MARGOL Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dzisiaj Bunia szalała podczas spaceru. Drzemie w niej prawdziwe dziecko!!!!!! Bunia tarzala się w śniegu, ślizgała po lodzie lerząc na pleckach - czyste szaleństwo - ona potrzebuje dużo przestrzeni, dużo ruchu i zabawy a w zamian da szczęście i dużo radości. Ja uśmiałam się bardzo dzisiaj na spacerze, fajnie popatrzeć na wesołego psiaka, chociaż nie do końca wesołego, powrót do boksu to chyba dla każdego psiaka smutek. Mam nadzieje że los Buni się odmieni, i to szybko :) Quote
Ola_Skierniewice Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Oj to prawda...Bunia to psiak, któremu zima zdecydowanie w niczym nie przeszkadza :) Jeszcze większą frajdę ma, jeśli może spacerować w jakimś psim towarzystwie...a że DOGaduje się prawie z każdym czworonogiem, to ma w czym wybierać :) Bunia jest rozkoszna na spacerach i nigdy nie pozwoli nam wolontariuszom zapomnieć o porcji głaskania po brzuchu, który przy każdej okazji ochoczo wystawia :) Quote
MARGOL Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 o tak, wystawianie brzucha gotowego na głaskanie to ulubione zajęcie Buńki - ona po prostu sprawia że chce się żyć i cieszyć zyciem!!!! Żałuje że nie mam domku jednorodzinnego :) Quote
Ola_Skierniewice Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Gdybyśmy my wolontariusze i pracownicy mieli domki jednorodzinne, to myślę, że połowa psów ze schroniska znalazłaby domy w jeden weekend :)) A na Bunie to by chyba musiał być przetarg, konkurs czy nie wiem co rozpisane, bo każdy by ją chciał u siebie :) No chyba, że postawilibyśmy wszyscy domki wzdłuż jednej działki i mieli dla Buni wspólny ogródek :P Quote
marti14 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Az miło się czyta....musicie ją bardzo kochać....:) Quote
MARGOL Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 oj tak, jesli ktoś adoptuje Bunie to będzie to SZCZĘŚCIARZ! Quote
Ola_Skierniewice Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Bunia - nie zapominamy o Tobie :) A w weekend super spacer gwarantowany :) Quote
marti14 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Nie mogę się doczekać... Na allegro obejrzało cie maleńka ponad 300osób...3 obserwują....a może będzie domek:) Quote
MARGOL Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Trzymam kciuki!!!!!!!! Buńka może ten rok będzie dla ciebie szczęsliwy! Quote
mateusz_skierniewice Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oby tak było rzeczywiście. Jestem pozytywnej myśl, tak urocza sunia z pewnością znajdzie przyjazny dom. Quote
marti14 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Cześć Buniu....Margol daj jakieś fotki dziewczyny..:) Quote
MARGOL Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 proszę bardzo fotki!!!!! Bunia ze swoim ulubieńcem hmm.... a może Mateusz ze swoją ulubienicą? Nie ważne, widać że więź między nimi jest silna! Quote
MARGOL Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 a tu proszę - moja przyjaciółka Ola z uśmiechniętą Bunią (jak tu jej nie kochać) Quote
Ola_Skierniewice Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Bunia - już prawie 600 osób oglądało Cię na allegro - niezły wynik :) Trzymam kciuki za nowym domek :) Quote
MARGOL Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jest jedna Pani zainteresowana Bunią, w tej chwili prowadzimy rozmowy mailowe - zobaczymy co z tego wyjdzie. Oczywiście łatwo nie będzie bo my dla Buni wybieramy tylko to co najlepsze!!!!!!!!!! :) Quote
marti14 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Jaka ty jesteś piękna....chciałabym cie zobaczyć na zywo.....:( Cudo!!!!!!!!!!!!!!! Quote
LAZY Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No to kciuki za powodzenie mailowych negocjacji! Quote
marti14 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 allegro skończylo sie w dniu dzisiejszym...Bunie obejrzało ponad 900osób....niestety nikt sie nie odezwał:( Przedłużyłam aukcję na kolejne 10dni..... Damy radę...:) Quote
marti14 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Bunia...dziewczyno..cały czas z tobą.... Quote
Ola_Skierniewice Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Zainteresowanie Bunią faktycznie ogromne, z tego musi wyjść coś dobrego! Będzie DOM :) Quote
MARGOL Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 W weekend musimy zrobic małą sesje fotograficzną z Bunią w roli głównej!!! jedno jest pewne o usmiechu Bunia nigdy nie zapomina. Quote
Ola_Skierniewice Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Och tyle jest nowych psów do obfotografowania, że chyba będziemy tylko chodzić i zdjęcia cykać :) Bunia ma na pewno spacer gwarantowany a na spacerze fotki się jakieś zrobi :) Ten szeroki uśmiech zawsze warto uwieczniać :) Quote
Recommended Posts