Lulka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Fona - dzieki wielkie za pomoc, kupię im obrózki przeciwpchelne, mam nadzieje, ze beda działać :p
fona Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 to raptem grosik, do obrozek sporo brakuje, takie dobre sa po 50 zl niestety...
Aga_Mazury Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Oczywiście czekamy na kolejne wpłaty dla dziewczynek :loveu: fona rozpoczęła....teraz szlaki przetarte można wpłacać nawet po złotóweczce z dopiskiem "głodujące suczki Lulki" Alarmowy Fundusz :loveu:
Lulka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Kupie cztery takie po 8 zł niemieckiej firmy beaphar czy jakos tak. na pchły działa 5 mcy. Moja nosiła taką i nic nie złapała. A do lasu na szczescie nie chodza i mam nadzieje, ze kleszcze je ominą. Pamietam, ze kiedys byly takie proszki do posypania psa na pchły, zeby zabic te co juz sa na nich, wiecie cos o tym?
Lulka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Aga_Mazury']Oczywiście czekamy na kolejne wpłaty dla dziewczynek :loveu: fona rozpoczęła....teraz szlaki przetarte można wpłacać nawet po złotóweczce z dopiskiem "głodujące suczki Lulki" Alarmowy Fundusz :loveu: Dziekujemy alarmowemu za pomoc i reklamę :loveu:
enia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 No wiec moja pomoc nie potrzebna też proponowałam dla nich obróżki jakiś czas temu, szkoda.......... przekaże psiakom w Węgrowie w takim razie.
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 ojejku enia - bardzo Cię przepraszam :Rose: :Rose: :Rose: przeoczyłam Twoją propozycję, wybacz! nie gniewaj się! :modla: :modla: :modla:
Beata_Dorobczyńska Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Lulka głodzisz psy - ładnie, ładnie :) Ten proszek to Bolfen , całkiem niezły i nie drogi. Zgodnie z obietnica pojade w przyszłym tygodniu do Selgrosa, wracajac podrzuce Tobie zarełko. Bede jechać 15 czerwca po poludniu. :)
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 wielkie dzieki Beti, tylko daj znac dokładnie kiedy będziesz, bo nie wiem czy 15 to gdzies nie pogalopie gdzieś :p a gdzie ten proszek kupić, w sklepie myslisz jest, czy tylko u weta?
Beata_Dorobczyńska Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jest w sklepie , wyglada jak puder i ma bernenczyka na opakowaniu. Oczywiscie pisze cos innego niz mysle , mialam napisac, ze 16. Sorki, 15 to swieto.
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 no wlasnie czwartek wolny to warto wykorzystac na plener, a nie bieganie po sklepach :p
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 na 1 stronie będę umieszczac aktualizacje, bo nie kazdemu chce sie przekopywac watek
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Lulka w nastepna srode bede miala karme dla Twoich lasek. musimy sie umowic co do odbioru:cool3:
fona Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Lulka, nie przekazuj, prosze, tego preparatu na pchly, tylko je zsyp, pliiis. Zeby nie bylo, ze sie panstwu nie chcialo albo wymienili na cos...
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 dzieki dziewczyny, ale sie ciesze :multi: to beda mialy zapewnione zarelko na caly lipiec :multi: ja sie dopasuje, moge podjechac fona - tak chcialabym zrobic i moze nowe fotki pstryknac, tylko jak to zrobic tu jest problem :roll: tak sobie mysle, ze zostawie te pieniadze na funduszu na sterylki badz na czarna godzine, czy sponsorzy wyrazaja zgode? :cool3:
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 lulka tylko ja uprzedzam, ze to najzwyklejsza pod sloncem karma z tych najtanszych - nastepna partia jesdzie do ernii :p
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 ale one cały czas jedzą taką karmę, lepsze to niż powietrze, tak więc dzieki wielkie
fona Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Lulka napisał(a): fona - tak chcialabym zrobic i moze nowe fotki pstryknac, tylko jak to zrobic tu jest problem :roll: :cool3: Mnie sie wydaje, ze skoro karmisz ICH psy i oni sie na to godza i sie Toba wyreczaja, masz prawo decydowac, sypac je proszkiem na pchly i robic im zdjecia, zwlaszcza ze wlasciciele chca sie suniek pozbyc - zdjecia robisz przeciez po to, by znalezc im dom jestem jak najbardziej za sterylkami z tych pieniedzy, moze nawet wiecej zacznie wplywac na ten cel
kasia_m Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 fona napisał(a):Mi sie wydaje, ze skoro karmisz ICH psy i oni sie na to godza i sie Toba wyreczaja, masz prawo decydowac, sypac je proszkiem na pchly i robic im zdjecia, zwlaszcza ze wlasciciele chca sie suniek pozbyc - zdjecia robisz przeciez po to, by znalezc im dom jestem jak najbardziej za sterylkami z tych pieniedzy, moze nawet wiecej zacznie wplywac na ten cel co prawda to prawda...
Lulka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 oni mi nie bronia, tylko w dzien nikogo nie ma :shake: ale cos wymysle, moze wybiore sie poprostu wieczorem :razz:
fona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Lulka, zbiorka na sterylki rozpoczeta, jest 30 zl, na pewno bedzie wiecej :) Mysle, ze smialo mozesz uderzyc do Psiego Aniola i poprosic o pomoc, w koncu nie zanosi sie na to, zeby wlasciciele pokochali swoje psy i zaczeli je chocby karmic. Jak odejda hormony, bedzie wiecej kasy na jedzenie i latwiej bedzie znalezc suniom dom. Zapytaj, czy pomoga, mysle, ze nie odmowia, zawsze mozna im przekazac to, co sie uzbiera, zeby ich nie obarczac.
Lulka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 fona napisał(a):Lulka, zbiorka na sterylki rozpoczeta, jest 30 zl, na pewno bedzie wiecej :) Mysle, ze smialo mozesz uderzyc do Psiego Aniola i poprosic o pomoc, w koncu nie zanosi sie na to, zeby wlasciciele pokochali swoje psy i zaczeli je chocby karmic. Jak odejda hormony, bedzie wiecej kasy na jedzenie i latwiej bedzie znalezc suniom dom. Zapytaj, czy pomoga, mysle, ze nie odmowia, zawsze mozna im przekazac to, co sie uzbiera, zeby ich nie obarczac. Dziekuję za wpłaty! Do kogo konkretnie zadzwonić? i co ja mam powiedzieć? Czy zapytać poprostu czy zrobią sterylki? Ale jak przedstawic tę sytłację, trochę się boję, żeby nie zabrali psów do schronu. Będą pewnie pytać czyje te psy są, jak powiem, ze prywatne to oleją (zresztą trudno sie im dziwić) jak powiem, ze zaniedbane, to moze być dym. Nie wiem sama, jak myślicie?
fona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja mysle, ze powiedziec prawde. Najgorsze to krecic. Powiedz, ze te sunie sa u ludzi, ktorzy ich nie karmia, ale Ty od dluzszego czasu sie nimi zajmujesz i chcesz im znalezc dom, ale bezsteryek to nie bedzie latwe. Jesli sytacja dla nich bedzie niejasna, to sie po prostu nie zgodza, nic nie tracisz. Rozmawiac trzeba nie z pania prezes, tylko z pania Agnieszka. Kurcze, mialam jej numer, bo rozmawialam o Goplanie, ale gdzie ja to zapisalam... Na stronie na pewno jest, ja dzwonilam z numeru ze strony do prezes, a ona mnie pokierowala do p. Agnieszki.
Recommended Posts