Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiatm Was:cool3: d;ugo nie zagladalam tutaj :)
ja w sobote teraz co byla to ie moglam poniewaz mialam 100dniowke w piatek wiec w sobote odsypialam:evil_lol::evil_lol:
ale wta sobote jak najbardziej sie spotkamy z dogomaniakami :)
mi to nawet obojetne :)
zawsze moge busem dojechac albo tramwajem :)

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja wlasnie wstalam i patrze a tam gooora sniegu :P
teraz to nasze psiaki by sie wybawily :placz::placz:
ale ja chyba wstane zaraz i pojde z Brutusem na sopacer :)
niech sie pobawi w sinegu troche:cool3::cool3:
a wogole to temat mozna by byllo zmienic :P

Posted

Ja dzis bylam na bulwarze za wodnikiem i az do samego bydgoskiego zaszlismy. Pogoda rewelacja, psiak sie w sniegu wytarzal :) Jutro powtorka, bede ok. 13tej na bulwarze z tylu wodnika. Zapraszam :)

Posted

[quote name='zielony']Witam serdecznie. Teraz od niedawna spotykamy sie z ludzmi z którymi wyprowadzamy psy schroniskowe, może dołączycie do nas?. Spotykamy sie w poniedziałki, środy, piątki o 16. a spacerki odbywaja się przy martwej wisełce. Spacerki są integracyjne. COWY NA TO???
http://www.schronisko.infocomp.pl

Ja bardzo chetnie, tylko gdzie to dokladnie jest?

Posted

Zielony mozna sie dolaczyc rowniez??a psy schroniskowe sa spuszczane?

Izabelka w jakim wieku jest Twoj piesek??moze sie jakos spotkamy co??ja tez lubie robic taka trase w strone bulwaru :)

Posted

w ten poniedzialek chyba nie dam rady ,w srody mam do 17 lekcje wiec tylko piatek zostaje...o ile nie pojde do kina...ale jak nie pojde to oczywiscie przyjde :) a kto jeszcze idzie?

Posted

Rinuś napisał(a):
Zielony mozna sie dolaczyc rowniez??a psy schroniskowe sa spuszczane?

Izabelka w jakim wieku jest Twoj piesek??moze sie jakos spotkamy co??ja tez lubie robic taka trase w strone bulwaru :)

Moj cooper'ek ma 7 miesiecy. Jest chetny do zabawy i bardzo towarzyski, a jak to kazdy beagle, muchy by nie skrzywdzil, tak wiec jak najbadziej jestesmy chetni do spacerkowania :) Pracuje od 9-18. o 12.30 ide po psiaka i wyruszam bulwarem na bydgoskie :) to jest moj gg do firmy 4466647 W razie czego mozemy sie umowic

Posted

Ibazelka napisał(a):
Moj cooper'ek ma 7 miesiecy. Jest chetny do zabawy i bardzo towarzyski, a jak to kazdy beagle, muchy by nie skrzywdzil, tak wiec jak najbadziej jestesmy chetni do spacerkowania :) Pracuje od 9-18. o 12.30 ide po psiaka i wyruszam bulwarem na bydgoskie :) to jest moj gg do firmy 4466647 W razie czego mozemy sie umowic

odezwe sie na gadu w tyg :)

Posted

;) ;) Witajcie z Norwegii!:lol:

Bardzo się cieszę , że jakieś terminy się poustalały w kwestii spacerków , to bardzo ułatwia sprawę.
I życzę Wam, żebyście się bawili równie dobrze ( bo na pewno nie lepiej ;) ) niż Wasze psiaki.
Jak tylko zjadę do Polski kiedyś,to na pewno się przyłączę także.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z pieknej zimowej krainy i trzymajcie się.:painting: :Dog_run:
Agnieszka
P.S> Tu oczywiście, jak zwykle same rasowce, miło popatrzeć jak ciągną narty i sanki ... i ludzi oczywiście. ;)

Posted

zombie napisał(a):
;) ;) Witajcie z Norwegii!:lol:

Bardzo się cieszę , że jakieś terminy się poustalały w kwestii spacerków , to bardzo ułatwia sprawę.
I życzę Wam, żebyście się bawili równie dobrze ( bo na pewno nie lepiej ;) ) niż Wasze psiaki.
Jak tylko zjadę do Polski kiedyś,to na pewno się przyłączę także.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z pieknej zimowej krainy i trzymajcie się.:painting: :Dog_run:
Agnieszka
P.S> Tu oczywiście, jak zwykle same rasowce, miło popatrzeć jak ciągną narty i sanki ... i ludzi oczywiście. ;)

wracaj wracaj do nas Gricik by sie bardzo ucieszyl na twoj widok :)
pozdrawiamy serdecznie :*:*:*