Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu droga - czy suczki są jeszcze na allegro czy juz sie aukcja skonczyła?
Bo pomyslałam sobie, zeby wrzucic nowe fotki, a nie che zakładać drugiej aukcji.:p

Posted

Z doświadczenia wiem, że ogłoszenia pt. Labrador lub Labkowata sunia działa cuda, natomiast Owczarkowata na nikogo niestety nie działa , nienawidzę kiedy dochodzi do tego ,że psy trzeba rozdzielić- bo choć jeden będzie miał dom...ostatnio trochę mi się udało zrobić ,właśnie przez ogłoszenia w gazecie ,więc trzeba wierzyć i działać, może jednak.....

Posted

...a tak swoją drogą co jest z tymi ludźmi, brak mi słów. Od miesiąca dokarmiam pewną sunie i j€ż widać jak zaokrągliły się boczki, choć jej Pan jest idiotą i sam jej nie karmi, to mimo wszystko pozwala na dokarmianie i są widoczne efekty.

Posted

halo, halo to my głodne sunieczki!!!
moze dzis szczescie sie do nas usmiechnie, ogłoszen jest multum, ale nikt nie dzwoni:placz:
RATUNKU!!!

Posted

no raczej nic sie nie da zrobic:shake:
jedyne co to dawac ogloszenia i miec nadzieje, ale to juz tyle trwa i dosłownie jeszcze nikt nie dzwonił:shake:

Posted

wielkie dzieki Aniu, tylko jakbys mogła to daj nowe fotki.
ogłoszenia są na warszawskich forach od początku, ale niestety nikt nie dzwoni

Posted

byłam dziś u psiaków, znów wyglądają gorzej:-(
w kwietniu mało jedzenia zawiozłam, bo niestety nie byłam w stanie zrobić dużych zapasów:shake: dzis w sumie jak na 4 psy to tez niewiele zawiozlam, ale zawsze cos.
Pierwszy raz w zyciu widzialam, zeby psy łykały kosci, praktycznie bez gryzienia, były tak bardzo głode:placz:
Myslalam, ze syłacja wlascicieli sie moze polepszy i psy dostana normalnie jesc, ale niestety jest jeszcze gorzej, nawet nie ma pradu, wiec nie bardzo jest jak ugotowac, dobrze ze jest juz cieplo, wiec psiaki nie potrzebuja cieplych posilkow. Ale z drugiej strony to puszki pomieszane z wypelniaczem to by sie choc troche najadły a tak to........dupa blada......czarno to widze wszystko.
Te zdjęcia nie oddają ich prawdziwego wyglądu, to chodzace szkielety, kurcze nie mam juz pomyslu, nikt nie chce suczek zabrac, nikt nie dzwoni z ogloszen:placz:
co dalej????? smierc z głodu??? nie wiem co robic........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...