Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

godziny popołudniowe za holere mi nie pasuja bo wtedy wychodzimy ze stadem zeby wszystkie ciut pobiegały!!!!!! A pozatym z Przemkiem chcem troche posiedziec bo w tym tyg wyjezdza na pol roku:-(:-(

Posted

Witajcie wszyscy, tyle czasu nie pisałam :sad:...Tyle czasu wogóle nie zaglądałam na dogomanię. Właściwie to chciałam tylko pozdrowić tych, którzy piszą . Pozdrowić z Norwegii jak poprzednio. Życzyć pięknych spacerów z psami Waszymi i tymi ze schroniska, jesli sie takowe odbywają. :Dog_run:
Ze szczerego serca raz jeszcze :hand: Się trzymajcie.
Agnieszka

Posted

Talia. napisał(a):
A co Wy na to żeby gdzieś razem się wybrać nad jeziorko?
Super by było jakby Bruti sie dogadał z Odim.

Wczoraj było spotkanie zapoznawcze Brutusa z Odim :) Anka wysłała Przemka ze mną na spacer a sama polazła do manekina :evil_lol:
Chłopcy się dogadali :multi: ja moge jechać nad jeziorko tylko gdzie?i chłodno troszq...

zombie napisał(a):
Witajcie wszyscy, tyle czasu nie pisałam :sad:...Tyle czasu wogóle nie zaglądałam na dogomanię. Właściwie to chciałam tylko pozdrowić tych, którzy piszą . Pozdrowić z Norwegii jak poprzednio. Życzyć pięknych spacerów z psami Waszymi i tymi ze schroniska, jesli sie takowe odbywają. :Dog_run:
Ze szczerego serca raz jeszcze :hand: Się trzymajcie.
Agnieszka

Hej Aga :multi: pacerków z psiakami schroniskowymi nie ma :-( coś Marek się obija :roll: fajnie, że się odezwałaś...buziaki :loveu:

Anka...to dzisiaj idziesz z nami czy znowu coś wywiniesz?:evil_lol:

Posted

[quote name='vena&vivi']Ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja jak zykle popoludnie odpada.
yooo a Ty byś się zebrała, wzięła całą czwórkę i byśmy poszły :diabloti:

• 1 month later...
Posted

Cześć, jestem nowa na forum. Od niedawna mam przygarniętą suczkę. Jeśli ktoś miałby ochotę na wspólny spacer to byłoby super. Odzywajcie się, dostosuję się czasowo. Może być rano, w południe, albo po południu :)

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Ja troszke z innej beczkie. Mieszkam na Rubinkowie, moge wyjsc czasem z jakis pieskiem na spcer jesli ktos nie moze, nieodplatnie. Wychodzilam kilka razy ze schroniskowymi- ale to troszke zbyt daleko i minimum 3 godziny musze poswiecic na to. Nie moge miec na stancji psa i bardzo mi go brakuje, zwlaszcza spacerow.

• 1 month later...