mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 dzwoniła dziś do mnie być-może-przyszła pani Kostka :) lubię takie odpowiedzialne osoby pani chciała mieć wszystko dograne na ew. jutrzejszy przyjazd Kostka pani kupiła już jedzonko nawet :eviltong: dziś o 19 wizyta :p Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Mjut na duszę:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
koosiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ola la, jakby coś, to ja też mogę pomóc w wizycie :) Mru, a co Ty mówiłaś doktorowi? Że Kostek będzie następny? :lol:Sorry za brak ogłoszeń Novej, ale ze względu na popsutą klawiaturę mam ograniczone możliwości. Mam nadzieję, że po weekendzie będę mogła pomóc :oops: Quote
mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 tak no, tak powiedziałam.... :)))) oby był! oby! :D Quote
ewatonieja Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mam nadzieje ze wszystko poszło gładko i pomyslnie :) Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 koosiek cioteczko kochana to bylabys w stanie przeprowadzic wizyte dla gryzionego malucha z obornik?domek czekla a wizytatora nima:( to jest praga ulica.darwina przy rondzie starzynskiego. a i wizyta na centrum potrzebna tzn.wizyta i prezentacja psow bo pani nie ma neta.to rencistka czy jakos tak ale dorabia na centrum.ma 5 kotow.mialam do niej wczoraj dzwonic a tu dupa.... ps.nie da sie do ciebie wyslac pw:( Quote
katya Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No i po wizycie. Pani Elżbieta jest bardzo sympatyczną, elokwentną osobą. Ma doświadczenie ze zwierzakami, również takimi po przejściach. Jakiś czas temu zaginęła jej sunia - ktoś nie domknął furtki u znajomych na działce i sunia wyszła. Miała demencję starczą. Mimo poszukiwań, wizyt w schronisku, ogłoszeń również w internecie - nie udało się jej odnaleźć. Pani mówiła, że jest przygotowana na ewentualne trudności aklimatyzacyjne. W razie krótkich wyjazdów będzie zabierać psiaka ze sobą, w przypadku ewentualnych dłuższych nieobecności będzie miał się kto psiakiem zająć - syn, córka, były mąż. Na wydatki związane ze zdrowiem/chorobą również jest przygotowana, ma zaufaną lecznicę ("Cztery Łapy" na ul. Ciołkowskiego). Pani jest również świadoma, że przynajmniej w pierwszych miesiącach po adopcji nie wolno psa spuszczać ze smyczy. Naświetliłyśmy z Jolą również sprawę kastracji i adresówki. Moja luźna sugestia - zadbajcie proszę, by Kostek miał już na sobie adresówkę gdy dotrze do Pani. Pani będzie Kostkowi gotować, póki co zaopatrzyła się już też w puszeczki. Jest też w domu posłanko po poprzedniej suni - tak na oko myślę, że będzie dla Kostka w sam raz. Są ręczniczki do wycierania łapek ;) Dla jasności zapytałam również o alergię na psiaki - nie ma. Są za to niewielkie problemy z kręgosłupem - gdy Pani coś dźwignie - no ale to się zdarza wielu z nas. Ma mój i Joli gust wszystko wydaje się być jak najbardziej w porządku. Mam głęboką nadzieję że to TEN dom dla Kosteczka :) Oby! Pozdrawiam :) Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :modla::modla::modla::Rose::Rose:Dzięki Cioteczko Kochana i Niezawodna!!!!!!!! Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dzieki wielkie!!!!!!!!!!!jupi!to teraz tylko transporcikw sobote iKostek bedzie Panem na wlosciach:) Quote
mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 dzięki, Kasiu, że to napisałaś :) dziękuję Wam obu za wizytę! my zaraz po Kasi telefonie pojechaliśmy do lecznicy - przekazałam dane do chipu :) pan doktor miał przywieźć Kostka do lecznicy na noc - czyli Kostkowi jest już ciepło, a jutro to w ogóle już będzie u siebie... :) rano podrzucimy Kostka Madallenie :) a za parę godzin... Kostek będzie w domu :) wypełniłam już umowę, Kostek będzie miał też książeczkę potem będziemy umierać z nerwów, jak tam Kostkowi, jak się zachowuje itp. ;) a potem będziemy mdleć, że wszystko ok :P dziękuję wszystkim za pomoc i trzymajcie jeszcze kciuki :D Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:W Ciotkach siła:cool3: Kosteczku - jak się cieszę Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wspaniała wiadomość!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: i Kosteczek będzie mieć domek :cunao: Kostek ma allegro jeszcze na 10 dni , szkoda aby się marnowało.. na kogo podmienić?:cool3: Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Figuniu wybierz najbidniejszą bidę, co? W razie co się przedłuży:cool3: Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek ty stary szczęściarzu!taka szybka akcja. kurczaki my na dogo to wspoldzialamy jak mroweczki.tyle rzeczy trzeba bylo zrobic zeby Kostek wreszcie mogl zamieszkac "u siebie". jupi!:) Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No to teraz Ciotka dawaj Twoją ulubioną ikonkę:cool3: Quote
mru Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 no... a tak szybko poszło :) w sumie akcja jeszcze nie zakończona, jeszcze transport... ;) Figa, allegro może Korze? http://www.dogomania.pl/threads/176686-starsza-malutka-Kora-z-poA-amana-szczAE-kAE-chce-A-yAE-i-chce-do-domu?p=13798411 ona już jest praktycznie zdrowa! a tez stara i malutka... może kogoś się nią zainteresuje :roll: Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 czyli Kora , fajna sunia , i jeszcze taki wypadek miała...:shake: mru , a napiszesz dla niej ładny tekścik?:cool3: Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :grins::grins::grins::turn-l:Buahahahaha!!! Dzięki!!!!!:diabloti: Quote
Ola la Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Proszem Ciem ;) a jutro Kostek sobie potupta do domku.... eeee a wlasciwie pojedzie. Cioteczki pomoze mi ktoras w zrobieniu wizyty przedadopcyjnej w Warszawie? Quote
mru Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 melduję, że Kostek już w drodze do Łodzi :) a tu jeszcze z nami w drodze do Madalleny: zobaczcie, jak odżył :) smrodek mały pani juz czeka na Kostka ;) nagotowała mu ryżu, przygotowała posłanie, grzebień :eviltong: i w ogóle doczekać się nie może... Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jej! Cuuuuuudny jest, wspaniały!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts