Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze czy to jakies fatum nad tymi suńkami ? co jest tyle czasu i nic?
trzeba chyba czerwone obroże zakupić czy jak.......:shake:

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli przyniosą tyle radosci i szczescia co małej Zebulce to ja sie dokładam do tych czerwonych obrozy :p.. na razie nie moge nic wiecej :shake:, ale mam je na uwadze ..:oops:

Kazde stworzenie zasługuje na tylko jedno : MIŁOSC :loveu:

Posted

prosiłam ostatnio, zeby jedna wzieli ze soba, bo chciałam ja zobaczyc i tak sobie z nia pobyc, zeby, móc ludziom cos wiecej powiedziec, jak dzwonia, ale sie nie zgodzili, bo kleszczy nałapie i choróbsko gotowe. A na miejscu oni sa dopiero wieczorem. Jutro podjade pod dom, to chociaz zobacze jak wygladaja ale nie bede im zdjec cykac, bo nie chce zeby sasiedzi doniesli, ze sie tam kreciłam.

Posted

jutro zostawie im dwa worki
ale pod koniec czerwca wyjedzam i musiałabym zostawic nieco wiecej tych workow, wiec chetnie :oops:

Posted

No a jak sie tych kleszczy tak boja to przecież sa obroże i pipetki do diaska!
nawet nasza Perła zenkowa taka posiada i tłumok wie o co chodzi......znaczy zenek.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
......... ale to kosztuje zrozum, pipetka dla tych psow to koszt 50 pln za sztuke

niestety, bardzo drogo i to na miesiąc tylko, a psów jest 4

Beata_Dorobczyńska napisał(a):

Lulka po 16 czerwca bede w Selgrosie to kupie choc wolalabym aby wreszcie sie domek znalazl !!!

dzieki wielkie
ja tez bym wolała domek

Posted

No to pogrzebie jeszcze ciut, czyli psów jest cztery z czego dwa szukaja domku Wy kupujecie jedzonko i jedzą cztery? a te pozostałe dwa nie szukaja domku?

Posted

byłam dzis cichaczem :evil_lol:

no wiec tak: sunia młodsza Viki - wyglada najlepiej, Soni jeszcze troszenkie tylko odznaczaja sie zeberka i przydałoby sie wyczesac, bo takie pukle włosów wystaja, no ale nie ma komu.
Labek niestety chudy jak wior :shake:

ale dowiedziałam sie, ze przez kilka dni nie jadly, bo nie bylo, dopiero w poniedzialek pani kupila worek.

no i drapia sie na potege, pewnie pchły, mysle o zakupie jakiegos proszku do wysypania ich, znacie jakies skuteczne preparaty?

Posted

Kuźwa jak to przez kilka dni nie jadły??????? co to za pani szlag by ją! nawet chleba nie mogła im dać???? Boze chudy jak wiór labek.........i reszta.........
słów brak........
ja im moge kupić obroże p/pchelne tylko jak ci podać dobra kobieto?

Posted

ja tak to zrozumiałam, ze jak dostawały przez dłuzszy czas to były takie beczki, a jak ostatnio sie skonczylo i kilka dni nie dostawaly (czytaj: nie jadły...nic...wcale?......nie wiem....mozliwe)
to od razu im zebra spowrotem wyszly na wierzch (szczegolnie temu labkowi, bo suczki jak mowilam jako tako..rewelka to jeszcze nie jest...ale tragedia tez nie) szkoda mi tylko tych chłopaków, bo takie chudziny:(

Posted

komu, komu "podróbke" labka?

podobno sunia grzeczna i niekłopotliwa
gorzej z matka bo to typ polujacy, wiec domek bez kota wskazany :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...