Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich kocham psiaki tak jak wy!! moją ulubioną rasą są westie:cool3: sama niestety nie mam psiaka tej rasy ale już na wakacje będę mieć:multi: nie mogę sie już doczekać;) mam pytanko czy wy również lubicie te psiaki?? chcętnie porozmawiam z miłośnikami tych psiaków, właścicielami i wszystkimi którzy lubią psy:Cool!: :Cool!: piszcie na gg 9528971 wchodzcie na moją stronkę o westie www.westusie.blog.onet.pl -zostawcie komcia:cool3:
tu na forum też możemy pisać:lol: pozdrawiam i piszcie o westusiach!!!
bo mam kilka pytań do właścicieli:p

• 2 weeks later...
Posted

Serdecznie witam, Sylwio
To nie tak, że westików nikt tu nie lubi, tylko z tego, co ja sie orientuję, nie ma tutaj ani hodowców tej rasy, ani właścicieli. Mam nadzieje, że na Twój apel sie ujawnią. Trudno cokolwiek pisać konkretnego jak się ma ledwo pojęcie zielone o rasie (mam erdelka) Wszyscy my terieromaniacy, obejmujemy w tym i westiki, cardigany,norwiche manchestery i wszelkie inne teriery. Ale lubić, nie znaczy znać się na rasie.
Pozdrawiam

Posted

Witaj,
Na tym forum to ja jestem babcia borsaf ze wzgledu na wiek i wnuczeta:p :lol:
Piszesz, że nie masz jeszcze wymarzonego westika. Masz wiec czas aby dobrze przygotować sie na przyjęcie malucha do domu. Jakie książki o szczeniakach przeczytałaś? Mojego Regona mam od końca czerwca, też na lato i przed prybyciem przeczytałam blog p. Zofii Mrzewińskiej o wychowaniu jej suni Raszki. Jest na forum owczarek.pl,Raszka to ow. belg. ale to nie ma znaczenia jeśli chodzi o socjalizacje szczeniaka, a jest ona tam opisana bardzo dokładnie, dzień po dniu."Szczenie doskonałe" Bailey też jest dobra pozycją. Warto troszke poczytać, dowiaduje sie człowiek mnóstwo wspaniałych rzeczy.
Na ym forum też są szczeniaki: Lotka u Flaire 3 mieś AT, Mishka u Fritz i Matisek u Nitencji też w tym samym wieku, szkocki terierki. Poczytaj, popytaj i sie wiele dowiesz. Dziwie sie, że jeszcze nikt tu z właścicieli westów nie dotarł. Fakt, dopiero teraz jest topik westikowy więc może troche trzeba poczekać. To przecież dość popularna rasa, sądząc po wystawach.

Posted

tak wiem o tej stronce:) a ty to chyba axela?? hehe przecież mam twojego psiaka w szabloniku na blogu pamiętasz?? pozwoliłaś mi zamieścić;) na forum dogs jestm jako sylwia-westie;)

a co do książek przeczytany to mam w domku książkę szkoła szczeniąt czyli jak wychować szczenię doskonale napisała ją Gwen Bailey. poczytałam już wiele gazet związane ze szczeniakiam:) a mam pytanko ile wcześniej powinnam dzwonić do hodowli?? acha i czy polecacie mi jakąś hodowlę westie na śląsku cena do 1500 sa się kupić za tyle?? Proszę o szybką odpowiedź z góry dziękuję:)

Posted

Tak pisałam z nim. Dowiedziałam się tyle że miot następny mają za 2 tygodniew:/ Ale zaniepokojiło mnie to że po tym samym reproduktorze:crazyeye: Bo to chyba źle jest no nire??? nie wiem bo z zbytnio nie znam sioę na hodowlach psów

Pozdrawiam:cool3:

Posted

akurat nie ma znaczenia, ze pies kryl, ale pewnie i tak sa to bezsensowne nic nie wnoszace krycia, tylko zeby zwiekszyc ilosc a nie cos wniesc do rasy. podzwon po porzadnych hodowlach, wcalnie nia maja wiele wyzszych cen a w wiekszosci naprawde jakos jest wyzsza i wiecej wiadomo.

Posted

wiem dałam sobie z nimi spokój bardzo podoba mi się hodowla Lexie's World:) Napewno ją znasz tylko że tam mają teraz miot:) A ja chcę bliżej lata-wakacji:) Żeby mieć czas na uczenie i wogóle:):loveu: kochaM WESTIE:)

Posted

Ja poznałam przedwczoraj suczkę z miotu z tej katowickiej hodowli ;). Nie wiem jaki ma przydomek ta hodowla. Wiem tyle, że ten miot był na literkę F i hodowczyni sprzedawała je po 1400zł. Na wypraawkę dostała małą paczuszkę Royala. Powiem tak suczka bardzo zadbana, ładnie chodzi, ładny kolor sierści i bardzo wesoła i radosna, niczego się nie bojąca. ;).

Posted

Mam pytanko. Waham się nad kupnem westa. Co, jako wlasciciela tych psów możecie mi na ich temat poiwdeziec? jaki jest ich charakter? czy pielęgnacja jest uciążliwa? Za wszystkie informacje byłabym wdzięczna :)

• 11 months later...
Posted

[quote name='Sylwia&westie']witam wszystkich kocham psiaki tak jak wy!! moją ulubioną rasą są westie:cool3: sama niestety nie mam psiaka tej rasy ale już na wakacje będę mieć:multi: nie mogę sie już doczekać;) mam pytanko czy wy również lubicie te psiaki?? chcętnie porozmawiam z miłośnikami tych psiaków, właścicielami i wszystkimi którzy lubią psy:Cool!: :Cool!: piszcie na gg 9528971 wchodzcie na moją stronkę o westie www.westusie.blog.onet.pl -zostawcie komcia:cool3:
tu na forum też możemy pisać:lol: pozdrawiam i piszcie o westusiach!!!
bo mam kilka pytań do właścicieli:p

Westi cudowne pieski :lol::loveu: sama mam jednego i naprawde uważam ze są cudowne, chociaz czasm potrawią dać w kość i niezle zezłościć:diabloti:
pzdr