Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja oczywiście z Tiną chętna (i bez cieczki:eviltong:) ;)
O ile pogoda będzie przyzwoita, deszcz jak deszcz, byle na burze się nie zbierało bo albo pies mi się zakopie pod drzewem, albo będę zdzierać podeszwy cała drogę:evil_lol:

• 5 weeks later...
  • Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

kruszyk napisał(a):
Może ma ktoś ochote na spacerek z psiakami w okolicy rubinkowa??

A kiedy i w jakich godzinach? i jakiego masz psa? ?:) ja to mogę w weekend najlepiej,bo wtedy można iść tam w głąb tych lasków po stronie OBI co są :)

Posted

[quote name='kruszyk']mam 4 letniego Boksera i 5 miesięcznego Owczarka Niemieckiego, w weekend pasuje mi o każdej porze, więc dopasuje się do Ciebie :)
No mi akurat ani w ten ani w nastepny nie pasuje :roll:
ewentualnie może za 2 tyg?a Bokser jak sie zachowuje do psów?bo mam psa niekonfliktowego ale jak jakiś samiec jest natarczywy to czasem się nie opanowuje :diabloti:

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi:

Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE

Miejsce: Bobolin koło Darłowa

Data: 5-11 lipca 2010 r.

Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba

Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba

Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy)

ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3:

Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe

• 5 weeks later...
Posted

Skarpa czyli potocznie III Rubinkowo. Mi bardziej pasują okolice Szpitala Dziecięcego. Ale może nauczymy się bezstresowo wsiadać do samochodu to wtedy jestem w stanie pojechać wszędzie.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Pan Wyżeł (wykastrowany), rok i sześć miesięcy :cool3: Jesteśmy z Wrzosów (poniedziałki, środy, czwartki) można nas spotkać w godzinach od 16.00 wraz z grupą ''psiarzy'' na dużym polu znajdującym się na tyłach marketu Brico Depot (Żwirki i Wigury) :p jeżeli chodzi o weekendy to różnego rodzaju laski ect. :cool3: W takim bądź razie czekamy na propozycje :cool3: pozdrawiam wszystkich