Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Witajcie , jestem … po prostu pies , nie mam imienia . Opowiem wam moją historię , chcecie posłuchać ..? Jakieś trzy lata temu byłem , pięknym , słodkim szczeniakiem , wszyscy mówili ,że jestem słodki . Pewnego dnia do mojego domu przyszli ludzie , pan z panią , oni też mówili , że jestem słodki . Zabrali mnie do swojego domu .Było super , wszyscy mnie głaskali , przytulali , jadłem same dobre rzeczy .Było super . Nagle przyszedł ten dzień , jak co dzień wyszedłem na spacer , niestety kiedy chciałem wrócić , nie mogłem nikt nie otworzył mi dżwi . Nie wiem czemu , może moi państwo wyjechali , może coś się im stało . Długo chodziłem po dworze , w końcu trafiłem do miejsca gdzie było dużo dzieci . Ludzie mówili , że to przedszkole . Znowu zrobiło się fajnie , dostawałem jeść , byłem głaskany i przytulany . Niestety mam w życiu pecha . Kiedyś do przedszkola przyszedł jeden z rodziców , mówił , że jestem niebezpieczny , że pewnie pogryzę dzieci , ale ja taki nie jestem , bardzo kochałem te dzieci , były takie dobre dla mnie . Niestety rodzic zadzwonił do schroniska , przyjechali jacyś obcy ludzie , wsadzili mnie do klatki i zawieźli do schroniska. Tak strasznie się bałem , nie wiedziałem co się ze mną dzieje . Teraz siedzę w klatce , sam , nikt mnie nie pogłaska , nikt nie przytuli . Smutno mi bardzo i tak bardzo się boję , ja chcę z powrotem do moich dzieci , one o mnie dbały , a ja je kochałem , nigdy nie zrobił bym im krzywdy , czemu ten rodzic tak powiedział ……? Oto właśnie moja smutna historia .

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki piękny pies!!!
Nie wróżę mu długiego pobytu w schronie. Byle domek nie był przypadkowy,bo teraz należy mu się co najlepsze!

Posted

Kochane musi odbyć kwarantanne, zdaje się, że był w przedszkolu dokarmiany na lewo. Przecież w takich instytucjach nie trzyma się zwierząt bo sanepid.
Wiem, z którego przedszkola jest przywieziony. Tylko czy ktoś się tam przyzna że dokarmiał psa?

Posted

ocelot napisał(a):
Kochane musi odbyć kwarantanne, zdaje się, że był w przedszkolu dokarmiany na lewo. Przecież w takich instytucjach nie trzyma się zwierząt bo sanepid.
Wiem, z którego przedszkola jest przywieziony. Tylko czy ktoś się tam przyzna że dokarmiał psa?

Ja myślę ,że najlepiej zapytać dzieci ,one zawsze powiedzą

Posted

bumerang napisał(a):
GoniaP załatwia hotelik dla czarnuszka!
trzymajcie kciuki,
mam pytanko, czy pomożecie dziewczyny wydostać go ze schronu by przewiez go do hoteliku??

Pomożemy, tylko musi zostać wykastrowany, bo inaczej go nam nie wydadzą!
Ania damy radę z transportem?