vena&vivi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Spoko, napisz gdzie się spotkamy. Wezme sunke ze soba, powinna biegac bom ciaza urojona jej w głowie. Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='vena&vivi']Spoko, napisz gdzie się spotkamy. Wezme sunke ze soba, powinna biegac bom ciaza urojona jej w głowie. Idziemy do parku?tzn tam za boisko na tą wielką łąkę? możemy się spotkać pod Caritasem? Quote
vena&vivi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ok więc o 13 przed Caritasem, łaka to dobry pomysl, tam żadko bywaja ludzie z psami no w godzinach w jakich ja chodze. Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='vena&vivi']Ok więc o 13 przed Caritasem, łaka to dobry pomysl, tam żadko bywaja ludzie z psami no w godzinach w jakich ja chodze. To supcio :loveu: będziesz na dogo w tym czasie?w razie jakby mi może coś wyskoczyło?ale raczej nie wyskoczy :eviltong: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 hah wiedziałam , że coś może mi nie pójść:shake: a czy pasowałoby Ci tak ok 15? mam jechać po buty na wesele i bym musiała to zrobić do 15...dałoby radę tak ? Quote
vena&vivi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Średnio bo wraca Przemek i idziemy na spacer ze wszystkimi a nie pisze sie na spacer z samcem obcym bo jakby nie patrzec mam stado a wiadomo, że inaczej reagują psy we wlasnym stadzie niz pojedynczy osobnik. Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='vena&vivi']Średnio bo wraca Przemek i idziemy na spacer ze wszystkimi a nie pisze sie na spacer z samcem obcym bo jakby nie patrzec mam stado a wiadomo, że inaczej reagują psy we wlasnym stadzie niz pojedynczy osobnik. Dobra,nakręciłam mamę że pojedziemy jutro :evil_lol: to ja już wychodzę,widzimy się pod Caritasem...biorę aparat :loveu: Quote
vena&vivi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ok więc lece na złamanie karku:evil_lol::multi: Quote
vena&vivi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jesteśmy po spaceru. Dziekuje ślicznie, było super. Czekam na fotki:multi: Quote
Talia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja tez czekam na fotki:) Jaki był psi zestaw? Bruti i dwie sunie? Moja dopiero dochodzi do siebie. W nocy była burza i dostała tabletkę uspokajającą. Pół nocy spała (pomimo, ze była burza), a rano szła na spacer jak naćpana. Za to ja nie spałam pół nocy, bo mi dziadek powiedział, że jego kolegi pies zdechł niedawno na zawał w czasie burzy. To ja co chwile wstawałam z łóżka i patrzałam czy z Tinką wszystko ok. Potem ja wzięłam do łóżka (było troszkę niewygodnie bo mam jednoosobowe) i razem spałyśmy. Ta pogoda mnie wykończy....ja chcę zimę. A ktoś by miał jeszcze ochotę na spacerek w tygodniu? Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='vena&vivi']Jesteśmy po spaceru. Dziekuje ślicznie, było super. Czekam na fotki:multi: Nie polazłaś na ten drugi ? z całą sforką ? :evil_lol: Zaraz wkleję do galerii, ale nie wszystkie bo nie mam czasu zmniejszać i obrabiać :evil_lol: w bannerku mam link do galerii :p Również dziękuje,bardzo mi się podobał spacer z kimś normalnym :p co prawda musiałyśmy spotkać osobę lekko nienormalną ale to już inna sprawa :evil_lol: Mam nadzieję, że niedługo się ponownie spotkamy :loveu: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ania wzięła jedną suczkę Obsesję.Boska sucz :loveu: zakochałam sie w niej ,ale na nieszczęście nie tylko ja się wniej zakochałam bo Brutusowi tez przypadła do gustu :evil_lol: Fotki już są w galerii :p Quote
Talia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Właśnie widziałam fotki...to se Bruti znalazł sunie;) Quote
vena&vivi Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Lece zdjęcia oglądać :) Przemka wysłałam, brzuch spokoju nie dał Quote
Talia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To ktos chętny w przyszłym tygodniu na spotkanko? Ja nawet znalazłam bilety w jedna stronę ;) Quote
Talia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Rinuś']Ja też, ale godziny przedpołudniowe... To nie ma sprawy...tylko jutro i najprawdopodobniej wtorek lub środa nie za bardzo. Jutro idę do sadysty-dentysty:cool1: Jak znowu wybule 20zł za to ze mi szanownie zajrzy do ryjka to sie wpienie:angryy: Quote
Rinuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja moge jutro o 9...bo na 12 do pracy... we wtorek...tak na 12...bo na 16 do pracy... w środę też na 9 bo na 12 do pracy...czwartek pracuję od 8,ale potem jadę na żele :evil_lol: piątek wyjeżdżam na wesele i nie ma mnie do wtorku :eviltong: Quote
Talia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Rinuś to nie wiem czy z Tobą sie uda.... :( A szkoda, bo Bruti by zafundował Tinie lekcje pływania (chociaż ostatnio wchodzi coraz chętniej). Chyba, że środa lub wtorek wypali ;) Jak co to spotkamy sie po wakacjach ;) Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Talia.']Rinuś, masz jeszcze wolny termin jutro? a mam :eviltong: po 12 jestem wolna :eviltong: Quote
Talia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To jak chcesz możemy sie jutro spotkać ;) vena&vivi, będziesz? Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Talia.']To jak chcesz możemy sie jutro spotkać ;) vena&vivi, będziesz? Mogę iść:p o której ? 12.15 ? gdzie dokładnie ? Quote
Recommended Posts