Lulka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a)::angryy: Lulka zamieść na forum numer telefonu tego pajaca aby żaden pies tam nie trafił :angryy: jest w poscie 116
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 a moze ten pan chce rasowego zeby przed sasiadami sie pochwalic lub rodziną? wiecie teraz nowobogaccy to chca nawet psy na pokaz mieć..... co za typek.......jak to trzeba uważać na takich z ogłoszenia.......
Rinuś Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ojejku jakie biedne te psiaczki:( kurde bym przygarnela chociarz jadna ale moi rodzice chca psa od szczeniaka,ale mam nadzieje ze te psinki znajda kochajacy dom...
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 szczeniaków na dogo dostatek na pewno cos znajdziesz.......Rinuś;)
Lulka Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 błagamy o domek bo niedługo tylko kostki zostaną:-(
Lulka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Był telefon w sprawie suczek, ale pani do mnie z tekstem "jakiej masci sa te labradory?" ja na to, ze ta sunia to mix labradora. A to nieeeee, ona chce rasowego i buch słuchawką, rece opadaja :-( a sunie nadal czekają
Beata_Dorobczyńska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Mnie opadły. Wysłam link do Pani , która dzwoniła w sprawie Berty.
Oluna Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Lulka']Był telefon w sprawie suczek, ale pani do mnie z tekstem "jakiej masci sa te labradory?" ja na to, ze ta sunia to mix labradora. A to nieeeee, ona chce rasowego i buch słuchawką, rece opadaja :-( a sunie nadal czekają :angryy: Może poprzez labradory.info znajdzie się domek: http://labradory.info/viewtopic.php?t=3242
Lulka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 czytałam własnie - byłoby cudownie. Trzymam kciuki, zeby sie udało. Telefonów miałam dziś kilka, ale ludzie to chyba nie umieją czytać, w ogłoszeniu wyraznie jest napisane półlabradorka, ale kazdy chce labradora i jeszcze sie awanturują, ze ogłoszenie zle napisane Pan do mnie: to są biedne zagłodzone labradorki tak?, a ja nie jeden półlabradorek i kundelek zagłodzone - a nie to dziekuję :angryy:
Beata_Dorobczyńska Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 W takiej sytuacji to już sie telefonu nie chce odbierać :crazyeye:
rebellia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ludzie są beznadziejni, ja wczoraj zadzwoniłąm do kolesia, który szukał dobermana, a ten do mnie nawet dzień dobry nie odpowiedział: - ile? - rpzepraszam co ile? - no ile lat? - 5 - to nara i jeb słuchawką, głupi kaszalot :angryy: :angryy::angryy:
Lulka Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 dziekuje Olunie za wpłate na karme dla psiaków :loveu:
Lulka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 nikt o nas nie pamieta :placz: nikt nie tu zagląda :-( szukamy kawałka ogrodu, gdzie mogłybyśmy osiąść na stałe, pomóżcie!
Beata_Dorobczyńska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Pamieta, pamieta tylko co z tego jak nikt nie ma domku !
enia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ja tez miałam telefon od takiego jednego z Siedlec..... cyt. halo! suka do budy to tu!? halo!halo! ech.... szkoda gadać.......co za kretyn.....
Lulka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 psiaki maja dwa worki jedzenia na tydzien musi starczyc ...ehh.:shake: domki, domki - gdzie jestescie?
Beata_Dorobczyńska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Pilnie domek !!! Psy trawa sie nie zywią :shake:
Lulka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 sunieczki sie przypominaja, piekne, zdrowe, wesołe tylko GŁODNE
Oluna Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Ja tego nie rozumiem, tylu psiakom udaje się znaleźć domek... a dlaczego ich nikt nie chce?? Bo już go mają i nie ważne że jest nieodpowiedni??? Ta osoba, która była jedną zainteresowana jest teraz na urlopie, może po się odezwie... ja jeszcze wierzę, że tak...
Lulka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 ostatnio jest bardzo bardzo ciezko z domkami. te telefony i smsy co miałam to ludzie, ktorzy chca rasowe psy. nawet pytano mnie o tego czarnego z papierami. a kundelki to nieeeeee. ehhhh......:-(
Oluna Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Każdemu kto bezmyślnie rozmnaża psy powinno dać się jednego do adopcji :|
Lulka Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 moze lepiej nie, bo u takiego typa to dobrze nie bedzie mial :shake:
Oluna Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Chodziło mi o to, że dać psa, któremu musiałby znaleźć dom - jak by zobaczył jak to trudno to może coś do głowy by trafiło.
Recommended Posts