wejherstaff Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 O tak na spacerki mamy gdzie się udać ;) jak nie nas morze to do lasu i na łączki ;) A teraz już oficjalnie maluszki z imienia :D Królewna Śnieżka i Siedmiu Krasnoludków: Śnieżka: i Krasnoludki: (ONE) "Wesoła" "Apsik" (ONI) "Śpioszek" "Nieśmiałek" "Mędrek" "Gapcio" i "Gburek" Pozdrawiamy wszystkich! :D Ależ dziś zaszalałam z tymi fotkami ;) Quote
wejherstaff Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 I na specjalne życzenie moja ulubienica ;) Sunia zamieszka u Pana Łukasza w Nidzicy :D Quote
wejherstaff Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Wczoraj skończyłyśmy 3 tygodnie ;) I tak się prezentujemy :D Jakard Wejherstaff FF SNEEZY Jakard Wejherstaff FF HAPPY Jakard Wejherstaff FF BASHFUL Jakard Wejherstaff FF BASHFUL & FFORCE SLEEPY TO GET UP Jakard Wejherstaff FFORCE SLEEPY TO GET UP Jakard Wejherstaff FF BASHFUL Jakard Wejherstaff FF DOPEY Jakard Wejherstaff FF DOC Jakard Wejherstaff FF GRUMPY Quote
kasia_1982 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jakie śliczne kluseczki, nic tylko je schrupać ze smakiem. Więc ja poproszę 2 na śniadanie, 2 na oiad, 2 na kolacje i jeden na deser;) ps. pomysł z imionami świetny. Quote
wejherstaff Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 kasia_1982 napisał(a): Więc ja poproszę 2 na śniadanie, 2 na oiad, 2 na kolacje i jeden na deser;) Oj, co za dużo to nie zdrowo ;) Maluszki dziękują :D Quote
jonQuilla Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [FONT=Georgia]jakie kulki malutkie :loveu::loveu: ale bym ściskała takowe malce :)[/FONT] Quote
wejherstaff Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Kulkom juz 4 tydzień leci ;) Lubią jak sie je ściska :D Praktycznie się nie odrywam ;) Quote
jonQuilla Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='wejherstaff']Kulkom juz 4 tydzień leci ;) Lubią jak sie je ściska :D Praktycznie się nie odrywam ;) [FONT=Georgia]ja bym pewnie zamęczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]nawet chwili wytchnienia na sen pewnie im bym nie dała ;)[/FONT] Quote
kasia_1982 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 jonquilla musialabys dac im chwilke spokoju zebym ja mogla je pomeczyc;) Quote
jonQuilla Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='kasia_1982']jonquilla musialabys dac im chwilke spokoju zebym ja mogla je pomeczyc;) [FONT=Georgia]jest kilka, wymieniałybyśmy się :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
wejherstaff Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='deer_1987']przyszlam z wizyta :) i zostaje :) Bardzo się cieszę :) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja bym pewnie zamęczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]nawet chwili wytchnienia na sen pewnie im bym nie dała ;)[/FONT] Haha to one mi nie dają chwili na sen ;) Quote
jonQuilla Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='wejherstaff'] Haha to one mi nie dają chwili na sen ;) [FONT=Georgia]cierp ciało jak chciało :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
wejherstaff Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='zaba14']jakie świetne kluski .. !! :) Dzieki :D [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cierp ciało jak chciało :evil_lol::evil_lol:[/FONT] No nie ma zmiłuj się :P pobudka skoro świt a i czasem w nocy zachce się bawić ;) Quote
jonQuilla Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='wejherstaff'] No nie ma zmiłuj się :P pobudka skoro świt a i czasem w nocy zachce się bawić ;) [FONT=Georgia]nie wiem co to znaczy nawet :evil_lol: Salsa ze mną nie jest od szczeniaka więc nigdy nie budziła mnie w nocy a poprzedni pies jak był malutki to ja również byłam i nie pamiętam zbyt wiele.[/FONT] Quote
wejherstaff Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie wiem co to znaczy nawet :evil_lol:.[/FONT] Nic straconego Quote
Tequila1017 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 hej.:multi: cudne masz pieski. :loveu: a te szczeniaczki to już sama słodycz!:) Quote
Ola & Sasha Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Staficzki są takie urocze :loveu: Niewiem kto mówi o nich " bestie " { ?! } :shake: Są cudne :-) Pewnie z takimi psiurkami nie ma problemu wyjść na spacerek wieczorkiem :cool3: Raczej chyba nikt nie odważy się zaatakować pańciostwa :evil_lol: Pozdrawiamy i zapraszamy ;) Ola & Sasha Quote
taxelina Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Czekam na zdjecia i zapraszam do nas bo zaraz bede wstawiac :) Quote
wejherstaff Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Zmiana klimatu z małego na dużego :lol: Trochę słońca ;) :p Quote
jonQuilla Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [FONT=Georgia]błogie lenistwo na słońcu :cool3: widać że zadowolona z pogody :loveu::loveu: http://i46.tinypic.com/153mssi.jpg[/FONT] Quote
fioneczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 witamy się serdecznie piękne te Twoje Pycholki ... a szczeniorki przesłodkie będziemy zaglądać częściej ... choć nie raz już tu byłyśmy ;) Quote
Recommended Posts