Sylwia&westie Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 witam wszystkich kocham psiaki tak jak wy!! moją ulubioną rasą są westie:cool3: sama niestety nie mam psiaka tej rasy ale już na wakacje będę mieć:multi: nie mogę sie już doczekać;) mam pytanko czy wy również lubicie te psiaki?? chcętnie porozmawiam z miłośnikami tych psiaków, właścicielami i wszystkimi którzy lubią psy:Cool!: :Cool!: piszcie na gg 9528971 wchodzcie na moją stronkę o westie www.westusie.blog.onet.pl -zostawcie komcia:cool3: tu na forum też możemy pisać:lol: pozdrawiam i piszcie o westusiach!!! bo mam kilka pytań do właścicieli:p Quote
Sylwia&westie Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 hej nikt ich nie lubi??:-( Quote
borsaf Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Serdecznie witam, Sylwio To nie tak, że westików nikt tu nie lubi, tylko z tego, co ja sie orientuję, nie ma tutaj ani hodowców tej rasy, ani właścicieli. Mam nadzieje, że na Twój apel sie ujawnią. Trudno cokolwiek pisać konkretnego jak się ma ledwo pojęcie zielone o rasie (mam erdelka) Wszyscy my terieromaniacy, obejmujemy w tym i westiki, cardigany,norwiche manchestery i wszelkie inne teriery. Ale lubić, nie znaczy znać się na rasie. Pozdrawiam Quote
Sylwia&westie Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 szkoda ale dziękuję że przynajmnie ty napisałeś:multi: Quote
borsaf Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witaj, Na tym forum to ja jestem babcia borsaf ze wzgledu na wiek i wnuczeta:p :lol: Piszesz, że nie masz jeszcze wymarzonego westika. Masz wiec czas aby dobrze przygotować sie na przyjęcie malucha do domu. Jakie książki o szczeniakach przeczytałaś? Mojego Regona mam od końca czerwca, też na lato i przed prybyciem przeczytałam blog p. Zofii Mrzewińskiej o wychowaniu jej suni Raszki. Jest na forum owczarek.pl,Raszka to ow. belg. ale to nie ma znaczenia jeśli chodzi o socjalizacje szczeniaka, a jest ona tam opisana bardzo dokładnie, dzień po dniu."Szczenie doskonałe" Bailey też jest dobra pozycją. Warto troszke poczytać, dowiaduje sie człowiek mnóstwo wspaniałych rzeczy. Na ym forum też są szczeniaki: Lotka u Flaire 3 mieś AT, Mishka u Fritz i Matisek u Nitencji też w tym samym wieku, szkocki terierki. Poczytaj, popytaj i sie wiele dowiesz. Dziwie sie, że jeszcze nikt tu z właścicieli westów nie dotarł. Fakt, dopiero teraz jest topik westikowy więc może troche trzeba poczekać. To przecież dość popularna rasa, sądząc po wystawach. Quote
weridiana Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 sa sa :) wlasciciele wiem, ze bywaja tez hodowcy, ale wkoncu westiki maja wlasna strone www.westie.net.pl :) Quote
Sylwia&westie Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 tak wiem o tej stronce:) a ty to chyba axela?? hehe przecież mam twojego psiaka w szabloniku na blogu pamiętasz?? pozwoliłaś mi zamieścić;) na forum dogs jestm jako sylwia-westie;) a co do książek przeczytany to mam w domku książkę szkoła szczeniąt czyli jak wychować szczenię doskonale napisała ją Gwen Bailey. poczytałam już wiele gazet związane ze szczeniakiam:) a mam pytanko ile wcześniej powinnam dzwonić do hodowli?? acha i czy polecacie mi jakąś hodowlę westie na śląsku cena do 1500 sa się kupić za tyle?? Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuję:) Quote
weridiana Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 tak wiem, ze to Ty i owszem jestem axela, ale dawno temu nieszczdsliwie zalogowalam sie na to imie :( tak mozna w takiej cenie kupic westika rasowego, czyli z papierami :) Quote
Sylwia&westie Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 a co sądzisz np. o tym ogłoszeniu?? http://www.allegro.pl/item87398593_westie_szczenieta_rodowodowe_.html Quote
weridiana Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zero informacji= dziadostwo. mogliby sie przynajmniej pokusic o dokladne info, a nie takie sciemy Quote
Sylwia&westie Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Tak pisałam z nim. Dowiedziałam się tyle że miot następny mają za 2 tygodniew:/ Ale zaniepokojiło mnie to że po tym samym reproduktorze:crazyeye: Bo to chyba źle jest no nire??? nie wiem bo z zbytnio nie znam sioę na hodowlach psów Pozdrawiam:cool3: Quote
weridiana Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 akurat nie ma znaczenia, ze pies kryl, ale pewnie i tak sa to bezsensowne nic nie wnoszace krycia, tylko zeby zwiekszyc ilosc a nie cos wniesc do rasy. podzwon po porzadnych hodowlach, wcalnie nia maja wiele wyzszych cen a w wiekszosci naprawde jakos jest wyzsza i wiecej wiadomo. Quote
Sylwia&westie Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 wiem dałam sobie z nimi spokój bardzo podoba mi się hodowla Lexie's World:) Napewno ją znasz tylko że tam mają teraz miot:) A ja chcę bliżej lata-wakacji:) Żeby mieć czas na uczenie i wogóle:):loveu: kochaM WESTIE:) Quote
Cimi Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ja poznałam przedwczoraj suczkę z miotu z tej katowickiej hodowli ;). Nie wiem jaki ma przydomek ta hodowla. Wiem tyle, że ten miot był na literkę F i hodowczyni sprzedawała je po 1400zł. Na wypraawkę dostała małą paczuszkę Royala. Powiem tak suczka bardzo zadbana, ładnie chodzi, ładny kolor sierści i bardzo wesoła i radosna, niczego się nie bojąca. ;). Quote
Sylwia&westie Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 dziękujeę za odpowiedz chodowla przydomek ma chyba taki: Więcej niż pies:) tylko w ogłoszeniu mogło być więcej konkretów będę musiała popytć się o następny miot:) Quote
PUENTA imszar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Witam! No trzeba się trochę rozkręcić ;) Co tak mało westie fanów :D Quote
Sylwia&westie Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 -sznucerka??:) witaj możemy popisać właśnie nie wiem czemu tak mało fanów:roll: Ale co tam!! :) Szukam dobrej hodowli kto pomoże?? może znacie jakieś godne polecenia? Quote
Incunabula Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mogę Ci polecić jedną hodowlę, jeśli chcesz namiar to odezwij się na PW. Bardzo lubię westie, co prawda nie posiadam takiego psa, ale mam trochę kontaktu z tą rasą :) . Quote
PUENTA imszar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Tak to ja -sznaucerka. Morrisonka masz psa z super hodowli!!! Raczej nie wiem jak z podengo ale uwielbiam tamtejsze pomeriany Quote
Incunabula Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Tak - pomeraniany mają prześliczne:loveu: . Podengo zresztą też, to właśnie ta hodowla sprowadziła je do Polski (; . Quote
elpiska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mam pytanko. Waham się nad kupnem westa. Co, jako wlasciciela tych psów możecie mi na ich temat poiwdeziec? jaki jest ich charakter? czy pielęgnacja jest uciążliwa? Za wszystkie informacje byłabym wdzięczna :) Quote
Sylwia&westie Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 nic więcej tylko wejdz na www.westusie.blog.onet.pl a jak nie to na www.westie.net.pl tam jest pełno hodowców. Chciałabym zapytać czy ktoś zna hodowlę Szkockie Asy http://www.szkockieasy.pl/ będą tam szczeniaczki moim zdanie po dobrych rodzicach. A co wy o tym myślicie?? Quote
Incunabula Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja o niej nie słyszałam :niewiem: . Ze strony wynika, że to będzie pierwszy miot w tej hodowli. Nie jestem nic w stanie powiedzieć. Quote
Talson Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Sylwia&westie']witam wszystkich kocham psiaki tak jak wy!! moją ulubioną rasą są westie:cool3: sama niestety nie mam psiaka tej rasy ale już na wakacje będę mieć:multi: nie mogę sie już doczekać;) mam pytanko czy wy również lubicie te psiaki?? chcętnie porozmawiam z miłośnikami tych psiaków, właścicielami i wszystkimi którzy lubią psy:Cool!: :Cool!: piszcie na gg 9528971 wchodzcie na moją stronkę o westie www.westusie.blog.onet.pl -zostawcie komcia:cool3: tu na forum też możemy pisać:lol: pozdrawiam i piszcie o westusiach!!! bo mam kilka pytań do właścicieli:p Westi cudowne pieski :lol::loveu: sama mam jednego i naprawde uważam ze są cudowne, chociaz czasm potrawią dać w kość i niezle zezłościć:diabloti: pzdr Quote
kaskaSz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 skad ja to znam :razz: westie to cudowne psiaki :loveu: Quote
Recommended Posts