orsini Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 kaska napisał(a):Wlasnie czemu mini nie??? komus bedziemy wchodzic w droge??:angryy: mysle ze moze teoria jest taka:zeby jednej rasy nie bylo w 2 egzemplarzach, ale w takiej sytuacji czemu chce Ciebie i mnie?:)))))))))))))))jak obie mamy cz-sr:))))))))))))))))))))) Quote
limnolka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Orsini?? Przepraszam, ale Orsini :evil_lol: trzeba miec troche wybrazni. Przeciez nie mozna jechac non stop 1400 km w 18 osob plus 18- 20 psow w busem na 18 osob. tego nie da sie upchnac po 5 psow w jedna klatke, tak jak to robia niektorzy wystawcy, co widac jak traktuja psy. Uwazam ze musi byc pol na pol w aucie, troche luzu tez musi byc na bagaze. Na inne warunki ja sie nie pisze i nikomu nie bede proponowal warunkow zageszczenia typowego dla ferm ptasich. Quote
orsini Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ale ja sie pyam DLACZEGO JUZ INNI Z MIANIATURAMI ODPADAJA?:)))))))))))))))))))))rozumiem, ze chcesz zeby bylo komfortwowo-chwala Ci za to Quote
limnolka Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Zgodnie z zapowiedzia zamykam problem i dyskusje przejazdowe do Sarajeva. Z osobami ktore do mnie sie zglosily tzn Ka- vanga, Kroliczek, bede kontaktowal sie bezposrednio. Poradzimy sobie jakos w mniejszej grupie. A jak tam bylo napiszemy, albo i nie, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , po przyjeździe Quote
Pearl Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Miałam ochotę na tę wystawię, ale niestety nie dam rady wygospodarować środków. Jednakże życze wszystkim powodzenia :) Quote
Recommended Posts