Talcott Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dzięki!!!:loveu: spróbuję!!!! Zdjęcie doszło? Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 MAm :) spi tak samo jak moj Pysiek :) Dla mnie to oznaka, ze pies sie zaaklimatyzowal. Lolka jeszcze tak nie spi ale za pare dni juz bedzie :) Za to Mala Biala od paru dni przyjela juz taka pozycje i spi tak caly czas ;) Quote
Talcott Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tak! taka poza to oznaka bezpieczeństwa!:lol: Quote
Jo37 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jak dobrze ,że Lola ( Ksziężniczka ) poza schronem. Quote
Talcott Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Obydwie mają szczęście! Ciotka Madallena jest Wielka!!!:loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Miód na serce.Dziękujemy Madalleno. Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Agnieszka W Zamosciu jest jeszcze "takie cos", male biale ale przerazliwie chude :( i dlugo w schronie... Trzeba by ja ogarnac :( Zobaczcie : Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 O Mój Boże Święty!!!!!! Na tej małej można sie anatomii uczyć! Czy wiadomo coś więcej na temat tego psiego szkieletorka?? zaraz bym się zabrała za robienie ogłoszeń! Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Myslimy o niej na watku zamojskim :( jest nieduza i lagodna, podobno. i szkieletor, jak widac:( Jak Lolka pojdzie do DS Sniezka powinna byc nastepna, ale Lolka jeszcze do adopcji nie jest:( wiec za jakies dwa miesiace dopiero :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oj, to strasznie długo dla takiego pióreńka biednego i strasznie słabego zapewne.Zwłaszcza, że ten schron przyjazny zwierzętom nie jest. Lecę na wątek zamojski. Quote
Marlena:) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=875806844 Jeśli trzeba cos poprawić - krzyczcie ;) Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Marlena:)']http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=875806844 Jeśli trzeba cos poprawić - krzyczcie ;) Bardzo bardzo ladne :) Dziekuje :) Mozesz jeszcze wrzucic maila info@bernardyn.com.pl Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tak to zadne nie chcialo lezec na pieknym rozowym poslanku a teraz???? Poduszka z mojej sypialni tez jest fajna, szczegolnie na podlodze ;/ Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Bo cała zabawa polega na tym żeby Pańci zwinąć poduszkę!:diabloti: Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 i pochwale sie, ze rano byly 3 kupu i 3 siku :) Na spacerze dodatkowe 2 kupy i 2 siku. Lubi wszystko parzyscie robic :) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 a ja chcialam sie pochwalic, ze Lolka juz przestaje byc kosciotrupem ! Przytyla, na serio przytyla przez tych kilka dni. Nie dziwie sie jej wcale bo ona non stop je i sra, je i sra... :) Zmeinie temat :) Nie moge jej dawkowac jedzenia, bo moja sunka je kiedy chce. lolka tylko na tym korzysta i w kazdej wolnej chwili miedzy spaniem a spacerem lezie do michy :) Lolka jest szczeniakiem, mimo tego widac po niej, ze dosc przezyla w swoim krotkim zyciu. Czasem bawi sie jak szczeniak, lezy na plecach, geba rozdziawiona i przygryza swoje lapki sterczace w powietrzu. Jednak jest i chce byc szczeniorem tylko dla ludzi. Musiala bardzo dostac w schronisku od kolezanek. Boi sie innych duzych psow, nie chce sie z nimi bawic. Toleruje moja suke, ale tez nie jest skora do zabawy. Ma jeszcze strupki na uszach, moje biedactwo..., po pogryzieniach. Strasznie sie rozszczekala. Szczeka jak ktos zapuka, szczeka gdy cos spadnie, szczeka jak dzwonek zadzwoni na filmie w tv, szczeka na bawiace sie psy, szczeka na mnie - kurna, szczeka i szczeka! Biega sobie sama (nie odpinam jej smyczy, ale puszczam ja juz luzem) bardzo sie pilnuje. Zawolana przybiega natychmiast. Nie wariuje na spacerach. Czesto ciagnie do domu, marzna jej lapki i chyba bola od tej cholernej soli. Jest wdzieczna i kochana. Nie warczy juz przy misce, mozna glowe tam wsadzic a ona polize, no co najwyzej sprobuje czy np. oko jest zjadalne :) bo lubi jesc, oj lubi:) Poniewaz przybiera na wadze i to ostro (cholera, nie zwazylam jej jak przyjechala) mysle, ze mozna ja oglaszac i szukac jej domu. Na sterylke umowie ja za dwa tygodnie. W piatek zmienia DT (ten, ktory miala miec docelowo) ale moze do piatku znajdziemy jej jakis fajny domek ;) Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cudnie się to czyta Kochana!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A jeszcze cudniej na nia patrzy :) ale normalnie jest juz takim spaslakiem, ze mi ciezko jak ja na rece biore (jak lapki kurczy, gdy ja bola na spacerze). Jak tam Twoj jamnior? Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Odbieram Ottiego w poniedziałek -już cała wyprawkę kupiłam!:cool3::diabloti: Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ja tez lubie robic zakupy dla psiakow, bardziej niz dla siebie :) Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Mnie ubranko - zazwyczaj czarne- dyżurne - choć szafa pęka - wystarcza - a psiaki mają potrzeby!:diabloti: Quote
Recommended Posts