Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Bunia szalała podczas spaceru. Drzemie w niej prawdziwe dziecko!!!!!! Bunia tarzala się w śniegu, ślizgała po lodzie lerząc na pleckach - czyste szaleństwo - ona potrzebuje dużo przestrzeni, dużo ruchu i zabawy a w zamian da szczęście i dużo radości. Ja uśmiałam się bardzo dzisiaj na spacerze, fajnie popatrzeć na wesołego psiaka, chociaż nie do końca wesołego, powrót do boksu to chyba dla każdego psiaka smutek.

Mam nadzieje że los Buni się odmieni, i to szybko :)

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj to prawda...Bunia to psiak, któremu zima zdecydowanie w niczym nie przeszkadza :)
Jeszcze większą frajdę ma, jeśli może spacerować w jakimś psim towarzystwie...a że DOGaduje się prawie z każdym czworonogiem, to ma w czym wybierać :)
Bunia jest rozkoszna na spacerach i nigdy nie pozwoli nam wolontariuszom zapomnieć o porcji głaskania po brzuchu, który przy każdej okazji ochoczo wystawia :)

Posted

o tak, wystawianie brzucha gotowego na głaskanie to ulubione zajęcie Buńki - ona po prostu sprawia że chce się żyć i cieszyć zyciem!!!! Żałuje że nie mam domku jednorodzinnego :)

Posted

Gdybyśmy my wolontariusze i pracownicy mieli domki jednorodzinne, to myślę, że połowa psów ze schroniska znalazłaby domy w jeden weekend :))
A na Bunie to by chyba musiał być przetarg, konkurs czy nie wiem co rozpisane, bo każdy by ją chciał u siebie :)
No chyba, że postawilibyśmy wszyscy domki wzdłuż jednej działki i mieli dla Buni wspólny ogródek :P

Posted

Jest jedna Pani zainteresowana Bunią, w tej chwili prowadzimy rozmowy mailowe - zobaczymy co z tego wyjdzie. Oczywiście łatwo nie będzie bo my dla Buni wybieramy tylko to co najlepsze!!!!!!!!!! :)

Posted

allegro skończylo sie w dniu dzisiejszym...Bunie obejrzało ponad 900osób....niestety nikt sie nie odezwał:(
Przedłużyłam aukcję na kolejne 10dni.....
Damy radę...:)