Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na bulwar to predzej bo na bulwar to moge sie z nim przejsc bo w autobusia czy tramwaju po 10 minutach zaczyna sie pieklo ludzie wsiadaja wysiadaja a Grot wszystkich musi witac a utrzymac go spokojnie to wielki wyczyn tylko ze ja to nie cszybciej jak za jakies 2 tygodnie bo mam istne pieklo szkola praca remonty nawet nie mam zbu\ytnio czasu tu zagladac z reszta ja rowniez zapraszam do lasku kolo obi na spacerki :)

Posted

dzisiaj bylam na spacerku z psami schroniskowymi :)
poczekalam sobie z 20 min ale Zielony-Marek uprzedzal mnie ze tak bedzie :)
pieski byly szczesliwe a moj Brutus zakochal sie:loveu::loveu::loveu:

• 5 months later...
Posted

Witajcie!

Dawno nie pisałam. Chciałam się dowiedzieć, czy spotkania Wam wychodzą , czy spotykacie się regularnie na spacerkach z psiakami?
Ja niedawno wróciłam z Norwegii, co prawda będę jechac niebawem znów ale może udałoby mi się wpaść jakoś na spacerek jakiś. Napiszcie, kiedy się spotykacie teraz?:lol:
Bardzo was wszystkoch pozdrawiam.
Agnieszka

Posted

Aha, a przy okazji mój Klusek a raczej Klususiunia (pudel miniaturka) żyje wciąż. Ma 21 lat. Lekarz mówi,że to niebywałe ( 3 miesiące temu operacja usunięcia raka sutka) ale Ona wciąż żyje na przekór wszystkiemu. Wróciłam a Ona wciąż na posterunku.
Jestem czasem zdania, że miłość ludzka potrafi zdziałać cuda. Nasza Klususiunia jest na to najlepszym dowodem.
Pozdrawiam raz jeszcze.
Agnieszka

Posted

o widze ze znow cos przegapilam ;/
jesli jakos w niedlugim czasie bedzie organizowany jakis spacerek to bardzo chetnie sie przylacze z grotem jemu tez dobrze to zrobi ale nie szybciej jak w sobote bo dopiero wtedy bede w toruniu ;/

Zombie a co do twojego psiaka to rewelacja skoro nadal sie trzyma
odewij sie jak bedziesz w toruniu :)

Posted

Witajcie znów!
Ja jestem na trochę w Polsce znów. Myślę, żeby dołączyć do spacerku jakiegoś do Was ale już wcześniej pytałam, jak Wy się teraz spotykacie. W jakieś konkretne dni, o konkretnych godzinach ? Napiszcie coś w tym temacie.
Co do psa mojego, to kondycję ma fatalną, teraz to już prawie nie chodzi ale nasz weterynarz (wspaniały zresztą) znów jej zaaplikował lekarstwa , po których jakoś chyba mniej ja bolą stawy. I znów stanęła na tych starych , koślawych łapach. Niezwykłe ale czasem myślę, że lepiej by było już dla niej odejść z tego świata.:-(
Pozdrawiam
Agnieszka

Posted

ja też przegapiłam :( ale nie spacerek tylko imprezę w schronisku :( :( :( :(
Zielony jak było? Jak?
Ale skoro ja nie mogłam przyjść do schroniska, to może schronisko pzyjdzie do mnie do szkoły? Zielony, zadzwonię w przyszłym tygodniu do p. Agnieszki z zaproszeniem. Może sama przyjdzie, albo kogoś oddeleguje?

Posted

Witam serdecznie.
No ;) imprezka się udała. Mozna ją ocenić na dobrą. Niebawem pojawia się zdjęcia na naszej stronce to sami zobaczycie. To była druga edycja i mamy nadzieje, że z roku na rok będzie coraz lepiej. Adoptowanych zostało 10 psów i jeden kot:multi: Chodzi nam również o to, by pokazać schronisko i przekonać społeczenstwo do schronisk jak i pokazać:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jaka jest w nich sytuacja i dać ludziom do myślenia.:lol::mad::shake::lol:

Mało toruniaków?
http://www.schronisko.infocomp.pl

Posted

to się cieszę że impreza się udała :) najważniejsze że aż 11 zwierzaków znalazło domek :multi::multi: ja oczywiście to przegapiłam jak zawsze :shake:

Marek umawiamy się na spacer z psiakami schroniskowymi ? :razz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie!
Mój Klusek już w dramatycznym, strasznym stanie odszedł trzy dni temu w niedzielę. Nic nie jadła , nie piła, nie mogła chodzić, jedno wielkie cierpienie na koniec. :-(. Zakopałam ją ze swoim chłopakiem w lesie daleko od Torunia . Beznajdziejnie było ciężko. Zimno, padało, ciemno i tak smutno okropnie. Jak to opisać, nie wiem zupełnie. Bardzo ją kochaliśmy, mam nadzieję, że to czuła.
Pozdrawiam wszystkich Was
Agnieszka

Posted

zombie bardzo bardzo współczuje i rozumiem bo jeszcze bolą wspomnienia o Lilith i długo będą bolały ... :-(
moja rada zapełnić dziurę w sercu nowym przyjacielem łatwiej zniesiesz stratę odwróci uwagę ...:-(

• 1 month later...
Posted

Witajcie!
Piszę z Norwegii, serdecznie Was pozdrawiam:smile:. Podczas pobytu w Polsce udało mi się zajrzeć do schroniska , pochodziliśmy trochę, popłakało się trochę też . Teraz zima i pewnie ogólnie jest smutniej tam niż latem.
Tu jak zwykle jeden pies na całą okolicę a jestem na wsi. :shake:
Nie znam Was praktycznie poza Zielonym więc jeszcze raz pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na przyszłość każdego z Was w Nowym Roku.:santagri:
Agnieszka