Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

drugi sponsor (Alarmowy Fundusz) też się zgadza żeby zostały na cokolwiek co będziesz uważała za stosowne :)

mam nadzieję, że więcej dogusiów się dołączy...po złotóweczce :)

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
drugi sponsor (Alarmowy Fundusz) też się zgadza żeby zostały na cokolwiek co będziesz uważała za stosowne :)

mam nadzieję, że więcej dogusiów się dołączy...po złotóweczce :)

dziekuję bardzo!!!!

Posted

Podnosze sunki!

Bierzemy sie do roboty, czyli zbieramy pieniadze na sterylki. Mamy juz na koncie Alarmowego Funduszu 65 zl

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Nie krzycz proszę, nie zdażyłam :(
Wybacz .

Ale byłam u Berty, która Cie serdecznie pozdrawia :)

ale przeciez ja nie krzycze :lol: z czym nie zdazylas, znow czegos nie łapię :eviltong:

baaaardzo dziekuje za pozdrowienia i mam nadzieje, ze ja ode mnie wymiziałaś (teskni mi sie za nia ;) )

Posted

Wymiziałam, wymiziałam inaczej sie nie dało :)
To pojedz, pewnie sie ucieszy :)

chetnie pojade, ale pewnie dopiero po powrocie z wakacji, teraz nie mam kiedy. Nadal nie łapie z czym nie zdazylas?

Teraz relacja z odpchlania :lol:
tak wiec wczoraj odbyło sie to niezbyt przyjemne zadanie. boziu tyle pchel to ja nigdy nie widziałam. mam nadzieje, ze ten plyn na pchly pomoze. Bo maja biedaki az placki powygryzane.
pierwszy raz spedzilam troche czasu z sunkami sama. wyprowadzilam na smyczy na zewnatrz i powiem, ze zachowuja sie super, przy zabiegach pielegnacyjnych tez extra. myslalysmy ze z Sonia beda problemy, bo tak jak pisalam wczesniej przy myciu troche panikuje, wczoraj zachowywala sie bardzo spokojnie. Tak wiec stwierdzam, ze sunki sa baaaardzo grzeczne, zero agresji, do rocznego dziecka bez problemu, sa wesołe, bardzo lubia człowieka i kontakt z nim i spacerki.
Po blizszym poznaniu, mysle ze spokojnie moga pojsc do mieszkania i beda bezproblemowe.

Posted

fona napisał(a):
I jak Lulka, udalo Ci sie z Psim Aniolem zamienic slowko?

nie :shake:
nie mogę się połączyć, napisałam maila ale tez nie ma odzewu

jakoś zle sie z tym czuje, nie wiem czy to dobry pomysł z tym aniołem, oni maja naprawde mase wydatkow na bezdomne zwierzeta. Sunki nie są bezdomne. Jak czytam wątki to widze, ze ludzie nie korzystaja z ich pomocy, tylko sami kastruja i sterylizuja. (tzn. z pomoca dogomaniaków rzecz jasna)

Posted

Zagląda, zagląda. Jak nie pamietasz czego znowu zapomniałam to ja sie cieszę bo jest mi głupio.

A co to są wakacje ??? :)

Suczki piękne i odpchlone czekaja na nowych opiekunów, komu, komu

jak wroce, a Ty znow nie znajdziesz czasu na spotkanie z ciotka Lulka to :mad: i tyle :eviltong:

Posted

Znajdę , znajdę szczególnie jak mi muszelkę przywieziesz :)

Lulka , przyjedz do mnie , codziennie jestem popoludniu w domu albo w stajni ale to przejazd przez cała W-we.
Porazka czasowa. Ale obiecuje poprawę :)

muszelki nie przywiozę, bo nie mozna :p
przyjadę, ale rzeczywiście może to zająć pół dnia :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...