mercy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zakładam ten watek dla kociaków u BUDRYSKA Dzisiaj trafiły do Agi 3 kociaki.ok 2 mies.-mama i 2 kocurki-Macius i Kubuś,odkarmione,piekne kuleczki Maja bardzo ciekawe futerka,niestety ja laik nie mam pojęcia jaki to kolor dokładnie Dzisiaj zostały odrobaczone,za 2 tyg.beda miały szczepienie,mama bedzie miała sterylkę Jeżeli ktos może pomóc w ogłoszeniach czy bazarkach-zbieramy na karmę,żwirek,szczepienie i sterylkę to byłabym wdzięczna BUDRYSEK nie ma dostepu do neta tutaj jest Jej obecny watek,który w wolnych chwilkach bedę aktualizowała: viewtopic.php?f=13&t=104107 fotki mam na razie tylko takie-mama schowała się,więc będzie pozniej Bardzo proszę o pomoc Quote
korek221 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jejku ale śliczności - to chyba szylkretki :) Quote
mercy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 korek221 napisał(a):jejku ale śliczności - to chyba szylkretki :) nie :) szylkretki i tricolorki to są zawsze dziewczynki a BUDRYSEK ma dorodne kocurki :) Quote
Marlena P. Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Szylkretki i tricolorki to nie zawsze dziewczynki :) ale takiego umaszczenia jak ten maluch ma to jeszcze nie widziałam :) Quote
mercy Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 hmmmmm a nam wet powiedział,ze zawsze? ;) w weekend powinnam mieć nowe fotki,zrobione profesjonalnym aparatem to wtedy dopiero zobaczycie co to za cudeńka :lol: Quote
mercy Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 post z miau z 15.01 zacznę od dobrej wiadomości: mamusia Lori jest juz po szczepieniu Macius okazał sie Maciejka ...i niestety Maciejka jest chora od wczoraj ma 40,06 st.C jest na lekach Kubuś trzyma się od samego poczatku były jakies dziwne...tzn za spokojne,wiec moze choróbsko czaiło się?:( mam nadzieje,ze bedzie dobrze Gremlinki trzymajcie się!!! 16.01 Maciejka dzisiaj lepiej jest karmiona a/d hillsa przez strzykawkę i ma dostac kroplówkę p/skórnie a Kubus szaleje oba dostają antybiotyk 17.01 Maciejka dzisiaj sama zjadła troszke pasztetu :):) do tej pory karmiona była strzykawką i pewnie dalej bedzie dzisiaj juz sie bawi wstążkami i gania za piłeczką HUUUUURRRRRAAAAA Kubuś chora Maciejka braciszek i siostrzyczka pomęczymy troszkę Portoska i zdrowa Maciejka Quote
Recommended Posts