Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie przeczytałam ten wątek i ręce opadają...i cała reszta....
cholera ile jeszcze takich miejsc?! niby dom i właściciele ale co z tego?
u naszej Perły wóda jeszcze jest.....
z której strony Wawy sa te psy?

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eniu - psiaki są w Nieporęcie. Są 4, z czego do oddania dwie sunie, bardzo długo juz szukamy dla nich domów i nic. Myślałam, że jak chodzi o psiaka do budy to bedzie łatwiej, ale niestety:shake:
Moze jakby zrobic zbiorke i zrobic sterylki tym sukom to bedzie łatwiej ale to tylko takie moje przypuszczenia, bo nie miala nawet jednego telefonu w ich sprawie:placz:

Posted

a o azyl tez juz padło pytanie ze strony włascicielki, czy tam nie byłoby im lepiej. i tak sadze, ze predzej czy pozniej sie tak skonczy, jesli domku nie znajda a wlascicielom sie nie polepszy

Posted

myslałam że gdzies blisko mnie na zachod od Wawy to bym podkarmiła.....
boziu jakie biedne , czy ci ludzie wogole juz nie poczuwaja się do niczego?!

Posted

nie maja poprostu kasy, tak niestety sie w zyciu zdarza, najpierw sie ma i sie rozpieprza a potem bummm i juz człowiek dziaduje

Posted

wiesz a moze warto im to jedzenie wozić? moze wyjda na prosta i będzie ok, chyba że nie chcą tych suk juz wogóle.....
ale z tego co czytałam Wy je dokarmiacie a one nadal chude to o co chodzi?

Posted

Lulka pisz do Wandy Szostek, u niej ktos szukał do strozowania psa na wybieg, buda do spania, Max z Mińska juz nie potrzebuje to może one po sterylce by poszły?

Posted

enia napisał(a):
wiesz a moze warto im to jedzenie wozić? moze wyjda na prosta i będzie ok, chyba że nie chcą tych suk juz wogóle.....
ale z tego co czytałam Wy je dokarmiacie a one nadal chude to o co chodzi?

nie chca tych suk w ogole
dokarmiamy, ale potrzeba dla 4 psow 60 kg karmy na miesiac, ja nie jestem w stanie tyle kupic:shake:
jak zawiozłam raz 30kg, ktore kupila Beata to starczyłoby normalnie na 2 tygodnie. Psy sa chude, bo nie dostaja po pol kg na glowe dziennie (tak mi sie wydaje, ze tyle byłoby dobrze, choc tak naprawde nie wiem ile trzeba podawac tej suchej karmy. dodam, ze jest to karma z dolnej połki, niestety wyzywienie 4 psow droga karma nie jest mozliwe:shake: ), tylko pewnie o polowe mniej, zeby na dłuzej starczyło.

Posted

Dobiero dziś przeczytałam wątek. Boszeeeeeeeeee widzisz i nie grzmisz.
Co to za ludzie :angryy: %%$@#!@^$^*&(*)(*):angryy:
Biedne sunieczki podnoszę

Posted

Lulka to telefon do tego faceta co najpierw chciał małego do domu , a potem zastanawial sie czy do pilnowania na ogród by nie wziaść 504 377 451 może wart spróbowac, on jest z okolic Siedlec...

Posted

tak wiec pan chce cos ładnego tzn jakis dalmatyczyk, moze nawet doberman ale nie rottweiler, bo ma byc cos nieagresywnego ale ładnego!!!!!! do ogrodu oczywiscie hahahahahahaha

Posted

rasowego, kundelków nie chce
jak powiedzialam, ze dalmatynczyk do budy nie bardzo sie nadaje to powiedzial, ze sie nadaje, musi byc tylko ładny!!!

Posted

co za kretyn! jak to nigdy nie wiadomo z kim sie rozmawia, ech szkoda miałam nadzieje...
powiem Wandzi bo dzis daje ogłoszenie zeby sunie w nim zamiescila co?
Lulka podaj swoj telefon w razie co bedą do ciebie dzwonic, a i opisz mi szybko te sunie

Posted

nio ja wrzucam takie do gazet:
"PÓŁLABRADORKA 2-3 letnia i jej mama 4 letnia kundelka, srednie, bardzo potrzebuja nowego domu, poniewaz sa niedokarmione, moga byc razem lub osobno. Moga mieszkac na podworku, oczywiscie musi byc buda, łancuch odpada, tylko w dobre rece" 503-143-355

dzieki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...