescia co małej Zebulce to ja sie dokładam do tych czerwonych obrozy :p.. na razie nie moge nic wiecej :shake:, ale mam je na uwadze ..:oops: Kazde stworzenie zasługuje na tylko jedno : MIŁOSC :loveu:
Lulka Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 mam jednak nadal nadzieje, ze domek sie znajdzie
enia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Kurcze a może jakies takie ładne zdjecia w plenerze? może cosik suńki lepiej wygladają co?
Lulka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 prosiłam ostatnio, zeby jedna wzieli ze soba, bo chciałam ja zobaczyc i tak sobie z nia pobyc, zeby, móc ludziom cos wiecej powiedziec, jak dzwonia, ale sie nie zgodzili, bo kleszczy nałapie i choróbsko gotowe. A na miejscu oni sa dopiero wieczorem. Jutro podjade pod dom, to chociaz zobacze jak wygladaja ale nie bede im zdjec cykac, bo nie chce zeby sasiedzi doniesli, ze sie tam kreciłam.
Beata_Dorobczyńska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Niezla konspiracja - przykre to jest. Lulka potrzebujesz finansów na zarełko ?
Lulka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 jutro zostawie im dwa worki ale pod koniec czerwca wyjedzam i musiałabym zostawic nieco wiecej tych workow, wiec chetnie :oops:
Beata_Dorobczyńska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Lulka po 16 czerwca bede w Selgrosie to kupie choc wolalabym aby wreszcie sie domek znalazl !!!
enia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No a jak sie tych kleszczy tak boja to przecież sa obroże i pipetki do diaska! nawet nasza Perła zenkowa taka posiada i tłumok wie o co chodzi......znaczy zenek.
Beata_Dorobczyńska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Enia grzebiesz w mrowisku , ale to kosztuje zrozum, pipetka dla tych psow to koszt 50 pln za sztuke a im prad odcieli za nieplacenie. Masz jeszcze jakies pytania ? Ten typ tak ma , to zwykli ..... eeee, nie bede pisać.
Lulka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):......... ale to kosztuje zrozum, pipetka dla tych psow to koszt 50 pln za sztuke niestety, bardzo drogo i to na miesiąc tylko, a psów jest 4 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Lulka po 16 czerwca bede w Selgrosie to kupie choc wolalabym aby wreszcie sie domek znalazl !!! dzieki wielkie ja tez bym wolała domek
enia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No to pogrzebie jeszcze ciut, czyli psów jest cztery z czego dwa szukaja domku Wy kupujecie jedzonko i jedzą cztery? a te pozostałe dwa nie szukaja domku?
Beata_Dorobczyńska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ostatnio to Lulka kupuje i zawsze wozi :) Nie, tamte nie szukaja , bo to ulubiony wyżeł pana i labrador pani. A te to nierasowe i przypadkowe.
Lulka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 byłam dzis cichaczem :evil_lol: no wiec tak: sunia młodsza Viki - wyglada najlepiej, Soni jeszcze troszenkie tylko odznaczaja sie zeberka i przydałoby sie wyczesac, bo takie pukle włosów wystaja, no ale nie ma komu. Labek niestety chudy jak wior :shake: ale dowiedziałam sie, ze przez kilka dni nie jadly, bo nie bylo, dopiero w poniedzialek pani kupila worek. no i drapia sie na potege, pewnie pchły, mysle o zakupie jakiegos proszku do wysypania ich, znacie jakies skuteczne preparaty?
enia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Kuźwa jak to przez kilka dni nie jadły??????? co to za pani szlag by ją! nawet chleba nie mogła im dać???? Boze chudy jak wiór labek.........i reszta......... słów brak........ ja im moge kupić obroże p/pchelne tylko jak ci podać dobra kobieto?
Lulka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 ja tak to zrozumiałam, ze jak dostawały przez dłuzszy czas to były takie beczki, a jak ostatnio sie skonczylo i kilka dni nie dostawaly (czytaj: nie jadły...nic...wcale?......nie wiem....mozliwe) to od razu im zebra spowrotem wyszly na wierzch (szczegolnie temu labkowi, bo suczki jak mowilam jako tako..rewelka to jeszcze nie jest...ale tragedia tez nie) szkoda mi tylko tych chłopaków, bo takie chudziny:(
Lulka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 komu, komu "podróbke" labka? podobno sunia grzeczna i niekłopotliwa gorzej z matka bo to typ polujacy, wiec domek bez kota wskazany :evil_lol:
romenka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 a ja podnoszę bo dawno na gorze nie byłyście ślicznotki!!
haska_12 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Biedactwa :-( Ja niestety nie mogę przygarnąć sunie ale popytam się wśród znajomych.O ile jeszcze są do oddania :)
Lulka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 są, są......niestety :shake: popytaj błagam, są bardzo fajne
Beata_Dorobczyńska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Pytaj , pytaj , każdy pytajacy sie przyda :)
Recommended Posts