bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Rzeczywiście, jakoś nie doczytałam... Sorki:oops: Quote
Bardotka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 bongobongo napisał(a):Rzeczywiście, jakoś nie doczytałam... Sorki:oops: Bonguś, a coś chodzi ci po głowie???? Quote
tunio Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Z racji faktu,ze nie wypalil mi Kijow zaczynam szukac inszej wystawy.Tak wiec niedyskretne pytanie czy przyjmuja faxy ? Bo na piorytet to troche pozno ;) :lol: Quote
Elitesse Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 przewaznie tak, znajoma tak zglaszala na Graz i to po terminie i ja przyjeli Fax: 0043/(0)1/4803984, Quote
Elitesse Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 nie ma za co :) a tak na marginesie to w dalszym ciagu mam wolne miejsce w samochodzie na niedziele Quote
kivik Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Na początek się przywitam, bo dopiero niedawno tu trafiłam (duuużzo za pozno) no i to moj pierwszy post jest:) I tak sobie mysle, ze tyle wustaw mnie ominelo, bo nie bylo z kim jechac. Mam nadzieje, ze uda mi sie to teraz choc troche zmienic:) Moze wybralby sie ktos ze Slaskaw sobote? Jak tak, to zaraz mojego jamnika zglosze.. Quote
Bardotka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 kivik napisał(a):Na początek się przywitam, bo dopiero niedawno tu trafiłam (duuużzo za pozno) no i to moj pierwszy post jest:) I tak sobie mysle, ze tyle wustaw mnie ominelo, bo nie bylo z kim jechac. Mam nadzieje, ze uda mi sie to teraz choc troche zmienic:) Moze wybralby sie ktos ze Slaskaw sobote? Jak tak, to zaraz mojego jamnika zglosze.. Buuuuuuuuuuu, a z W-wy na niedziele nikt nie jedzie???????? Quote
Elitesse Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 kivik napisał(a):Na początek się przywitam, bo dopiero niedawno tu trafiłam (duuużzo za pozno) no i to moj pierwszy post jest:) I tak sobie mysle, ze tyle wustaw mnie ominelo, bo nie bylo z kim jechac. Mam nadzieje, ze uda mi sie to teraz choc troche zmienic:) Moze wybralby sie ktos ze Slaskaw sobote? Jak tak, to zaraz mojego jamnika zglosze.. kivik ja dlatego sie na DGM znalazlam :) Quote
Elitesse Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 kivik napisał(a):elitesse, internet jest naprawde wielki oj tak ! jak sobie pomysle ile dobrego by mnie ominelo gdyby nie net ...:roll: ale z drugiej strony to okropny pozeracz czasu :diabloti: Quote
kivik Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Elitesse napisał(a):oj tak ! jak sobie pomysle ile dobrego by mnie ominelo gdyby nie net ...:roll: ale z drugiej strony to okropny pozeracz czasu :diabloti: to fakt..ale zaoszczedzic sporo czasu tez mozna..ile kiedys trzeba bylo sie naszukac wszystkiego, nachodzic , a teraz tylko klik:lol: Quote
strucelitrufla Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Nas nie ma ejszcze w statystyce, ale dostalam potwierdzenie ....nawet 2 ;) Quote
Sajko Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Kivik, a dysponujesz autkiem i o której i skad wyjazd? Bo moze wtedy w piatek wieczorem bym dojechala z Wwy? Quote
kivik Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Sajko napisał(a):Kivik, a dysponujesz autkiem i o której i skad wyjazd? Bo moze wtedy w piatek wieczorem bym dojechala z Wwy? mam autko, ale nieduże. jestem z Gliwic. Jechalabym z jamnikiem. Wystawa to pomysl chwili i nie zastanawialm sie jeszcze kiedy wyjazd. Tyle,ze do Salzburga jest kawal drogi wiec chyba najlepiej w piatek. Wypytam jeszce sasiadki, czy bedzie jechac, tyle ze ona ma sznaucera, a to niedziela. Quote
Elitesse Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 strucelitrufla napisał(a):Nas nie ma ejszcze w statystyce, ale dostalam potwierdzenie ....nawet 2 ;) oo a do mnie jeszcze nie doszlo Quote
tunio Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A ja mam kolejne niedyskretne pytanie.Mianowicie niechce mi sie jechac na poczte do miasta,aby przefaksowac zgloszenie (ale ze mnie len,prawda ? :cool1: ) i czy przyjmuja maile ? Aczkolwiek to pytanie retoryczne,bo jak miemam maili niehonoruja ? Ot,po prostu musze sie upewnic ze moj wysilek jest konieczny :lol: Quote
bajadera Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Na stronie jest nawet formularz aktywny w *.pdf. Zapłacic można kartą. Ale i tak pocztą trzeba dosłać kopie rodowodu. Quote
strucelitrufla Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja zglaszalam mailem i zalaczylam rodowod i wszystko bylo ok i te 2 opotwierdzenia to wlasnie mailem przyszly ;) Plus informacja ze na wystawie oplata 48 euro. Quote
tunio Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A zdradzcie mi,kiedy po wyslaniu mozna sie tego potwierdzenia spodziewac ?Bo ja wyslalam zgloszenie,ale z racji faktu,ze na tym zlomie nie idzie wypelnic tego z formularza wystawy,wyslalam takie jak na polskie wystawy.I juz sobie wyobrazam jak na mnie psiocza po jego odebraniu :oops: Quote
Elitesse Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 ja przewaznie ostawalam potwierdzenia z Austrii na jaks miesiac przed wystawa , 3 razy poczta a raz meilem mi przyslali, na Salzburg jeszcze nie mam Quote
tunio Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Elitesse napisał(a):ja przewaznie ostawalam potwierdzenia z Austrii na jaks miesiac przed wystawa , 3 razy poczta a raz meilem mi przyslali, na Salzburg jeszcze nie mam Dzieki.Tak wiec jak rozumiem ryzyk-fizyk :evil_lol: Quote
strucelitrufla Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A ja po prostu napisalam w zgloszenie w mailu: Hello itd itd breed:... name:... itd itd Od jakiegos czasu tak zglaszam do Austri ( oporcz Tulln Europejska, oczywiscie ) i jest OK. Potwierdzenie mailowe dostalam po kilku godzinach od wyslania, a poczta przychodzi ze 2-3 tyg. przed wystawa, tak jak pisala Eliitesse. Quote
tunio Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Strucelitrufla dziekuje za podbudowanie :cool1: BTW.Tak wiec z racji faktu,ze hipotetycznie moze jestesmy przyjeci zapytuje czy ktos nie wybiera sie na sobote i nie mialby miejsca w aucie dla charta irlandzkiego i 1osoby ?Mozemy wspolnie podrozowac na tylnim siedzeniu,jestesmy do tego przywyczajeni :cool1: Oczywiscie partycypujemy w kosztach podrozy. Quote
Recommended Posts