Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiuniap napisał(a):
Tak Milady. Wal tutaj albo na priva.

To może i ja;
Czy jesteście zainteresowani takim tematem:
Brat mojego znajomego ma pod Białymstokiem firmę produkującą smalec. Mają dużo odpadów (m.in. skwarki) i chętnie oddadzą to dla potrzebującego schroniska dla zwierząt. Potrzebny jest tylko transport.

Posted

eurydyka napisał(a):
a ja zachecam do rozmowy z p. Agnieszka Brzezinska, prowadzaca Azyl

wyglada na to, ze przydalby sie ktos w weekend zrobic fotki bo aparat w drugiej czesci Wawy jest

Ale jakim psom. Wczoraj Tadek robił zdjęcia. O jakiego psa chodzi Milady?

Posted

nikit1 napisał(a):
To może i ja;
Brat mojego znajomego ma pod Białymstokiem firmę produkującą smalec. Mają dużo odpadów (m.in. skwarki) i chętnie oddadzą to dla potrzebującego schroniska dla zwierząt. Potrzebny jest tylko transport.

Zapytam się. choć nie ukrywam, że to jest dość duża odległość, a Azyl ma zaprzyjaźnione masarnie na miejscu. Może załóż ten wątek na Psach w Potrzebie? A kolega nie mógłby dostarczać odpadków do schroniska w Białymstoku?

Posted

nr 213 Perełka

Chce poszukać dla niej domu. Chciałabym sie tam wybrać, poznac tę sunię, zrobić kilka fotek i ja powystawiać. A zawsze to lepiej i milej ;) przyjść do schronisk w towarzystwie osoby znającej miejsce i zasady.

Posted

asiuniap napisał(a):
Zapytam się. choć nie ukrywam, że to jest dość duża odległość, a Azyl ma zaprzyjaźnione masarnie na miejscu. Może załóż ten wątek na Psach w Potrzebie? A kolega nie mógłby dostarczać odpadków do schroniska w Białymstoku?

On od jakiegos czasu rozdaje schroniskom te odpadki, ale pytal czy ja znam jakies bardzo potrzebuace schronisku, ktoremu trzeba pomoc w pierwszej kolejnosci. I stad to pytanie.

Posted

nikit1 napisał(a):
To może i ja;

Może przesłać tą wiadomość do wszystkich schronisk znajdujących się w tamtym kierunku. Ta informacja powinna dotrzeć do wolontariuszy. Czy są gdzieś namiary na wolontariuszy ?
W schronisku węgrowskim są problemy. Podobno w Ostrowiu Mazowieckim też pomoc by się przydała Jest karma i są potrzeby. Trzeba to wykorzystać dla dobra psiaków Żeby ta informacja nie umknęła uwadze

Posted

Tzn ja nie biorę pieska do siebie, tylko chce pomóc pieskowi dając ogłoszenia o nim w różnych miejscach. Chciałabym tez lepiej Perełkę poznać i przyjechać osobiście do Azylu. Oczywiście, możesz wspomnieć... a może wybierasz się w tygodniu tam?

Posted

Tak myślałam :lol: Przyznam się, że nie znam Perełki, fajnie, że chcesz jej pomóc. Nie wiem, Milady, czy w tym tygodniu będę w Azylu, raczej niec na to nie wskazuje. Muszę pojechać do Azora i chyba Kasztana trzeba będzie przetransportować do hotelu w tym tygodniu :shake:

• 3 weeks later...