Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 :thumbs::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Jak się cieszę!!!!! Quote
mru Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 jakby dom wypalił to Madallena go zawiezie :D:loveu: Quote
mru Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 może być ciężko się zgrać z tym wszystkim, ale damy radę - musimy :) dziś jadę do lecznicy, powiem że się kroi i że MUSZĄ mi ew. wydać Kosteczka z samego rana w sobotę! no nie ma opcji! Quote
figa33 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ojoj , ale sie fajnie dzieje !!!!:loveu::loveu: Quote
tanitka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czyli że Kostek jedzie do Łodzi w sobotę? :) Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mru super wiesci!!!!!!!!juhuuuuuuuu Kochana czy tobie albo innym ciotkom z warszawy moge podac dwa kontakty do fajnych domkow w Warszawie?jeden dla starszego psiaka.fajnie sie zapowiadaja ale trzeba przeprowadizc wizyte na tej samej zasadzie co z pania kosteczka. domki chca jakies najbiedniejsze bidy w tym jeden musi tolerowac koty. Komu moge przeslac te namiary? Blagam pomozcie.Obiecalam ze dzis do nich zadzwoni ktos z warszawy i sie umowi.... zaraz przesle namiary na ten domek z lodzi Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Tanitko a moze tobie dam namiar na choc jeden domek?jestes z Warszawy widze. Domki super ale bezinternetowe i w ogole... Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ola la a jest taka maciupenieczka maleńka sunia - podać Ci link? Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 jasne;)tylko ja po prostu chce przekazac te domki w jakies warszawskie rece.to szansa dla 2 psiakow.... Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Oluniu- zerknij, co? plizzzz http://www.dogomania.pl/threads/177030-2-suczki-mikro-i-1-piesek-z-jednego-domu-ZmarA-im-Pan-PILNY-DT-DLA-3-KG-SUCZKI Quote
mru Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ola, u nas jest taka starsza Kora np. i psiak samiec a być może Nova tolerowałaby koty... hmm... nie mamy jak sprawdzić :( z Kostkiem już umówione :) nie ma problemu jutro po decyzji Kasi, jeśli będzie pozytywna zawieziemydo lecznicy potrzebne dane i Kostek zostanie zachipowany a w sobotę rano pojedzie... trzymajcie kciuki za wizytę! Quote
figa33 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no Kosteczku ! trzymamy kciuki za Ciebie!! Quote
Awit Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kosteczku ja tez trzymam:-) A to Kosteczek jest gdzieś w lecznicy? Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 jej Mru ale sie ciesze,ze wszystko tak szybko idzie!:) moze te psiaki o ktorych piszesz zaproponowac? kurcze pisalam do tylu osob z warszawy i nikt nie chce tych domkow sprawdzic i zaproponowac pieskow:( Quote
mru Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ola, obejrzyj wątek i zobacz czy któryś pies by się nadawał? http://www.dogomania.pl/threads/175602-bezdomne-psiaki-z-lecznicy-w-Konstancinie-ranny-pitbull-PILNIE-TYMCZASY są starsze, są młode a to są starsi ludzie? wolą suki czy psy? o kotach nie wiem :( Quote
mru Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 bałam się, że dr R. nie wyda Kostka tak daleko a on jeszcze pytał, czy nie trzeba zwieźć ;) Quote
Ola la Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No to pozostaje czekac na relacje Kasi a potem miejmy nadzieje na relacje z nowego domu!:) w sprawie domkowz wawy o ktorych pisalam odezwala sie juz Megi ,Gos,Morisowa i Kasiia.:) Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No widzisz! Cały regiment Ciotek!:diabloti: Quote
bumel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mru napisał(a): trzymajcie kciuki za wizytę! oooooo, 1,5 dnia mnie nie było a tu takie wieści...:kciuki: Quote
mru Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 no właśnie :) jeśli nadal chcecie jakieś foty porobić, to zapraszam w sobotę do kliniki - np. Novie by się przydało :( i nie tylko... Quote
Recommended Posts