Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no czesc agus widze ze watek spacerow z psiakami zmieni sie teraz w watek kontaktowy z toba... co do tego pieska nie wiem czy jest czy go tam nie ma bo dawno mnie nie bylo w schronisku :( niestety brakuje na to czasu teraz praca pies, praca pies i tak w kolko. szczerze mowiac troche ubolewam nad tym ze nie ma juz spacerkow z psiakami ale tak jakos wyszlo... odzywaj sie czasem do nas :)
pozdrawiam monika z grotem :)

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lilith w lepszej kondycji :) jesli macie ochotę na wekendowy spacerek zapraszam do nas w odwiedziny :) i "wisłowo - parkowe" spacerki :)
keleris wypatruje Cie będąc u babci ale nic :(

Posted

jesli o nas chodzi to my bardzo chetnie ogolnie dosc czesto bywam z Grotem nad martowka chociaz jak on widzi wode to gupieje hehehehe
a na osiedlu nas malo widac bo do 15 na ogol jestem w pracy a po pracy ide z grotem na dzialke albo do lasu zeby sie chlopak wybiegal...
no to co zbieramy ludzi na spacerek ?

• 3 weeks later...
Posted

Czesc wszystkim!
Pusto tu i glucho :-(
Konczy sie lato i moze bedzie jakas okazja zebyscie sie mogli spotkac znow . taka to by byla frajda dla tych nielicznych szczesliwcow ze schroniska.:roll:
Pozdrawiam was serdecznie z deszczowego Hovringen , i trzymajcie sie

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

hej :)
dzieki Zielonemu doszlam do tego dzialu,bo tak to go omijalam jakos z daleka :evil_lol:
ja bardzo chetnie pojde na spacerek,szczegolnie jakos na dniach bo mam ferie a moj Brutusek nie wybiegany :D
aha i zaznaczam ze moj labus jest bardzo towarzyski :D
to kiedy macie czas?? :cool3:

Posted

no ja w ta sobote i niedziele to nie wiem jeszcze bo nie wiem czy nie wyjade akurat na weekend...

Zielony to moze Toruniakom na PW bedziemy pisac co ?? :cool3::cool3:

Posted

Kochani ja osobiscie bardzo chetnie tylko z czasem kiepsko,jedyny dzien to jutro bo weekend odpada a od poniedzialku wracam do pracy po urlopie.Miejsce jest mi obojetne bo mam auto wiec dojade.Pozdrawiam.

Posted

Witajcie wszyscy!
Tak długo tu nie zaglądałam, że zmieniła się czołowa grafika nawet. I przepraszam że nie odpisałam na prywatne wiadomości.:roll:
Ja nadal w Norwegii, co prawda byłam na dwa tygodnie w Polsce ale to niewiele. Będę znów na wiosnę na dłużej, może już na amen nawet , to może wtedy się spotkamy . Bardzo bym chciała. :)
Póki co cieszę się, że Wy sie spotykacie nadal albo że :wink: przynajmniej tu sie trochę ożywiło . Teraz jest ładna pogoda w Polsce żeby sobie pochodzić na spacerki, psy to tez lubią , zwłaszcza one.
Mój piesek nadal zyje:Cool!: , mając 20 lat przezył operację raka sutka, weterynarz mówi, że mój mały pudelek to potęga i niezłomność i że jeszcze nie miał tak starego psa na stole operacyjnym . Bał się , że umrze ale niezawodnie się obudziła i żyje nadal biedniutka i słabiutka ale żyje.
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie
Agnieszka

Posted

no my z Grotem tam nie spacerujemy nieszkamy na rubinkowie wiec mamy niedaleko piekny lasek w ktorym byly juz spacerki z dogo zaraz obok domu mamy wielka lake ...
czasem zabieram go doparku nad martowke ale na opgol spedzamy czas na rubinkowie bo podrozowanie z taka krowka nie nalezy do latwych jesli kozysta sie z MZK