Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ale roześmiany pychol!!:loveu: A na tym drugim zdjęciu to z Fruzią? bo nie widać dobrze? Jaki stylowy szkocki fraczek!:lol: Quote
Nigra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 tak ten lecący za Gają paproch to Fruzia :D Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No to po takich sprintach po śniegu to masz trochę spokoju i psiego posapywania!:loveu: Quote
vega17 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 hehe straszne słodziaki, widzę że spacerek udany i się podobało:) Gaja wraca sama jak się spuści ze smyczy?? Quote
Nigra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 do czasu, jak już się nakręci to trzeba sposobu ;) ale chciałam żeby pobiegała Quote
vega17 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 to dobrze, ja się boje puszczać psy, ale bardziej chodzi mi o samochody niż to że mi zwieje Quote
Nigra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 przy ulicy nigdy psa nie puszczam :) ale mam tu cały pas zieleni, coś na kształt łąki, boiska, szuwarów itp między osiedlem a ekranami dźwiękochłonnymi trasy siekierkowskiej jest gdzie trzodę wywietrzyć ;) Quote
Talcott Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To fantastycznie! Tym bardziej że obie Panny młode i tryskające energią!!! Quote
Nigra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Fruzia pod kołdrą a Gaja na połowie mojej poduszki :D Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No to masz " czapeczkę" Hi Hi:loveu::loveu::loveu: Quote
Nigra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a tak wyglądał dzisiejszy poranek :lol: nie a czasu na sen :D i pierwsze koty za płoty, na zdjęciu jest Lila którą Gaja najbardziej ganiała :) Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Fantastyczne foty Nigruniu!!!! Widzę że kura już utraciła gumową d............:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
vega17 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 hehe to cudownie że zaprzyjaźniła się z kotami:) boziu jaka ona słodka:) cud miód Quote
Nigra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ta kura z wyjątkowo dziwnego tworzywa, poprzednie wytrzymywały miesiąc, ta padła po tygodniu to Fruzia jest taka destrukcyjna, Gaja woli to coś okrągłe z gryzakami :) ...i kocią granatową myszkę :D ... w końcu obie padły na kanapie i zasnęły, ciekawa jestem na jak długo ... Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Do.............następnej rundy szaleństwa zapewne:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada_-_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale się naszej Gai udało..., teraz dopiero widzę jaka jest piękna, w schronisku taka szara mycha była. Quote
Ada_-_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A teraz czysta, wykąpana, własne legowisko i nawet adresówka. A jak tam skóra, lepiej już? *** Ona była psicą moich sąsiadów i nawet nie pamiętam ile razy ją do nich przyprowadzałam, kiedy brama otwarta była na oścież , a ona w samopas biegała... Niedawno ich przeklinałam, a teraz to nawet mogłabym im podziękować, no bo w końcu znalazła PRAWDZIWY dom i to poniekąd dzięki nim, chociaż zaczynało się jak to zwykle z psiakami schroniskowymi. Początki mega smutne, a potem zawsze kończy się wesoło. Quote
Ada_-_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czyli to co najważniejsze, a nawet więcej. Quote
Recommended Posts