Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!

Czy jest na tym forum ktoś z Torunia chętny na wspólne spacerkowanie:lol:?? Mam 3-letniego jamniorka Borysa(jak na jamnika naprawdę niekonfliktowy:p) i z chęcią poszlibyśmy sobie na jakiś sympatyczny spacer do lasu, parku gdziekolwiek gdzie można troszkę poszaleć:cool3:.

Chętni?? Pół chętnego:p?? Ktokolwiek??

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O nie..co to to nie!!! Tak łatwo się nie poddam:p!!!
Pokazywać się ludzie z Torunia!!! i tak Was znajdę:eviltong:
Będę tu pisać codziennie....zrobię z tego topicu mój wredny pamiętnik..
dopóki się ktoś nie odezwie:eviltong:

Posted

Weron...ja wiem, ze są:eviltong: ale nie chcę być namolna i do każdego pisać na priva o spotkaniu:p Zwłaszcza żem ogólnie nowa na dogo:p.
Chcę, a nuż się uda, aby powstał mini topic o spotkaniach "Toruniaków":eviltong: Dlatego czekam aż ktoś zauważy ten temat8)

Wierzę w Was, przyjaciele Kopernika:p

• 2 weeks later...
Posted

Hej ja tez z Torunia:) Dawno mnie tu nie bylo;) Jak sie zrobi cieplej to chetnie sie spotkam na spacerze;) Mam 9 letnia suczke kundelka.

Posted

Jeeeeee:laola:!!!

Ktoś się w końcu odezwał..a już się bałam, że sobie będę jednoosobowe spotkania organizować:eviltong:

Myślę, że jak zima w końcu odpuści to się zorganizujemy i gdzieś się wspólnie spotkamy np. lasek na Rubinkowie przy Szosie Lubickiej, badzo przyjemne spacery się tam odbywają:p. Co Wy na to??

Sol..a jakiej wielkości jest Twoja sunia? Jak się wabi?

Rysiczka...Ty masz jamniorki tak?? Jakie??

Zielony..znamy się już jakiś czas..a ja nawet nie wiem czy i jeśli tak to jakie masz zwierzaki??

Posted

Znam tamte tereny;)

Moja suczka to mix owczarka niemieckiego - wielkosci szczeniaka tej rasy gdy ma okolo 5 msc. Ludzie na ulicy do tej pory mnie pytaja ile ma miesiecy a ona skonczyla juz 9 lat. Jako szczeniak byla troche zle socjalizowana - potrzebuje czasu zeby polubic innego psa;) A i nazywa sie Zula;)

A Twoje cudo z podpisu? Ile ma lat? I jak sie nazywa?

Posted

Moje cudeńko to Borys, 3-letni jamnik ze schroniska w Toruniu:p.

Zapraszam do naszego topicu-galerii:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20179

Boryna jest bardzo grzecznym i, ku mojemu zaskoczeniu, bardzo przyjaźnie nastawionym w stosunku do innych psiaków...suczek tym bardziej:p jamnikiem.
W przeciwieństwie do innych jamników jakie spotykamy z Borysem na spacerach:razz:.
Troszkę z niego dominat...ale do większych od siebie psów nie ryzykuje:eviltong:, więc nie ma co się martwić (wyjątek stanowi cocker spaniel moich rodziców...z którym toczą regularne walki o pozycję i zapasy:evil_lol:).

Sol.....ja tak tylko delikatnie Cię informuję:

CHCĘ ZOBACZYĆ ZDJĘCIA ZULKI:eviltong:!!!

Miałam kiedyś owczarka - wabił się Lego...przygarnięty przez mnie zimą..był jeszcze szczeniaczkiem, błąkał sie wtedy po wsi:p..niestety..miał niecałe 6 lat kiedy odszedł za Tęczowy Most..otruli mi go paskudni sąsiedzi:angryy:...

Posted

o spacerek nam sie kroi bardzo fajnie meldujemy sie chetnie ale juz chyba jak wiosenka nam sie rozwinie bo sucz mi na Rubinkowo nie dojdzie w takie słoeczne roztopy ...
Nas możecie zobaczyć w naszej galerii ... a ja takze was co by nie pomylić zobaczę moze jakieś fotki tu w topicu ??

Posted

Hejka!

Patka zapraszam do naszego, niestety lekko zaniedbanego ze względu na brak czasu, topicu:p. Z góry przepraszam:eviltong: .

Jestem za tym, żeby pojawiły się tu zdjęcia właścicieli psiaków...żeby nie było umawiania się na spacer na " znak rozpoznawczy - czerwoną różę w klapie marynarki".:eviltong:

A Twoją galerię kiedyś oglądałam...i się zachwycałam:loveu: . Muszę w końcu poznać Lilith:p .

Posted

Hejka!

Co myślicie o:
Termin: weekend 25 lub 26 marca??
Miejsce spotkania: przy Beverly Hills Video na Rubinkowie bardzo blisko lasku Na Skarpie,Rubinkowo-wybralibyśmy się właśnie tam??:p

PS. Czy ktoś będzie jechał na wystawę do Grudziądza w kwietniu??:eviltong:

Posted

Hmmm...w tygodniu?? Mam w sumie takie dwa dni, kiedy mam wolne popołudnie lub poranek tzn. poniedziałek od rana do 13, piątek od 15 do wieczora:p. Dlatego mi zdecydowanie bardziej pasuje weekend:p - bo wtedy nie mam ograniczeń czasowych.

Rysiczka - wybierasz się może na wystawę do Grudziądza w kwietniu??

Posted

Halooooo!!! Haaaaallllllooooooooo!!! Jest tu ktoś?!?
Nadal potrzebuję towarzyszy do spacerkowania:p

Odzywać się!!!!!!:evil_lol:

Zielony, Patka, keleris, rysiczka...czekam!!!!

Posted

Zielony cwaniaczku....przeczytaj moje wcześniejsze posty w tym temacie - tam jest data i godzina, a nawet miejsce:eviltong:
Patka, keleris..reflektujecie na ww podany termin???

Ja to mam jakiegoś pecha..nigdzie nawet pół boksia nie spotykam:roll: