Lulka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 chyba tylko my tak uwazamy :-( , bo inaczej juz dawno by domek znalazly
Beata_Dorobczyńska Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mozna, mozna przywozic , ja przywiozlam ale taka mikrusia :) Dziewczyny zrobmy coś , Lulka wyjezdza i ktos do nich pojedzie ?
enia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Uważam ,że wygladaja zdecydowanie lepiej niz na pierwszych zdjęciach, dziewczyny podpasłyście je jak nic! tylko gdzie domeczek???????? dla laleczek???????? ta ciemna pręguska ma taka matczyną mordkę.....śliczna....
Lulka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mozna, mozna przywozic , ja przywiozlam ale taka mikrusia :) Dziewczyny zrobmy coś , Lulka wyjezdza i ktos do nich pojedzie ? zawioze jedzenie w przyszłym tygodniu, musi starczyc
Lulka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 enia napisał(a):Uważam ,że wygladaja zdecydowanie lepiej niz na pierwszych zdjęciach, dziewczyny podpasłyście je jak nic! tylko gdzie domeczek???????? dla laleczek???????? ta ciemna pręguska ma taka matczyną mordkę.....śliczna.... Ta preguska wyglada z nich najlepiej, wilkowatej widac w naturalu jeszcze zebra, niestety labek dalej kosciotrup, on musi miec jakiegos pasozyta chyba :shake: jesli chodzi o sterylki to koszt dla bezdomnych to 150 zł wiec calkiem do przezycia
dominika73 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Weźmiemy czarną pręguskę :multi::multi:!! (ale dopiero za 3 tygodnie...) wklejam link do wątku: oj, nie mogę :oops::oops: tytuł wątku: "onka poszukiwana do pilnowania domu - nieaktualne dzięki pani z Canis"
fona Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Lulka, co to za hece? :) Widzialam dzisiaj psice na zywo - sa boskie! Dominika, moze dwie? :) Warto!
Beata_Dorobczyńska Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Mam nadzieję, że wypali i choc jedna znajdzie domek. A jak to moliwe ze labek taki chudy , przeciez to ulubieniec wlaścicielki .
Lulka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 moze to pozostalosc po borelizie czy babeszjozie, sama nie wiem, on nie chce przybrac na wadze. namawiam na badanie krwi
Beata_Dorobczyńska Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Badanie krwi nie wiele da, warto byloby zrobic probe watrobowa bo uszkodzenie watroby i sledzony sa powiklaniem po babeszji.
Lulka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 no tak, ale w sumie po co i tak nie dostanie karmy specjalistycznej ani lekow wiec mija sie z celem. moze ma jakiegos pasozyta?
enia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 oj czy ja dobrze widzę ????? matczyna mordka idzie do domciu???????:lol:
Beata_Dorobczyńska Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Moze ale raczej jest to uszkodzenie watroby albo sledziony. Powinien jesc specjalne rzeczy ale.... moje pisanie niewiele zmieni.
Lulka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 tu jest ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1836811#post1836811 Beti Ty tez znasz sunki, moze nas zareklamujesz?
Lulka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 enia napisał(a):oj czy ja dobrze widzę ????? matczyna mordka idzie do domciu???????:lol: jakie to piękne - matczyna mordka :loveu: nio wszystko na to wskazuje :multi:
GreenEvil Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Przpominam, ze sunie maja na koncie Alarmowego 115 zl, W momencie kiedy pieniadze beda potrzebne, poprosze o numer konta PW, wraz z linkiem do watku. Pozdrawiam GreenEvil
Lulka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 GreenEvil napisał(a):Przpominam, ze sunie maja na koncie Alarmowego 115 zl, W momencie kiedy pieniadze beda potrzebne, poprosze o numer konta PW, wraz z linkiem do watku. Pozdrawiam GreenEvil dziękuję bardzo :p
fona Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No losie, nikt nie zaglada do suniek. Czy propozycja przygarniecia Viki jest nadal aktualna? Lulka (chyba na wakacjach), sunie juz maja 145 zl na koncie funduszu, wiec na jedna sterylke jest :) To trza chiba strasza ciachnac, skoro mlodsza ma miec dom :)
Beata_Dorobczyńska Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Lulka na wakacjach :) Mam nadzieje, ze obie beda mialy ( w komplecie ) i mysle, ze pieniadze trzeba bedzie przekazac nowej opiekunce bo teraz to nie ma szans na sterylizacje - brak opieki a upal straszny .
fona Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dominika73 napisał(a):Weźmiemy czarną pręguskę :multi::multi:!! (ale dopiero za 3 tygodnie...) wklejam link do wątku: oj, nie mogę :oops::oops: tytuł wątku: "onka poszukiwana do pilnowania domu - nieaktualne dzięki pani z Canis" I jak, caly czas aktualne? :)
dominika73 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No pewnie, że aktualne :mad::cool3:, czekamy az Lulka wróci i jak nam dokończa ogrodzenie. Pewnie to się zbiegnie w czasie. I oczywiście sterylizujemy, tylko ja bym jednak chciała poczekac na troszkę chłodniejsze dni, bo w takim upale ciężko wytrzymać, a co dopiero po operacji :-o Właściwie to bym wolała, żeby sterylki zrobić, zanim sunia /sunie przeprowadzą się do nas, bo mi dziewczyny (córki) bedą płakać i się martwić o psiaki (zwłaszcza pewnie te 2 pierwsze dni są trudne), ale jeśli nadal bedzie tak gorąco to jednak poczekamy. Także proszę, nie martwcie się, sprawa po prostu czeka na finalizację :multi:
Recommended Posts