Jump to content
Dogomania

SALZBURG CACIB Austria 13-14.05.2006 r

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: wow Bardotka - wyrobisz sie?
Ja myslalam nad Salzburgiem w niedziele, a w sobote nad H...cos tam na Wegrzech, ale sotatecznie dalam spokoj. Co za duzo to niezdrowo. A od jakiegos czasu to mam wlasnie 2 wystawy w jeden weekend...

Posted

strucelitrufla napisał(a):
:crazyeye: wow Bardotka - wyrobisz sie?
Ja myslalam nad Salzburgiem w niedziele, a w sobote nad H...cos tam na Wegrzech, ale sotatecznie dalam spokoj. Co za duzo to niezdrowo. A od jakiegos czasu to mam wlasnie 2 wystawy w jeden weekend...

Jakbym się załapała z kimś to dam radę - skok z autka do autka:) ale sama nigdy w życiu:(

Posted

strucelitrufla napisał(a):

Ja myslalam nad Salzburgiem w niedziele, a w sobote nad H...cos tam na Wegrzech,

Widze,ze nie tylko ja nad taka kombinacja myslalam :cool1: Niestety,u nas odpadla z racji faktu,ze i na jednej i na drugiej wystawie gr.X idzie w sobote.

Posted

Dostalismy mailowe potwierdzenie przyjecia zgloszenia.Wprawdzie poki co w statystyce nie widniejemy,ale grunt,ze przyjeto.
Tak wiec ponawiam pytanie o wolne miejsce na sobote :cool1:

Posted

chyba juz ostatecznie statystyki zamkniete, ale potwierdzenie jeszcze do nas nie doszlo, no maja jeszcze troche czasu wiec mam nadzieje ze w koncu przyjdzie
mam juz upatrzony hotel- teraz tylko trzeba zrobic rezerwacje

Posted

Elitesse napisał(a):
przedluzyli termin zgloszen do piatku

To ja w takim razie po raz kolejny zapytam czy ktoś jadący z/przez W-wę miałby jedno miejsce dla mnie i małego psi na niedzielę?????

Posted

Apropo potwierdzen.
Ja po wyslaniu maila ze zgloszeniem i prosba o potwierdzenie dostalam takowe od bardzo milej pani,a nastepnie po dwoch czy trzech dniach dostalam od niej kolejnego maila z informacja,iz Malec znalazl sie juz w statystykach :)