Molli Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Rafi ma około 2 lata. Jest przyjazny, zgodny do psów, kotów, dzieci. Nie brudzi w domu. Rafi ma złamanie z przemieszczeniem i rozkruszeniem obu kości tylnej łapki, musi nosić gips 6 tygodni. Psiak obecnie przebywa w domu tymczasowym w Poznaniu. Adopcja tylko do domu, żadne podwórko czy łańcuch! Kontakt w sprawie adopcji: kasimaga@wp.pl 665-491-937 kasimaga Quote
Molli Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Nikt tu nie zagląda, a psiak potrzebuje domku. Quote
Daga&Maks Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 masz jakieś zdjęcia? Bo bez zdjęć ani rusz Quote
Molli Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Daga & Maks napisał(a):masz jakieś zdjęcia? Bo bez zdjęć ani rusz Mam zdjęcia, były wstawione ale one znikają (nie wiem czemu :oops:) Może dlatego, że linki z naszej-klasy. Jeżeli jeszcze raz znikną to spróbuję je podlinkować na tinypic. Quote
Molli Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Znowu zdjęcie zniknęło :shake: Wstawiam je na tinypic, i mam nadzieję że już nie zniknie :roll: Quote
Molli Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Mam dobrą wiadomość - Rafi znalazł dom :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts