MilenaDaisy Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witamy wszystkich ;) Jesteśmy tu nowi i nie bardzo się jeszcze łapiemy we wszystkim :roll: Daisy to przeurocza 4 letnia suczka Beagle (bicolor), która za smakołyk zrobi wszystko :evil_lol: Psina mądra i baaardzo lubi sobie pojeść :D Od kiedy miała 5 miesięcy zaczęłam uczyć ją sztuczek:) Ja i Daisy :loveu: Sprinterka :cool3: Kluska moja :loveu: Wcześniej pisałam, że nauczyłam ja dość dużo sztuczek i dalej się uczymy^^ Hmmm...jak chcecie to nie wierzcie;p Ale psinka potrafi na komendę: podawać łapkę,przybijać piątkę,dawać głos,prosić,śpiewać,tańczyć,wstydzić się,aportować,"liczyć",turlać się,kłaniać się^^ Uczę ją od kiedy skończyła 6 miesięcy :) teraz "pracujemy" xD Nad troszkę trudniejszymi sztuczkami :D Ale ta łakoma kluska zrobi wszystko dla jedzonka :D :razz: Quote
Clandestine Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No, wreszcie dołączyliście! :loveu: :loveu: Czekamy na fotki :D (oczywiscie służę pomocą :diabloti:) Quote
Axela_ Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 O coś ucichło w Waszej galerii .. pojawiacie się jeszcze na forum ? Byłoby fajnie jakby były nowe zdjęcia ;) Quote
Guest Dreaming Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Siemka Słodka psinka mam nadzieje że będzie więcej fotek Pozdrawiamy i liczymy na odwiedziny Quote
Recommended Posts