chalimala Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Alicjo zaczynam w to wątpić :( mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzimy... Quote
chalimala Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 wreszcie mam sprawny aparat :D oto najnowsze foteczki Czesia i dziewczyn :) to ja Czesiek-calkiem fajny piesiek :) taki jestem dostojny :) spadaj maly straszonko dwa cielaki :D synchronicznie :) chyba chcial coś powiedzieć :D ale gruba zaraz mu wytlumaczyla, że z pancią się nie dyskutuje :) daj cycka! nie bylo mleka... a może kastusia coś da... no to ja się zdrzemnę.a jaką mam podusię! urocze psie dziecko :D najukochańszy jak spi i jeść nie wola :D i na koniec księżniczka :) Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='chalimala']Czesio w nowym domku.[/QUOTE] :multi: widziałam fotaski ;) Quote
baster&lusi Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Czesiu trzymam kciuki za nowy domek,aby znalazł się jak najszybciej. Quote
chalimala Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 dostalam wiadomość odlukasza :) jest lepiej. Czesio na spacerkach grzeczny, ale jak tylko ma okazję to dziabie tine,ale bardziej dlatego, ze jest niewyżyty i brakuje mu z nią kontaktu. przybiera na wadze, ale zacząl niszczyć w domu. ogólnie dają rade :) Quote
chalimala Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 potrzebna wizyta przedadopcyjna w katowicach bogucicach!!!! Quote
Alicja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='chalimala']potrzebna wizyta przedadopcyjna w katowicach bogucicach!!!! tu jest wątek katowicki http://www.dogomania.pl/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POMA-A-MY-IM-ZNALEA-AE-DOMY-RuszyA-wolontariat?p=14343745#post14343745 dziewczyny się pewnie znajdą do wizyty Quote
JOMA Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 W Katowicach-Bogucicach jest taka bardzo nieciekawa część. Radziłabym nawet nie robić wizyty w pojedynkę i szukać kogoś kto zna się na rasie i zna zagrożenia, które potrafi stworzyć człowiek. Quote
chalimala Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Juma dziękuję za ostrzeżenie :) dwa razy byłam na wizycie w takich nieciekawych dzielnicach. rady na pewno się przydadzą :) Quote
baster i lusi Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Mam wspaniałą wiadomość,Czesio zostaje u Łukasza.Powodzenia Czesiulku. Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Spodziewałam się, że tak będzie. Myślę, że na początku ludziska się przestraszyli, a później postanowili sobie poradzić ze stresującą sytuacją. Wystarczyły dobre chęci i proszę - jest efekt ;) Quote
baster i lusi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 KOPIUJĘ Z NIEBIESKIEGO:mam bardzo złe wieści... niestety Czesio szuka nowego domku. nie krzyczcie, ale tą decyzję podjęłam wspólnie z łukaszem jako jego pierwsza opiekunka. czesio i Tina nie mogą być razem! może się to dla któregoś z nich źle skończyć. najpierw była sytuacja, że Tina rzuciła się na Cześka tak o bez powodu - Czesio miał szyty pysk...no i wczoraj dostałam fotke Tiny...Czesiek ją zaatakował. Tina była usypiana -miała szyte ścięgna. Czesiek jest nadpobudliwy i musi być jedynakiem! i nie piszcie proszę, o nieodpowiedzialności itp, bo ja innego wyjścia nie widzę!łukasz i Karolina zrobili wszystko, żeby było dobrze!Czesio niestety sam sobie pomóc nie chce! za często pojawiają się sytuacje w których Czesław stwarza zagrożenie...to nie jest jamnik tylko ogromny amstaff! będę wdzięczna za pomoc. jak mi łukasz pośle fotki Tiny to nie omieszkam ich tu wrzucić! Quote
Alicja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 przykre ....Kurcze ale jak teraz to zorganizować ... oni nie powinni być już razem ... mam nadzieje że Tina dojdzie do zdrowia Quote
chalimala Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 no jest kiepsko...sprawa bardzo pilna! Czesio na gwałt szuka domu, albo chociaż tymczasu. mamy szanse na fajny hotelik, ale miesięczny koszt utrzymania wynosi 200 zł. zbieramy deklaracje stałe i jednorazowe... Quote
baster i lusi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 chalimala napisał(a):no jest kiepsko...sprawa bardzo pilna! Czesio na gwałt szuka domu, albo chociaż tymczasu. mamy szanse na fajny hotelik, ale miesięczny koszt utrzymania wynosi 200 zł. zbieramy deklaracje stałe i jednorazowe... Błagam cioteczki pomóżcie on nie może trafić do schronu.Jako pierwsza deklaruję 50 zł miesiecznie .Każde 5 zł to szansa dla tego bidaka. Quote
baster i lusi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Czesiu przez ciebie nie mogłam spać.Pojawiło się światełko w tunelu:multi:być może będziedla niego miejscew hotelu:razz:Jak będzie już wszystko dograne napiszę więcej:lol:. Quote
Nikita. Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jestem w dołku materialnym, mogę jedynie dyszkę miesięcznie dorzucić. Quote
Recommended Posts