Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukamy domów dla 3 szczeniaczków.
3 Piękne szczeniaczki, 5 tygodniowe (2 sunie i 1 piesek) oddamy w dobre ręce. Rodzicami tych maluchów są sunia rasy doberman i pies rasy owczarek.
Szczeniaczki są odrobaczone i w najbliższym czasie będą zaszczepione.
Są to pieski wnoszące dużo radości, zabawy i szczęścia do domu.
Szczeniaczki oddamy tylko do domu. Łańcuch i kojec nie wchodzi w grę.
Tel Kontaktowy: Pani Ania: 888-617-260
Stowarzyszenie „REKS”: reks-malbork@wp.pl

• 5 months later...
Posted

Aja jestem zainteresowana adopcja ktoregos szczeniaczka...ostatnio nawet wybralam sie na Mazowiecka w celu uzyskania info na temat adopcji i wolontariatu ,ale niestety nikogo pod podanym adresem njie zastalam...a szkoda..Czy procz tel jakis adres jest gdzie znajde te psiaki , oraz inne zwierzaki do adopcji?

Posted

Szczeniaczki już w nowych domach.

"Reks" jest stowarzyszeniem, nie schroniskiem. Obecnie pod opieką jest kilka kotów i kociaków (u różnych, prywatnych osób), pudelek i kilka psów w kojcach ZGKiM, które wspólnie z Przemkiem można odwiedzić.
Wolontariat polega tu głównie, wiadomo na udzielaniu się na rzecz pomocy zwierzętom np. przy zbiórkach karmy dla schronisk.

Więcej informacji na ten temat udzieli Ci Przemek:
608-514-004
reks-malbork@wp.pl

Zapraszam też do wolontariatu w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Tczewie- bardzo potrzebujemy wolontariuszy do pomocy przy opiece nad zwierzakami. Pod opieką mamy kilkadziesiąt psów- szczeniaki, dorosłe, starsze, małe, duże, łaciate, bure i kudłate oraz kilkanaście kotów (w tym kocięta).

Więcej informacji nt wolontariatu w Tczewie:

Schronisko w Tczewie
ul. Malinowska
tel. 0 58 531 96 56
tczew.schronisko@wp.pl

:)

Posted

tak wiem, ze ,,REKS'' jest stowarzyszeniem .nie tak dawno dopiero sie o was dowiedzialam.Sorrki za szcvzeniaki ale nie spojrzalam na date...ogloszenie bylo aktual;ne w styczniu...no coz moj blad.Jesli chodzi o wolontariat to wchodzi w gre tylko Malbork bo tu mieszkam.Dzieki za info ,pewnie z checia skorzystam. Pozdrawiam

Posted

Jasne :) Tylko ja nie wiem gdzie psiak się obecnie znajduje. Wszystkim koordynuje tam Przemek i Monika. Psiak miał trafić w czwartek do schroniska w Tczewie, był szukany tymczas. Miałam jutro schron odwiedzić, odrazu bym sprawdziła czy pudelek tam trafił ale chyba raczej nie dam rady- jeden z moich psów się rozchorował i nie mam go z kim zostawic.
Także jeżeli masz świeże info nt psiaka można wątek mu założyć ;)

Edit:

wątek Miśka http://www.dogomania.pl/threads/189278-Szukamy-nowego-domku-dla-pudelka

• 9 months later...