Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
:angryy: Lulka zamieść na forum numer telefonu tego pajaca aby żaden pies tam nie trafił :angryy:

jest w poscie 116

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moze ten pan chce rasowego zeby przed sasiadami sie pochwalic lub rodziną? wiecie teraz nowobogaccy to chca nawet psy na pokaz mieć.....
co za typek.......jak to trzeba uważać na takich z ogłoszenia.......

Posted

ojejku jakie biedne te psiaczki:(
kurde bym przygarnela chociarz jadna ale moi rodzice chca psa od szczeniaka,ale mam nadzieje ze te psinki znajda kochajacy dom...

Posted

Był telefon w sprawie suczek, ale pani do mnie z tekstem "jakiej masci sa te labradory?" ja na to, ze ta sunia to mix labradora. A to nieeeee, ona chce rasowego i buch słuchawką, rece opadaja :-(
a sunie nadal czekają

Posted

[quote name='Lulka']Był telefon w sprawie suczek, ale pani do mnie z tekstem "jakiej masci sa te labradory?" ja na to, ze ta sunia to mix labradora. A to nieeeee, ona chce rasowego i buch słuchawką, rece opadaja :-(
a sunie nadal czekają

:angryy:

Może poprzez labradory.info znajdzie się domek: http://labradory.info/viewtopic.php?t=3242

Posted

czytałam własnie - byłoby cudownie.
Trzymam kciuki, zeby sie udało.

Telefonów miałam dziś kilka, ale ludzie to chyba nie umieją czytać, w ogłoszeniu wyraznie jest napisane półlabradorka, ale kazdy chce labradora i jeszcze sie awanturują, ze ogłoszenie zle napisane

Pan do mnie: to są biedne zagłodzone labradorki tak?, a ja nie jeden półlabradorek i kundelek zagłodzone - a nie to dziekuję :angryy:

Posted

Ludzie są beznadziejni, ja wczoraj zadzwoniłąm do kolesia, który szukał dobermana, a ten do mnie nawet dzień dobry nie odpowiedział:

- ile?
- rpzepraszam co ile?
- no ile lat?
- 5
- to nara
i jeb słuchawką, głupi kaszalot :angryy: :angryy::angryy:

Posted

nikt o nas nie pamieta :placz:
nikt nie tu zagląda :-(

szukamy kawałka ogrodu, gdzie mogłybyśmy osiąść na stałe, pomóżcie!

Posted

Ja tez miałam telefon od takiego jednego z Siedlec.....
cyt. halo! suka do budy to tu!? halo!halo! ech.... szkoda gadać.......co za kretyn.....

Posted

Ja tego nie rozumiem, tylu psiakom udaje się znaleźć domek... a dlaczego ich nikt nie chce?? Bo już go mają i nie ważne że jest nieodpowiedni???

Ta osoba, która była jedną zainteresowana jest teraz na urlopie, może po się odezwie... ja jeszcze wierzę, że tak...

Posted

ostatnio jest bardzo bardzo ciezko z domkami.
te telefony i smsy co miałam to ludzie, ktorzy chca rasowe psy. nawet pytano mnie o tego czarnego z papierami. a kundelki to nieeeeee.
ehhhh......:-(

Posted

Chodziło mi o to, że dać psa, któremu musiałby znaleźć dom - jak by zobaczył jak to trudno to może coś do głowy by trafiło.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...