agu123 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witajcie wszyscy obecni. Mam na imię Aga, posiadam męża Łukasza :diabloti:, dziesięciomiesięczną córeczkę Tosię i dopust Boży w postaci czteromiesięczej golden retrieverki Keli ;). Keli ma jak przystało na szczeniaka całkiem zabawowy charakterek, więc jeśli ktoś z Was mieszka na Wrzosach, bardzo chętnie podczepimy się pod spacerek. Quote
Talia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Coraz cieplej się robi, ja już zdrowieje;) może ktoś chętny na spacer? Quote
Talia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 I co jest jakiś Toruniak chętny na spacer w tygodniu? Ja mam ferie więc mogę się dostosować czasowo. Może być park bydgoski. Quote
Patka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ha my tak daleko się teraz nie wypuszczamy aż na bydgoskie, bo jeszcze za zimno, ale w parczku koło ronda jesteśmy niemal codziennie :razz: Quote
Talia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Patka napisał(a):ha my tak daleko się teraz nie wypuszczamy aż na bydgoskie, bo jeszcze za zimno, ale w parczku koło ronda jesteśmy niemal codziennie :razz: No tam to ja tez codziennie bywam. Tylko w różnych godzinach, bo mój pies po ciemku się boi:diabloti: Tylko Tina i Ruda tak długo się nie widziały...ciekawe czy się nie zjedzą:eviltong: Jak Tina dalej będzie próbować ustawiać Rudą:evil_lol: Quote
Patka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 E jak Ruda ma patyczek to pies może jej nawet nasikać na głowę :diabloti: Quote
Talia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Patka napisał(a):E jak Ruda ma patyczek to pies może jej nawet nasikać na głowę :diabloti: Heh:eviltong: Ja dziś byłam z koleżanką w parku bydgoskim i zmokłam jak kura:evil_lol: Taki kawał jechałam a po godzinie miałam już dość łażenia...w sumie to już po 15min:lol: Quote
vena&vivi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam wszystkich ponownie, wróciłam do świata żywych :P:razz: Quote
Talia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 vena&vivi napisał(a):Witam wszystkich ponownie, wróciłam do świata żywych :P:razz: Wreszcie:multi::multi::multi: A już się zastanawiałam czy jeszcze kiedykolwiek tu wpadniesz:eviltong: Jak tam banda? Quote
vena&vivi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Długo, długo kompa nie miałam ale już wróciłM. a banada po staremu:eviltong: cały czas kochana :loveu: i wkurzająca:evil_lol: Quote
Talia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 vena&vivi napisał(a):Długo, długo kompa nie miałam ale już wróciłM. a banada po staremu:eviltong: cały czas kochana :loveu: i wkurzająca:evil_lol: Biedaczek:loveu: No jak wkurzająca to wszystko w porządku:eviltong: a ciachnęłaś Obs? Nic Ci nie przybyło?:razz: Quote
Talia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 vena&vivi napisał(a):Nic nie przybyło, Obs jeszcze nie ciachnięta ale jesteśmy po cieczce i przeżyliśmy:p Chłopaki się nie zjedli?:cool3: Quote
vena&vivi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nic nie przybyło, Obs jeszcze nie ciachnięta ale jesteśmy po cieczce i przeżyliśmy:p Quote
Talia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Rinuś']o nie:shake::shake::shake::shake: maniaczka internetu powróciła :evil_lol: to teraz się nie migniesz od spacerku :diabloti: Chociaż ostatnio spotkałam Przemka w parku wieczorem (nie poznał mnie) i Odi chciał go zjeść :evil_lol: chyba też go nie poznał :eviltong: To dobrze, że Ciebie nie chciał zjeść:evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 o nie:shake::shake::shake::shake: maniaczka internetu powróciła :evil_lol: to teraz się nie migniesz od spacerku :diabloti: Chociaż ostatnio spotkałam Przemka w parku wieczorem (nie poznał mnie) i Odi chciał go zjeść :evil_lol: chyba też go nie poznał :eviltong: Quote
vena&vivi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jaka maniaczka:evil_lol: Mówił że Cięspotkał ale że obsesja molestowała Twojego kolege to się zmył:diabloti: A Oi kogo chciał zjeść??? Quote
Rinuś Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='vena&vivi']Jaka maniaczka:evil_lol: Mówił że Cięspotkał ale że obsesja molestowała Twojego kolege to się zmył:diabloti: A Oi kogo chciał zjeść??? nie kolegę tylko faceta :diabloti::loveu: Brutusa chciał zjeść :eviltong: Quote
vena&vivi Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Faceta hmmmm :) Bo jak coś Odiemu burka to trza ustawić:evil_lol: Quote
Talia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A tu znów cisza:razz: Za tydzień może ktoś chętny? Quote
zombie Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witajcie Wszyscy. całe wieki już nic tu nie pisałam. Parę osób " świeżych " jest .;) To dobrze bardzo. Ja nadal w Norwegii, raczej się stąd prędko nie ewakuuję w najbliższym czasie ale to wedle własnego życzenia. Psów tu oczywiście nadal ani widu ani słychu ale w brud zwierząt innych gatunków, na które się tu poluje albo dla sportu albo dla jedzonka. Ale kraj mięsożerny jest raczej. Tak czy siak, miło by było znów dotknąć jakiegoś mokrego psiego nochala. :dog: Niby nic a czasem tak tego brakuje.... Się trzymajcie i życzę wszystkim pięknych wiosennych niedługo spcerków :terazpol:Agnieszka Quote
Talia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 I jak toruńczycy stoicie z czasem? niedługo wolne (przynajmniej ja mam) to można coś wykombinować:razz: Quote
ttossa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [FONT=Century Gothic]Drodzy Torunianie , [/FONT][FONT=Century Gothic] wybaczcie ,że wpadam na wasz wątek ale jako ,że jestem w drodze do Torunia z Barf-em dla moich zaprzyjaznionych psiarzy bardzo serdecznie zapraszam do zapoznania z tematem - "Barf" i bardzo chetnie dopiszę kilka kilogramów do zamówienia .Jesli jest ktos kto ma sklep zoo to chętnie dowiozę partię "mrożonek" i opowiem co z tym zrobić:loveu: Jestem tez stale na wątku "barf w kostkach" - mozecie też zerknąc na moja stronkę hodowli - moje psiaki są na barfie !!!! pozdrawiam i zapraszam na gg:lol:[/FONT] Quote
Talia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A tu taka cisz...:razz: Może ktoś chętny na spacer? Ja od końca tego tygodnia będę miała sporo czasu i mogę się dostosować:lol: Quote
Yorshirka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mam blisko chętna jestem z Gniezna., Ktoś chętny.? Quote
Rinuś Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dzisiaj widziałam fajną ekipę nad martówka, 2 husky,labradorka i kundelki :) ale musieliśmy się zmyć bo labradorka miała cieczkę :-( może ktoś chętny na spacer? Quote
Recommended Posts