Yorshirka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jaki mi polecacie jedwab ? jakiej firmy ? miałby to być jedwab dla psa długowłosego. Quote
magdola Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Yorshirka napisał(a):Jaki mi polecacie jedwab ? jakiej firmy ? miałby to być jedwab dla psa długowłosego. Moja sunia używa taki sam jak ja ze sklepu kosmetycznego, ale nie używaj go non stop! Przez miesiąc lub dwa i potem przerwa dwa albo trzy miesiące, albo nie za każdym razem po kąpieli. Ja używam na zmianę z olejem palmowym, albo jedno albo drugie, ale to chyba źle..... Quote
madika Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a ja bym z kolei poprosila o opinie ludzi, ktorzy stosuja jedwab 'silk' laser lites (mysle nad kupieniem go) - czy dobre efekty, czy cena adekwatna do wydajnosci i rezultatow, no i jak stosujecie - pisze, ze na mokro z odzywka, a ja dla mojego nie uwywam odzywki bez splukiwania, wiec czy moglabym samym rozcienczonym go spryskac, czy tez wtedy lepiej pryskac dopiero po wysuszeniu. no i czy mozna stosowac do codziennego czesania? i czy dziala rowniez wewnatrz wlosa, czy tylko od zewnatrz jak np. ludzki jedwab biosilka. prosze o opinie takze nt. pure paws ultra silk cream conditioner :) Quote
Recommended Posts