Aga_Mazury Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 drugi sponsor (Alarmowy Fundusz) też się zgadza żeby zostały na cokolwiek co będziesz uważała za stosowne :) mam nadzieję, że więcej dogusiów się dołączy...po złotóweczce :)
Beata_Dorobczyńska Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Podnoszę, nowe domki, sterylki, jedzonko pilnie potrzebne.
Lulka Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Aga_Mazury napisał(a):drugi sponsor (Alarmowy Fundusz) też się zgadza żeby zostały na cokolwiek co będziesz uważała za stosowne :) mam nadzieję, że więcej dogusiów się dołączy...po złotóweczce :) dziekuję bardzo!!!!
fona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Podnosze sunki! Bierzemy sie do roboty, czyli zbieramy pieniadze na sterylki. Mamy juz na koncie Alarmowego Funduszu 65 zl
Lulka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 wszelkie info na stronie pierwszej jakby ktoś był zainteresowany :p
Lulka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Szukamy domku z ogródkiem lub ogródka z budą i pełne michy prosimy o pomoc w sfinansowaniu sterylek :loveu:
Beata_Dorobczyńska Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Nie krzycz proszę, nie zdażyłam :( Wybacz . Ale byłam u Berty, która Cie serdecznie pozdrawia :)
Lulka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Nie krzycz proszę, nie zdażyłam :( Wybacz . Ale byłam u Berty, która Cie serdecznie pozdrawia :) ale przeciez ja nie krzycze :lol: z czym nie zdazylas, znow czegos nie łapię :eviltong: baaaardzo dziekuje za pozdrowienia i mam nadzieje, ze ja ode mnie wymiziałaś (teskni mi sie za nia ;) )
Beata_Dorobczyńska Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Wymiziałam, wymiziałam inaczej sie nie dało :) To pojedz, pewnie sie ucieszy :)
Lulka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Wymiziałam, wymiziałam inaczej sie nie dało :) To pojedz, pewnie sie ucieszy :) chetnie pojade, ale pewnie dopiero po powrocie z wakacji, teraz nie mam kiedy. Nadal nie łapie z czym nie zdazylas? Teraz relacja z odpchlania :lol: tak wiec wczoraj odbyło sie to niezbyt przyjemne zadanie. boziu tyle pchel to ja nigdy nie widziałam. mam nadzieje, ze ten plyn na pchly pomoze. Bo maja biedaki az placki powygryzane. pierwszy raz spedzilam troche czasu z sunkami sama. wyprowadzilam na smyczy na zewnatrz i powiem, ze zachowuja sie super, przy zabiegach pielegnacyjnych tez extra. myslalysmy ze z Sonia beda problemy, bo tak jak pisalam wczesniej przy myciu troche panikuje, wczoraj zachowywala sie bardzo spokojnie. Tak wiec stwierdzam, ze sunki sa baaaardzo grzeczne, zero agresji, do rocznego dziecka bez problemu, sa wesołe, bardzo lubia człowieka i kontakt z nim i spacerki. Po blizszym poznaniu, mysle ze spokojnie moga pojsc do mieszkania i beda bezproblemowe.
Beata_Dorobczyńska Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zagląda, zagląda. Jak nie pamietasz czego znowu zapomniałam to ja sie cieszę bo jest mi głupio. A co to są wakacje ??? :) Suczki piękne i odpchlone czekaja na nowych opiekunów, komu, komu
fona Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 I jak Lulka, udalo Ci sie z Psim Aniolem zamienic slowko?
Lulka Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 fona napisał(a):I jak Lulka, udalo Ci sie z Psim Aniolem zamienic slowko? nie :shake: nie mogę się połączyć, napisałam maila ale tez nie ma odzewu jakoś zle sie z tym czuje, nie wiem czy to dobry pomysł z tym aniołem, oni maja naprawde mase wydatkow na bezdomne zwierzeta. Sunki nie są bezdomne. Jak czytam wątki to widze, ze ludzie nie korzystaja z ich pomocy, tylko sami kastruja i sterylizuja. (tzn. z pomoca dogomaniaków rzecz jasna)
Lulka Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Zagląda, zagląda. Jak nie pamietasz czego znowu zapomniałam to ja sie cieszę bo jest mi głupio. A co to są wakacje ??? :) Suczki piękne i odpchlone czekaja na nowych opiekunów, komu, komu jak wroce, a Ty znow nie znajdziesz czasu na spotkanie z ciotka Lulka to :mad: i tyle :eviltong:
Beata_Dorobczyńska Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [LEFT]Znajdę , znajdę szczególnie jak mi muszelkę przywieziesz :) Lulka , przyjedz do mnie , codziennie jestem popoludniu w domu albo w stajni ale to przejazd przez cała W-we. Porazka czasowa. Ale obiecuje poprawę :) [/LEFT]
Lulka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Znajdę , znajdę szczególnie jak mi muszelkę przywieziesz :) Lulka , przyjedz do mnie , codziennie jestem popoludniu w domu albo w stajni ale to przejazd przez cała W-we. Porazka czasowa. Ale obiecuje poprawę :) muszelki nie przywiozę, bo nie mozna :p przyjadę, ale rzeczywiście może to zająć pół dnia :evil_lol:
Recommended Posts