Jump to content
Dogomania

SALZBURG CACIB Austria 13-14.05.2006 r

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z racji faktu,ze nie wypalil mi Kijow zaczynam szukac inszej wystawy.Tak wiec niedyskretne pytanie czy przyjmuja faxy ? Bo na piorytet to troche pozno ;) :lol:

Posted

Na początek się przywitam, bo dopiero niedawno tu trafiłam (duuużzo za pozno) no i to moj pierwszy post jest:)
I tak sobie mysle, ze tyle wustaw mnie ominelo, bo nie bylo z kim jechac. Mam nadzieje, ze uda mi sie to teraz choc troche zmienic:)
Moze wybralby sie ktos ze Slaskaw sobote? Jak tak, to zaraz mojego jamnika zglosze..

Posted

kivik napisał(a):
Na początek się przywitam, bo dopiero niedawno tu trafiłam (duuużzo za pozno) no i to moj pierwszy post jest:)
I tak sobie mysle, ze tyle wustaw mnie ominelo, bo nie bylo z kim jechac. Mam nadzieje, ze uda mi sie to teraz choc troche zmienic:)
Moze wybralby sie ktos ze Slaskaw sobote? Jak tak, to zaraz mojego jamnika zglosze..

Buuuuuuuuuuu, a z W-wy na niedziele nikt nie jedzie????????

Posted

kivik napisał(a):

kivik ja dlatego sie na DGM znalazlam :)

Posted

kivik napisał(a):
elitesse, internet jest naprawde wielki

oj tak ! jak sobie pomysle ile dobrego by mnie ominelo gdyby nie net ...:roll:
ale z drugiej strony to okropny pozeracz czasu :diabloti:

Posted

Elitesse napisał(a):
oj tak ! jak sobie pomysle ile dobrego by mnie ominelo gdyby nie net ...:roll:
ale z drugiej strony to okropny pozeracz czasu :diabloti:

to fakt..ale zaoszczedzic sporo czasu tez mozna..ile kiedys trzeba bylo sie naszukac wszystkiego, nachodzic , a teraz tylko klik:lol:

Posted

Sajko napisał(a):
Kivik, a dysponujesz autkiem i o której i skad wyjazd? Bo moze wtedy w piatek wieczorem bym dojechala z Wwy?

mam autko, ale nieduże. jestem z Gliwic. Jechalabym z jamnikiem. Wystawa to pomysl chwili i nie zastanawialm sie jeszcze kiedy wyjazd. Tyle,ze do Salzburga jest kawal drogi wiec chyba najlepiej w piatek.
Wypytam jeszce sasiadki, czy bedzie jechac, tyle ze ona ma sznaucera, a to niedziela.

Posted

A ja mam kolejne niedyskretne pytanie.Mianowicie niechce mi sie jechac na poczte do miasta,aby przefaksowac zgloszenie (ale ze mnie len,prawda ? :cool1: ) i czy przyjmuja maile ? Aczkolwiek to pytanie retoryczne,bo jak miemam maili niehonoruja ? Ot,po prostu musze sie upewnic ze moj wysilek jest konieczny :lol:

Posted

A zdradzcie mi,kiedy po wyslaniu mozna sie tego potwierdzenia spodziewac ?Bo ja wyslalam zgloszenie,ale z racji faktu,ze na tym zlomie nie idzie wypelnic tego z formularza wystawy,wyslalam takie jak na polskie wystawy.I juz sobie wyobrazam jak na mnie psiocza po jego odebraniu :oops:

Posted

Elitesse napisał(a):
ja przewaznie ostawalam potwierdzenia z Austrii na jaks miesiac przed wystawa , 3 razy poczta a raz meilem mi przyslali, na Salzburg jeszcze nie mam

Dzieki.Tak wiec jak rozumiem ryzyk-fizyk :evil_lol:

Posted

A ja po prostu napisalam w zgloszenie w mailu:

Hello

itd itd
breed:...
name:...
itd itd

Od jakiegos czasu tak zglaszam do Austri ( oporcz Tulln Europejska, oczywiscie ) i jest OK. Potwierdzenie mailowe dostalam po kilku godzinach od wyslania, a poczta przychodzi ze 2-3 tyg. przed wystawa, tak jak pisala Eliitesse.

Posted

Strucelitrufla dziekuje za podbudowanie :cool1:

BTW.Tak wiec z racji faktu,ze hipotetycznie moze jestesmy przyjeci zapytuje czy ktos nie wybiera sie na sobote i nie mialby miejsca w aucie dla charta irlandzkiego i 1osoby ?Mozemy wspolnie podrozowac na tylnim siedzeniu,jestesmy do tego przywyczajeni :cool1: Oczywiscie partycypujemy w kosztach podrozy.