Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wreszcie mam sprawny aparat :D oto najnowsze foteczki Czesia i dziewczyn :)
to ja Czesiek-calkiem fajny piesiek :)

taki jestem dostojny :)

spadaj maly

straszonko

dwa cielaki :D

synchronicznie :)

chyba chcial coś powiedzieć :D

ale gruba zaraz mu wytlumaczyla, że z pancią się nie dyskutuje :)

daj cycka!

nie bylo mleka...

a może kastusia coś da...

no to ja się zdrzemnę.a jaką mam podusię!

urocze psie dziecko :D najukochańszy jak spi i jeść nie wola :D

i na koniec księżniczka :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dostalam wiadomość odlukasza :)
jest lepiej. Czesio na spacerkach grzeczny, ale jak tylko ma okazję to dziabie tine,ale bardziej dlatego, ze jest niewyżyty i brakuje mu z nią kontaktu. przybiera na wadze, ale zacząl niszczyć w domu. ogólnie dają rade :)

• 2 weeks later...
Posted

W Katowicach-Bogucicach jest taka bardzo nieciekawa część. Radziłabym nawet nie robić wizyty w pojedynkę i szukać kogoś kto zna się na rasie i zna zagrożenia, które potrafi stworzyć człowiek.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Spodziewałam się, że tak będzie.
Myślę, że na początku ludziska się przestraszyli, a później postanowili sobie poradzić ze stresującą sytuacją.
Wystarczyły dobre chęci i proszę - jest efekt ;)

• 3 months later...
Posted

KOPIUJĘ Z NIEBIESKIEGO:mam bardzo złe wieści... niestety Czesio szuka nowego domku. nie krzyczcie, ale tą decyzję podjęłam wspólnie z łukaszem jako jego pierwsza opiekunka. czesio i Tina nie mogą być razem! może się to dla któregoś z nich źle skończyć. najpierw była sytuacja, że Tina rzuciła się na Cześka tak o bez powodu - Czesio miał szyty pysk...no i wczoraj dostałam fotke Tiny...Czesiek ją zaatakował. Tina była usypiana -miała szyte ścięgna. Czesiek jest nadpobudliwy i musi być jedynakiem! i nie piszcie proszę, o nieodpowiedzialności itp, bo ja innego wyjścia nie widzę!łukasz i Karolina zrobili wszystko, żeby było dobrze!Czesio niestety sam sobie pomóc nie chce! za często pojawiają się sytuacje w których Czesław stwarza zagrożenie...to nie jest jamnik tylko ogromny amstaff! będę wdzięczna za pomoc. jak mi łukasz pośle fotki Tiny to nie omieszkam ich tu wrzucić!

Posted

no jest kiepsko...sprawa bardzo pilna! Czesio na gwałt szuka domu, albo chociaż tymczasu. mamy szanse na fajny hotelik, ale miesięczny koszt utrzymania wynosi 200 zł. zbieramy deklaracje stałe i jednorazowe...

Posted

chalimala napisał(a):
no jest kiepsko...sprawa bardzo pilna! Czesio na gwałt szuka domu, albo chociaż tymczasu. mamy szanse na fajny hotelik, ale miesięczny koszt utrzymania wynosi 200 zł. zbieramy deklaracje stałe i jednorazowe...

Błagam cioteczki pomóżcie on nie może trafić do schronu.Jako pierwsza deklaruję 50 zł miesiecznie .Każde 5 zł to szansa dla tego bidaka.