Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A psina ma coś z nogami , Patka?

Tak, ja moge tylko potwierdzić, że to wielka przyjemność oglądać kilka wesołych piesków razem:Dog_run: .
Szkoda tylko,ze tak mało piesów ze schroniska może w tym uczestniczyć. :sad: Widac przecież , że je ten długi i swobodny spacerek bardzo cieszy. A mnie znów serce bolało przy rozstaniu...

Nasza mała Klususiunia nawtykała się biszkoptów i już śpi słodko na tapczanie , wnosząc błoto na świeżą pościel. Niebanalny urok starszej pani...:dog:

A przy okazji chciałam zapytac Veris: Zielony mówił ,że masz jakiś plan zrobić zdjęcia, co by je wstawić na stronkę schroniska i ją przynajmniej o fotki zaktualizować. Może jakoś po świętach spotkałybysmy się tam obie , wzięły aparaty i jak będzie dobra pogoda zrobiłybysmy zdjęcia. By je wstawić na stronę?
Pozdrawiam wszystkich Toruniaków - maniaków:wink:

Posted

zombie moja suka cierpi na zwyrodnienie stawów ostatnio mimo ostrego leczenia zmiany pogody jej dokuczają, a wyprawa autobusem jakos nas nie bawi (schody w autobiusie+pies mi sie zawsze w syfie podłogi wybrudzi) wiem zapewne brzmi to jak super marudzenie, ale 7lat doświadczeń mnie do tego zmusza ... naprawdę Rubinkowo obecnie to dla mojego psa daleko - ok np dojdziemy, ale juz nie pobiega, bo nogi nie wytrzymają moze wpadniecie nad do nas nad wisłę i parczek przy rondzie :cool3:
p.s aparacik sie grzeje :cool3:

Posted

Hej wszystkim!!!
Życzę Wam (każdemu z osobna) wspaniałego życia razem z Waszymi psinkami obecnymi lub tymi, co będa kiedyś. :hand: Trzymajcie się wszyscy!:Dog_run:
Agnieszka

Posted

Wszystkim razem z Grotem życzymy: kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania"...

Psiaki górą! :painting: :painting: :bigcool: :thumbs:

Posted

ja jestem za tylko ze my to chyba na niezbyt dlugo psyjdziemy bo Grot to jakis taki sie robi bardo padniety po tych 3 godzinnychspacerach dla niego sazbyt dlugie i pses to nie kce mi jescbiedaczek.. ostatnio skrocilam mu czas spacerku i jego apetyt sie poprawil :multi:

Posted

Patka-jakby jakis weekend wypalil kiedys to ja sluze samochodem,wzielabym jedno swoje i Twoja po drodze no i Ciebie:)..Ja bym mogla wziasc swojego Baloo-stanowilybysmy pare-on co prawda ma bioderka chyba Ok-ale podejrzenie B mamy,jego chod mi sie nie podoba nadal -wiec zamierzam go oszczedzac,ale chwilke moglby sobie polatac:multi: .Najblizsze weekendy niestety mocno wystawowe sa:oops: -ale mam tez propozycje dla psiakow ze schroniska-spacerek w parku blisko schroniska-zawsze moge wziasc ktores swoje-mam blisko w sumie-bywam w parku dosc czesto po poludniu jak odbieram corke,wtedy zawsze ktorys pies z nami idzie na spacer-socjalizacja mile widziana,a ja chetnie bidule wyglaszcze:multi:

Posted

Hejka!

Ja się, zresztą jak zawsze, piszę na spotkanko i długaśny( no dobra, może być specjalnie dla Grota, niezbyt długaśny:p) spacerek:eviltong:.

Ja bym proponowała raczej lasek ,bo w sumie jak większość z Was widziała są momenty kiedy Borys zdecydowanie mnie nie słucha, a ja zupełnie tego parku nie znam:oops:, ale jestem w stanie dać się przekonać na parczek:eviltong:.

Mi pasują najbliższe dwa weekendy pod rząd:p.

Posted

ja nie wiem czy my sie stawimy na spacerku bo Grot nie bardzo nadaje sie na dlugiedystanse
poza tym mam problemy z oczkami bylismy u weta kazal mu je zakraplac bo narazie nie ma potrzeby wyciecia tej trzeciej powieki bo to mu wylazi i sie chowa wylazi i chowa... i co jakis czas dostaje zastrzyki i taki ospaly sie ostatnio zrobil jak sie z nim idzie na godzine to on ma juz dosyc sie kladzie bo sie zmaczyl chyba jest tez troszke przeforsowany... staram sie go oszcedzac na spacerkach jesli bedzie bardzoej zywotny to wpadniemy :)

Posted

Czołem!!!
To może raz Veris wybrałabyś się do parku koło schorniska???
Tak dla odmiany tym razem.

Poza tym może Monika odpusciłabyś tym razem Grocikowi (niech sobie trochę poleniu****e;) ) i przyjechała do schroniska w niedzielę , moglibyśmy trzy psiaki wziąć? Nie wiem, to taka nieśmiała propozycja.

Mógłby Marek coś tu skrobnąć , co myśli??

No i mże też Patce byłoby bardziej po drodze w parku.:roll:

Tak czy siak trzeba jutro to ustalić!!!!!:painting:
Pozdr. dla wszystkich

Posted

Witam serdecznie .Tak to dobry pomysł.To spotkanie w tej części Torunia jak i wzięcie większej liczby psów schroniskowych.Ale decyzja pozostaje otwarta. To jest dobry teren do spacerów codziennie to obserwuje.

Posted

Dobrze ,że się odezwałeś Marek.
Dziewczyny napiszcie , czy wam sie pomysł podoba i czy jesteście skłonne przyjechać na Bydgoskie w niedzielę. Godzina chyba może być ta sama ?
pozdr.

Posted

Jeśli jednak pozostajemy przy opcji Rubinkowskiej i Beverly , tym razem na 100 % będzie auto. Wezmę dwa psy z Markiem i jeszcze jedna osoba by mogła dołączyć.
Spotkałam dziś tego kolegę Moniki (sorry, ale zapomniałam imię) przy schronisku i mówił ,że Rubinkowo lepsze i przyszedłby z Pepe na spacerek.

Także niech się każdy opowie jak woli , ja się dostosuję .

Pozdr;)

Posted

no jesli spacerek ma byc na rubinkowie to wpadne z Grotem na jakas godzinke co by chlopak mi sie nie przemeczyl...
a Kamil mi juz zapowiedzial ze ide i nie widzi inej opcji...

Posted

Dobra, czyli rubiniec pozostaje ostatecznie.
Także podaję termin nieodwołalny :
Beverly, godz. 16.00 jutro w niedzielę .
Kto ma czas niech przyjdzie. Ja jadę samochodem po psy. I samochodem będą odwiezione z powrotem. Marek, daj znać czy OK to jest z Tobą? Weronika z Borysem też.
Do zaobaczenia i dzieki Monika za odzew.

Posted

To ja się wypowiem...mi zdecydowanie bardziej pasuje Rubinkowo, zwłaszcza, że obiecałam, że zabiorę dosyć otyłego psa znajomej:p - a ona (Miśka) nie wytrzyma podróży trambibajem, bo nigdy nim nie jechała:eviltong: - a dodatkowo nie wytrzyma 3 godzinnego spaceru:shake: -padnie mi po dordze i będę musiała z nią wracać, a tak wróci z nią mój TZ:evil_lol:.

RUBINKOWO!!!!

Posted

Dobra , czyli zgoda wszytkich na Rubiniec., godz 16.00:multi:
Do jutra , trzymajcie się i niech Marek jeszcze się wypowie , czy mu to wogóle pasuje, bo ostatecznie od niego zależy czy ja będę mogła piesa wziąć . Będe w schronisku około 15. 30.
Pozdr. Aga

Posted

jeja normalnie dzisiejszy spacerek byl przygoda dla wszystkich, a bynajmniej dla Kamila i Pepisa...
konkretniej chodzi tu o pewne zdarzenie mrozace krew w zylach.
w wielkim skrucie wygladalo to mniejwiecej tak...
Poszlismy sobie wzdluz wisly gdzie pepis zszedl sobie zeby sie napic wody, nagle zjechaly mu lapy i wpadl do wody, a pysk ugrzazl w mule. Kamil nawet sie nie zastanawiajac jak stal tak ruszyl za nim do wody tylko zdazyl zrzucic plecak... wyciagnol piaka na brzeg po czym wywalal wszystko co mial w kieszeniach a miedzi innymi telefon...
w efekcie pies uratowany kamil zmoczony hehe
niedlugo fotka z miejsca zdazenia...

Posted

A ja też z przyjemnością chodze na spacerki a dzisiaj nawet musiałem ratować mojego Pepisa bo wpadł do Wisły jak opisała to już keleris. DZIEKI za mile spedzony czas

Posted

Cześć wam!!
No ślicznie ...;)
A mi tak było żal. Szkoda, że nie uczestniczyłam w tym spacerku.
Jeśli Marek powaznie mówi o następnej niedzieli , to ja oczywiście przybędę samochodem, tylko tak bym chciała,żeby nie było tak , jak dziś.:shake:
Takze mam prośbę do Marka,że by jednak wczesniej się tu odzywał.
Pozdr. i czekam na fotki.
Jakoś się postaram zajrzeć do schroniska w tygodniu.
Trzymajcie się :lol: