keleris Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 no czesc agus widze ze watek spacerow z psiakami zmieni sie teraz w watek kontaktowy z toba... co do tego pieska nie wiem czy jest czy go tam nie ma bo dawno mnie nie bylo w schronisku :( niestety brakuje na to czasu teraz praca pies, praca pies i tak w kolko. szczerze mowiac troche ubolewam nad tym ze nie ma juz spacerkow z psiakami ale tak jakos wyszlo... odzywaj sie czasem do nas :) pozdrawiam monika z grotem :) Quote
Patka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Lilith w lepszej kondycji :) jesli macie ochotę na wekendowy spacerek zapraszam do nas w odwiedziny :) i "wisłowo - parkowe" spacerki :) keleris wypatruje Cie będąc u babci ale nic :( Quote
keleris Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jesli o nas chodzi to my bardzo chetnie ogolnie dosc czesto bywam z Grotem nad martowka chociaz jak on widzi wode to gupieje hehehehe a na osiedlu nas malo widac bo do 15 na ogol jestem w pracy a po pracy ide z grotem na dzialke albo do lasu zeby sie chlopak wybiegal... no to co zbieramy ludzi na spacerek ? Quote
zombie Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Czesc wszystkim! Pusto tu i glucho :-( Konczy sie lato i moze bedzie jakas okazja zebyscie sie mogli spotkac znow . taka to by byla frajda dla tych nielicznych szczesliwcow ze schroniska.:roll: Pozdrawiam was serdecznie z deszczowego Hovringen , i trzymajcie sie Quote
keleris Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ehhh widze ze juz zupelnie nikt tu nie zaglada a szkoda :shake: Quote
zielony Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 NOOO Witajcie. Co moze jakiś spacerk w mowym roku trzeba zorganizować??? Dajcie swoje propozycje. Pozdrawiam i czekam:mad: . Quote
keleris Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 jeśli o mnie chodzi to ja bardzo chetnie sie na taki spacerek wybiore :) wiec kiedy idziemy ? Quote
Rinuś Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hej :) dzieki Zielonemu doszlam do tego dzialu,bo tak to go omijalam jakos z daleka :evil_lol: ja bardzo chetnie pojde na spacerek,szczegolnie jakos na dniach bo mam ferie a moj Brutusek nie wybiegany :D aha i zaznaczam ze moj labus jest bardzo towarzyski :D to kiedy macie czas?? :cool3: Quote
keleris Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja osobiscie najchetniej to w sobote lub niedziele Quote
zielony Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 HEJ TORUNIACY!!! Zauważyłem ostatnio, że troszke przybyło osób z Torunia. Prosze sie odezwać. Keleris i Rinuś pomóżcie. Quote
Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no ja w ta sobote i niedziele to nie wiem jeszcze bo nie wiem czy nie wyjade akurat na weekend... Zielony to moze Toruniakom na PW bedziemy pisac co ?? :cool3::cool3: Quote
Rinuś Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 to ja moge wyslac :D i tak nie mam co robic :lol::lol: albo Zielony Ty napisz bo ja nie wiem jak znalezc tych z Torunia :( Quote
rysiczka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kochani ja osobiscie bardzo chetnie tylko z czasem kiepsko,jedyny dzien to jutro bo weekend odpada a od poniedzialku wracam do pracy po urlopie.Miejsce jest mi obojetne bo mam auto wiec dojade.Pozdrawiam. Quote
daga10011 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ja tez bardzo chetnie-ale nastepnym razem:-( .Mam w domu szczeniaki i w zwiazku z tym malo wolnego czasu,ale nastepnym razem bardzo chetnie sie przylacze:loveu: Quote
Rinuś Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 to jak ktos bedzie mial czas to zapraszam na spacerek na Bydgoskie :D Quote
wojtusiowamama Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Hejka Witam sie pieknie,chętnie spotkałabym sie z Wami na spacerku.Mam 5 miesięcznego goldena. Rinuś my z Axelkeim codziennie chodzimy do parku bydgoskiego,wiec może jakieś spotkanko? Quote
keleris Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jejq wychodzi na to ze to ja taki outsider bo wszyscy z bydgoskiego ale co tam to kiedy ten spacerek bo moj pies pokochal snieg i nie moge go do domu zaciagnac Quote
wojtusiowamama Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mi najbardziej odpowiada sobota:smile:,godzina raczej dowolna,co Wy na to? Quote
keleris Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 sadze ze sobota mogla by wypalic :) a jak reszta ? Quote
zielony Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witam serdecznie. Przykro mi bardzo, ale niestety nie moge. Jade na wystawe. Przyłacze sie w innym terminie. Przypomne tylko, że na spacerek biore psy ze schroniska. Pozadrawiam. http://www.schronisko.infocomp.pl Quote
zombie Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witajcie wszyscy! Tak długo tu nie zaglądałam, że zmieniła się czołowa grafika nawet. I przepraszam że nie odpisałam na prywatne wiadomości.:roll: Ja nadal w Norwegii, co prawda byłam na dwa tygodnie w Polsce ale to niewiele. Będę znów na wiosnę na dłużej, może już na amen nawet , to może wtedy się spotkamy . Bardzo bym chciała. :) Póki co cieszę się, że Wy sie spotykacie nadal albo że :wink: przynajmniej tu sie trochę ożywiło . Teraz jest ładna pogoda w Polsce żeby sobie pochodzić na spacerki, psy to tez lubią , zwłaszcza one. Mój piesek nadal zyje:Cool!: , mając 20 lat przezył operację raka sutka, weterynarz mówi, że mój mały pudelek to potęga i niezłomność i że jeszcze nie miał tak starego psa na stole operacyjnym . Bał się , że umrze ale niezawodnie się obudziła i żyje nadal biedniutka i słabiutka ale żyje. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie Agnieszka Quote
keleris Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zombie no nareszcie dalas znak zycia :D a jak juz przyjedziesz do torca to pomyslimy nad jakims lepsiejszym spacerkiem bo tu hmmm wlasnie.. Quote
Ibazelka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hej, a czy moze ktos spaceruje na bulwarze - na tylach wodnika ? Zapraszam :) Quote
keleris Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no my z Grotem tam nie spacerujemy nieszkamy na rubinkowie wiec mamy niedaleko piekny lasek w ktorym byly juz spacerki z dogo zaraz obok domu mamy wielka lake ... czasem zabieram go doparku nad martowke ale na opgol spedzamy czas na rubinkowie bo podrozowanie z taka krowka nie nalezy do latwych jesli kozysta sie z MZK Quote
Recommended Posts