Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaska napisał(a):
Wlasnie czemu mini nie??? komus bedziemy wchodzic w droge??:angryy:

mysle ze moze teoria jest taka:zeby jednej rasy nie bylo w 2 egzemplarzach, ale w takiej sytuacji czemu chce Ciebie i mnie?:)))))))))))))))jak obie mamy cz-sr:)))))))))))))))))))))

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orsini??
Przepraszam, ale Orsini :evil_lol: trzeba miec troche wybrazni. Przeciez nie mozna jechac non stop 1400 km w 18 osob plus 18- 20 psow w busem na 18 osob. tego nie da sie upchnac po 5 psow w jedna klatke, tak jak to robia niektorzy wystawcy, co widac jak traktuja psy.
Uwazam ze musi byc pol na pol w aucie, troche luzu tez musi byc na bagaze. Na inne warunki ja sie nie pisze i nikomu nie bede proponowal warunkow zageszczenia typowego dla ferm ptasich.

Posted

Zgodnie z zapowiedzia zamykam problem i dyskusje przejazdowe do Sarajeva. Z osobami ktore do mnie sie zglosily tzn Ka- vanga, Kroliczek, bede kontaktowal sie bezposrednio. Poradzimy sobie jakos w mniejszej grupie.
A jak tam bylo napiszemy, albo i nie, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , po przyjeździe