Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='vena&vivi']Spoko, napisz gdzie się spotkamy. Wezme sunke ze soba, powinna biegac bom ciaza urojona jej w głowie.
Idziemy do parku?tzn tam za boisko na tą wielką łąkę?
możemy się spotkać pod Caritasem?

Posted

[quote name='vena&vivi']Ok więc o 13 przed Caritasem, łaka to dobry pomysl, tam żadko bywaja ludzie z psami no w godzinach w jakich ja chodze.
To supcio :loveu: będziesz na dogo w tym czasie?w razie jakby mi może coś wyskoczyło?ale raczej nie wyskoczy :eviltong:

Posted

hah wiedziałam , że coś może mi nie pójść:shake:

a czy pasowałoby Ci tak ok 15?

mam jechać po buty na wesele i bym musiała to zrobić do 15...dałoby radę tak ?

Posted

Średnio bo wraca Przemek i idziemy na spacer ze wszystkimi a nie pisze sie na spacer z samcem obcym bo jakby nie patrzec mam stado a wiadomo, że inaczej reagują psy we wlasnym stadzie niz pojedynczy osobnik.

Posted

[quote name='vena&vivi']Średnio bo wraca Przemek i idziemy na spacer ze wszystkimi a nie pisze sie na spacer z samcem obcym bo jakby nie patrzec mam stado a wiadomo, że inaczej reagują psy we wlasnym stadzie niz pojedynczy osobnik.

Dobra,nakręciłam mamę że pojedziemy jutro :evil_lol:
to ja już wychodzę,widzimy się pod Caritasem...biorę aparat :loveu:

Posted

Ja tez czekam na fotki:) Jaki był psi zestaw? Bruti i dwie sunie?
Moja dopiero dochodzi do siebie. W nocy była burza i dostała tabletkę uspokajającą. Pół nocy spała (pomimo, ze była burza), a rano szła na spacer jak naćpana.
Za to ja nie spałam pół nocy, bo mi dziadek powiedział, że jego kolegi pies zdechł niedawno na zawał w czasie burzy. To ja co chwile wstawałam z łóżka i patrzałam czy z Tinką wszystko ok. Potem ja wzięłam do łóżka (było troszkę niewygodnie bo mam jednoosobowe) i razem spałyśmy. Ta pogoda mnie wykończy....ja chcę zimę.
A ktoś by miał jeszcze ochotę na spacerek w tygodniu?

Posted

[quote name='vena&vivi']Jesteśmy po spaceru. Dziekuje ślicznie, było super. Czekam na fotki:multi:
Nie polazłaś na ten drugi ? z całą sforką ? :evil_lol:

Zaraz wkleję do galerii, ale nie wszystkie bo nie mam czasu zmniejszać i obrabiać :evil_lol:

w bannerku mam link do galerii :p

Również dziękuje,bardzo mi się podobał spacer z kimś normalnym :p co prawda musiałyśmy spotkać osobę lekko nienormalną ale to już inna sprawa :evil_lol:

Mam nadzieję, że niedługo się ponownie spotkamy :loveu:

Posted

Ania wzięła jedną suczkę Obsesję.Boska sucz :loveu: zakochałam sie w niej ,ale na nieszczęście nie tylko ja się wniej zakochałam bo Brutusowi tez przypadła do gustu :evil_lol:

Fotki już są w galerii :p

Posted

[quote name='Rinuś']Ja też, ale godziny przedpołudniowe...
To nie ma sprawy...tylko jutro i najprawdopodobniej wtorek lub środa nie za bardzo.
Jutro idę do sadysty-dentysty:cool1: Jak znowu wybule 20zł za to ze mi szanownie zajrzy do ryjka to sie wpienie:angryy:

Posted

Ja moge jutro o 9...bo na 12 do pracy...
we wtorek...tak na 12...bo na 16 do pracy...
w środę też na 9 bo na 12 do pracy...czwartek pracuję od 8,ale potem jadę na żele :evil_lol:
piątek wyjeżdżam na wesele i nie ma mnie do wtorku :eviltong:

Posted

Rinuś to nie wiem czy z Tobą sie uda.... :( A szkoda, bo Bruti by zafundował Tinie lekcje pływania (chociaż ostatnio wchodzi coraz chętniej). Chyba, że środa lub wtorek wypali ;)
Jak co to spotkamy sie po wakacjach ;)