Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

chciał bym się dowiedzieć gdzie w Warszawie znajdę dobrą szkołę dla psów, chciał bym chodzić z moim dobermankiem na szkolenie i może zająć się tym sportem na poważnie, przynajmniej zobaczyć czy to dla nas. Poleci mi ktoś jakąś szkołę?

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

Cześć Panczo.
Widzę że chyba z tego samego miasta jesteśmy.
Ja ze swoim Dobermanem jeżdżę do Martina, rewelacyjny człowiek, zna Dobermany, jest utytułowanym pozorantem i zawodnikiem w IPO, sam szkoli swoje ONki i Maliniaka. Do Dobermana nie każdy pozorant się nadaje, Martin jest jak strzał w 10tkę.
Szkolenia prowadzi trochę za Piasecznem jadąc w stronę Grójca. Jak chcesz możemy wykonać pewną synchronizację i razem jeździć do niego. Ponadto wiele elemenów z obrony robię sam ze swoim psiakiem, mam spore podwórko więc i miejsca do tego. Mam pewne "plany rozwojowe" więc jak jesteś zainteresowany i masz nadzieje IPOwskie to odezwij się jakoś się umówimy i wspólnie pobawimy :-)

Posted

W dniach 16 17 18 kwietnia Matrin i Magda organizuja Dni Otwarte Szkoleniowe bedzie mozna zajrzec z pieskami . Z pytaniami prosze zglaszac sie do mnie bo zobowiazalam sie ze pomoge w organizacji , bo bardzo mi na takich dniach zalezy .
Mysle ze dam jeszcze ogloszenie w oddzielnym watku , ale poki co skoro zajrzalam tutaj to pisze .
Liczba psow bedzie ograniczona , chetnych juz jest duzo , tym bardziej zapraszam .
Mozna pisac na meila
renata220@interia.pl

Posted

Pancho i Black S mam nadzieje ze zapiszecie sie , bylyby 4 dobermany poki co jestem sama z moimi dwoma .

Dodam jeszcze bo nie wiem czy wiecie ze w Mairoslawicach kolo Wroclawia organizwane sa Dni Dobermana nanajblizsze miejsca sa juz zajete z tego co wiem , ale beda kolejne .
Warto pojechac .

Posted

Pancho mysle , ze tez bedzie chcal , bo do Martina juz dzwonil w sprawie treningow , no ale wiadomo pogoda chyba nie pozwolila dojechac .
Miejmy nadzieje , ze do kwietnia nie bedzie sniegu :)

• 2 weeks later...
Posted

Patrzac teraz za okno mozna miec watpliwosci ekhmmm , na szczescie czasu jeszcze troche i naprawde miejmy nadzieje , ze bedzie cieplo , ze sie da przy grilu i ognisku pobiesiadowac .
Do zobaczenia .
I zapraszam , jest jeszcze kilka miejsc .