Tymonka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [SIZE="4"]Witajcie , jestem … po prostu pies , nie mam imienia . Opowiem wam moją historię , chcecie posłuchać ..? Jakieś trzy lata temu byłem , pięknym , słodkim szczeniakiem , wszyscy mówili ,że jestem słodki . Pewnego dnia do mojego domu przyszli ludzie , pan z panią , oni też mówili , że jestem słodki . Zabrali mnie do swojego domu .Było super , wszyscy mnie głaskali , przytulali , jadłem same dobre rzeczy .Było super . Nagle przyszedł ten dzień , jak co dzień wyszedłem na spacer , niestety kiedy chciałem wrócić , nie mogłem nikt nie otworzył mi dżwi . Nie wiem czemu , może moi państwo wyjechali , może coś się im stało . Długo chodziłem po dworze , w końcu trafiłem do miejsca gdzie było dużo dzieci . Ludzie mówili , że to przedszkole . Znowu zrobiło się fajnie , dostawałem jeść , byłem głaskany i przytulany . Niestety mam w życiu pecha . Kiedyś do przedszkola przyszedł jeden z rodziców , mówił , że jestem niebezpieczny , że pewnie pogryzę dzieci , ale ja taki nie jestem , bardzo kochałem te dzieci , były takie dobre dla mnie . Niestety rodzic zadzwonił do schroniska , przyjechali jacyś obcy ludzie , wsadzili mnie do klatki i zawieźli do schroniska. Tak strasznie się bałem , nie wiedziałem co się ze mną dzieje . Teraz siedzę w klatce , sam , nikt mnie nie pogłaska , nikt nie przytuli . Smutno mi bardzo i tak bardzo się boję , ja chcę z powrotem do moich dzieci , one o mnie dbały , a ja je kochałem , nigdy nie zrobił bym im krzywdy , czemu ten rodzic tak powiedział ……? Oto właśnie moja smutna historia . Quote
ocelot Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Aniu dzięki:)za wątek:) Przeczytam jutro bo gnam spać:) Quote
NusiaiJa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ..jestem.. [SIZE="3"]05 stycznia 2010 roku dziękuję Aniu za zdjęcia Quote
Ewa i flatki Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kochane, jeszcze jakby banerek miał ... Quote
Tymonka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ja banerków niestety nie umiem robić Quote
Ewa i flatki Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To się do ciotki Isadory uśmiechnę może Quote
epe Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jaki piękny pies!!! Nie wróżę mu długiego pobytu w schronie. Byle domek nie był przypadkowy,bo teraz należy mu się co najlepsze! Quote
Isadora7 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ewa zrobie jutro banerek dobrze? Za późno zobaczyłam. Trzeba było na GG pisac. Quote
bumerang Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 jestem i zaraz po otrzymaniu fotek robie mu wyróżnione allegro oraz ogłoszenia, nie mogę spac przez tego czarnucha, ale my ludzie jestesmy podli.... Quote
bakalia2 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dołączam się do akcji szukania domu dla ślicznego czarnuszka Quote
Tymonka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 A może zacząć od znalezienia imienia dla malucha ? Quote
bumerang Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czy pieska mozna wydostac z kwarantanny by go zabrac do hoteliku i szukać mu odpowiedniego domku? Quote
Ewa i flatki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Ja myślę, że skoro nie jest ściągnięty z ulicy a oddany, to kwaratanna mu niepotrzebna ... Quote
Ewa i flatki Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Może znane jest imię, które miał w przedszkolu? Quote
NusiaiJa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 właśnie gdyby dowiedzieć sięw którym on mieszkał przedszkolu to bym zadzwoniła w jego sprawie! tylko czy kierownik powie nam w którym on był??????? Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Kochane musi odbyć kwarantanne, zdaje się, że był w przedszkolu dokarmiany na lewo. Przecież w takich instytucjach nie trzyma się zwierząt bo sanepid. Wiem, z którego przedszkola jest przywieziony. Tylko czy ktoś się tam przyzna że dokarmiał psa? Quote
Tymonka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Myślę ,że powie , zresztą poczekajmy , ja dzisiaj będę w schronisku to się wszystkiego dowiem . Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak Ania ma mu porobić zdjęcia... poza kratami:) Quote
Tymonka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 ocelot napisał(a):Kochane musi odbyć kwarantanne, zdaje się, że był w przedszkolu dokarmiany na lewo. Przecież w takich instytucjach nie trzyma się zwierząt bo sanepid. Wiem, z którego przedszkola jest przywieziony. Tylko czy ktoś się tam przyzna że dokarmiał psa? Ja myślę ,że najlepiej zapytać dzieci ,one zawsze powiedzą Quote
bumerang Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 GoniaP załatwia hotelik dla czarnuszka! trzymajcie kciuki, mam pytanko, czy pomożecie dziewczyny wydostać go ze schronu by przewiez go do hoteliku?? Quote
ocelot Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 bumerang napisał(a):GoniaP załatwia hotelik dla czarnuszka! trzymajcie kciuki, mam pytanko, czy pomożecie dziewczyny wydostać go ze schronu by przewiez go do hoteliku?? Pomożemy, tylko musi zostać wykastrowany, bo inaczej go nam nie wydadzą! Ania damy radę z transportem? Quote
Tymonka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 A do kąd transport ? Jak niedaleko to może uda mi się namówić Majki1510 , żeby pojechała , nic nie obiecuje , ale zobaczę . Quote
Majki1510 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 pewnie że pojedziemy. Tylko nie na drugi koniec Polski!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts