Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziewczyny na wątku Czarusia robiły rozpoznanie! Quote
mru Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 podrzucisz wątek? :) lub zapytasz na pw kogoś, kto to rozpoznanie robił i może nam i Kostkowi pomóc? Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Proszę!!!!http://www.dogomania.pl/threads/148901-Czarek-gryziony-przez-inn*****-Prawie-przekroczyA-bramy-TM-Potrzebne-Deklaracje I ponawiajmy prośbę o deklaracje i ewent. rzeczy na bazarek, co Ty na to???:loveu: Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Mru mam namiar na fajny domek z Warszawy.Pani ma sunie z Palucha...wydali jej ja niby wysterylizowana a miala cieczke....tak wiec nie wiem co kostek na to... Podac Ci jej numer? Quote
mru Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 tak Ola :) ale powiedz czy to jest dom tymczasowy? czy pani szuka psiaka na stałę? jakiego psiaka szuka? :) może masz do niej maila? pokazałabym jej najpierw Kostka Quote
koosiek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [FONT=Verdana]604 129 008[/FONT][FONT=Verdana], na pierwszej stronie jest[FONT=Arial]:)[/FONT][/FONT] Quote
mru Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ola la :loveu: pani brzmi bardzo fajnie, miała w życiu same bidy teraz jest prawie cały czas w domu :) jeden dzień w tygodniu pracuje jest bardzo Kostkiem zainteresowana i jak najszybciej go chce :eviltong: jeśli chodzi o transport to nawet my możemy Kosteczka zwieźć... :) ew. możemy zrobić zbiórkę na paliwo, bo nam się ostatnio nie przelewa :roll: SZUKAMY KOGOŚ Z ŁODZI NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ! Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A wizytę zrobi Ciotka z Łodzi ! Na paliwko sie dołożę. Mru dostałaś nr tel Kasi? Ona już wie i się zgodziła - to Cioteczka z Fundacji Niechciane i Zapomniane! Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Mru ciesze sie :) bardzo bardzo bardzo. Dzieki Straszkowi inne bidy skorzystaja w tym Kostek. Cioteczki wizyta pilnie potrzebna!domek czeka!:) a i jak ktos bedzie szedl na wizyte to fajnie gdyby zabral ze soba jeszcze jakies zdjecia Kostka np na telefonie czy na byle czym ;) Quote
figa33 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 oj , super wiadmość!!!! Kosteczku i do ciebie szczęście się uśmiechnęło!!!:loveu: Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Talcott super!dziekuje ci kochaaaaaaaaaaaaaaaana! Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No przecia piszę ( do Ciebie na PW) tez że wizyta już zaklepana!!!! Quote
mru Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ooo, nie nie dostałam :) dobrze, to już mamy chętnego? :) bo ja do 6 ciotek chyba już napisałam :P Quote
Kar0la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Właśnie dostałam wiadomość. Widzę, że Kasia pojedzie na wizytę. Super. Trzymam kciuki. Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :loveu::loveu::loveu:KarOla Kasia martwiła sie tylko czy ta wizyta nie za daleko do niej. Także i Ciebie będziemy prosić jakby co Quote
rita60 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jestem,ale widze,ze tu tłum chetnych:razz: Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ciotki to zrobcie pielgrzymke do Pani ;) heh Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 W Ciotkach siła!!!!!:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
ewatonieja Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jelsi Pani mieszka na bałutach lub śródmieściu to ja moge pomóc :) jesli gdzies dalej to musze sie skonsultowac z moim kierowcą Quote
koosiek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [FONT=Verdana]Do Łodzi jedzie chyba Madallena w weekend, może mogłaby go zawieźć, gdyby wizyta była szybko?[/FONT] Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Super!jesli cioteckzi zalatwilyby wizyte przed weekendem!wtedy transport w weekend moglby sie udac. Cioteczko Talcott to podal;abys numer ciotki ktora ma robic wizyte do Mru? albo moze niech wizyte zrobi ciotka ktora moze to zrobic jak najszybciej;) Cioteczki i szukam tez kgos na wozyte przedadopcyjna w Warszawie;) Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Podałam Mru! Ponadto są także inne Cioteczki z Łodzi, więc będzie można poprosić Cioteczkę która będzie mogła szybko zrobić wizytę!!:loveu: Quote
Recommended Posts