Lulka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 ehhh juz nie wiem co robic :-( zostaje tylko podnosic moze dzis ktos szuka psiaków do ogrodu?????
Lulka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 dzis ukazały sie ogłoszenia w wyborczej i ofercie, ale niestety bez odzewu :-( jutro jadę zawiezc dwa worki jedzenia, bedzie na jakies 10 dni. kurcze nie wiem jak przekonać ich włascicielke, zeby im dawała konkretnie jesc, a nie zeby oszczedzała :shake:
Beata_Dorobczyńska Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ...............................................
Lulka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 mi nie szkoda, bo tu chodzi o dobro tych psiaków
Ferg Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ja jakbym mogła to bym brała... wysterylizowac to bym mogla nawet we wlasnym zakresie. tylko szkoda, ze suki sa takie duze.. na pol roku do mieszkania... troche duze. ile maja wzrostu? tak na oko? wielkosci labradora? tragedia. do tego dowoz do Rzeszowa, gdyby cos.. za daleko.. wiem. ajj! najgorsza jest bezsilnosc.. jak tam sunie?
Lulka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):......................................... Beti - a co Ty za wycinki robisz :eviltong:
Lulka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 z Ferg juz rozmawiałam na gg, ale napisze jeszcze tu :lol: mniejsze są troszke niz labrador, mysle ze tak 40-50 cm w kłebie, ale jak pojade to zmierze dowoz to zawsze sie na dogo znajdzie jesli psiak mialy miec nowy, dobry dom
Ferg Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 zobaczymy, co na Viki rodzice. jak się zgodzą to praktycznie nie widzę przeciwskazań. może wreszcie mi.. i jej się uda. największy problem to chyba właśnie ze wzrostem.. ale.. siłą argumentów ich przekonam.. a jak pokażę zdjęcia, jak im żebra wystają, to już pewniak, że się zgodzą.. ale najwcześniej w czerwcu, jak mówiłam (dla nich ponad 2 tygodnie to wiele...). pozdrawiam.
Lulka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 niestety nie wiem jak będzie zachowywać sie Viki w domu pozostawiona sama :roll: sprobuje sie dokładnie wywiedziec
Ferg Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Bede bardzo wdzieczna... Bo jak Viki jest przyzwyczajona do innych warunkow, nie umie chodzic na smyczy itp.. nie chce zeby byla nieszczesliwa.. juz bym wolala uszczesliwic innego psa, niz unieszczesliwic bardziej tego.
supergoga Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Wysłałam ta labkowata sunię do osoby szukającej mixa labkowatego. Biedne sunieczki
Beata_Dorobczyńska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Jak mnie troszke zdenerwujesz to robie wycinki :eviltong: Lulka a one nie były w domu same ? One chyba kiedys bywały przez 9 godzin w domu.
Lulka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 nio dobra juz dobra przeciez wiesz, ze ja Cie nie chce specjalnie denerwować :evil_lol: zostawały w domu, nawet dzis sie wywiedziałam, ale nigdy sama Viki nie siedziała tylko z drugim psem i w tym cały szkopuł to znaczy, ze mail dotarł, dzieki Supergoga
Beata_Dorobczyńska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Wiem , wiem :cool3: Ale jak zostawała to i tak dobrze . Myślę, ze nei powinno być kłopotu , to przecież juz nie szczeniak . A jak wyglądaja ?
Lulka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 jak ostatnio byłam to jeszcze kiepawo, ale moze teraz juz lepiej, w koncu troche niby zjadly tych workow. teraz to nie wiem kiedy je zobacze, bo nikogo nie ma do wieczora
Beata_Dorobczyńska Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [LEFT]Aha, rozumiem, ze wszyscy z domu na powietrze. Hmm, to nie jest dobrze . [/LEFT]
Lulka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 najgorsze, ze nie mam jak ich obejrzec mialam nowe foty porobic, ale nie mam jak :shake:
Beata_Dorobczyńska Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No to szukamy dalej , nie dość , ze glodne to bez opieki i czułości.
Lulka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 z duzymi psami jest jednak gorzej :( pewnie jakby byla jasna to moze byliby szybciej chetni, a ona taka niepozorna :-( jakby ja odkarmic porzadnie to bedzie przypominac labka ale kurcze w koncu musi znalezc domek co ja pokocha jako kundelka
Beata_Dorobczyńska Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A ja biegiem pędzę za Wandzią - oczywiscie na pierwszą strone !
Recommended Posts