Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ula podaj mi maila albo daj nr tel to ci wysle nr konta smsem nie ma problemu pisalam juz:)

nikus tak chodzi o hotel terier w mielcu..tam mamy miejsce jedno i juz moglby jechac..tylko ta kasa...deklaracje zostana wpisane do 1 postu jak dadam bedzie online ja zaraz postaram sie je tu zebrac znow i napisac..bardzo prosze tez wszystkich ktorzy cos zadeklarowali a jeszcze nei maja nr konta o napisanie mi pw to wysle bo sie gubie troche kto ma a kto nie .Mam jeszcze kilka psow pod opieka plus nasza kiara wraca z adopcji wiec mi sie troche balagan dzis zrobil:(

Posted

majqa napisał(a):
O tym hoteliku pod Mielcem wypowie się również pewno Teresa Borcz, bo sama ten hotelik polecała na innym wątku.

Nie znam lepszego a wożę psiaki w różne miejsca w kraju:) Myślę,ze P. Teresa to potwierdzi bo jest tam już trochę psiaków od nas:) Faktycznie trzeba zrobić porządek finansowy bo nie widać teraz nawet ile nam brakuje kasy.No i dobrze by było jakby własnie P.Teresa porozmawiała z p.Joanną bo super z niej negocjator:razz:

Posted

Witajcie! Jestem, zapisuję, będę podnosić.

Przydałby się post z rozliczeniami na pierwszej stronie. Wiadomo na ile deklaracji stałych GRUBCIO może liczyć ?

Ode mnie 10 zl na stałe ;)

Posted

Mnie się też nie otwierają pw, dostaję tylko powiadomienie, a otwierać muszę dookoła, przez prywatne wiadomości w pasku na górze. ale to szczegół.
A na kiedy byłby ten hotel w Mielcu gotowy i ile on kosztuje? Przepraszam, że się ciągle dopytuję, ale mam Alzheimera.

Posted

Kochany Alzheimerze, nie pamiętam (widać ta sama przypadłość) jaka była ta mielecka kwota ale poczekajmy na Teresę (może i inne dziewczyny odpowiedzą na to pytanie).

Posted

majqa napisał(a):
Kochany Alzheimerze, nie pamiętam (widać ta sama przypadłość) jaka była ta mielecka kwota ale poczekajmy na Teresę (może i inne dziewczyny odpowiedzą na to pytanie).

odpowie wujek:) 10 zł dziennie + karma

Posted

Dzięki Gosia, wieeelkie dzięki, wycieram monitor. ;-) Oj, Ty Aparatko...ale dobrze, niech nie będzie tu tak smutno. Musi się udać Grubciowi. Dziergam tekst i trzymam sobie rękę na pulsie, by nie wyszła z tego niestrawialna epopeja.

Posted

dziewczyny miejsce w ielcu jest na juz bo wlasnie to od kochanej tereski grubcio ma to miejsce:)))tylko kasy brak a tu czasu tak malo..bo z nim zle...ehhh ja to juz jutro bym go zabierala gdyby byla kasa...zaraz wychodze z pracy i ok 23 pozbieram wszystkie deklaracje i wpisze

Posted

Nikus napisał(a):
odpowie wujek:) 10 zł dziennie + karma

Ale to chyba nie wyjdzie dużo więcej niż ten drugi hotel. Zalezy ile on będzie szamał ;) karmę można naprawde promocyjnie kupić przez net.
A koszty wet. to i tak dodatkowo trzeba by pokrywać.

Posted

10zł to nie jest dużo jak za domowe warunki. Trzeba spróbować!

Zmieńmy może tytuł: "Życie Grubcia to 10zł dziennie...ile dasz tyle dziadzio pożyje..." + jakaś ikonka do tytułu.

Posted

Deklaracje są już wpisane w pierwszym poście. Proszę o informację Aimez_moi - czy deklaracja jest stała i jako to kwota, oraz Temidę - jakiej wysokości jest Twoja jednorazowa deklaracja. Z góry przepraszam, jeśli coś pominęłam ;)

Na daną chwilę mamy 165 zł deklaracji stałych i 80 jednorazowych (nie uwzględniłam Aimez_moi i Temidy, gdyż nie wiem, jaką sumę ofiarowały).

Trzymaj się Grubcio. Ciocie i wujkowie nie dadzą Ci zginąć :)

Posted

Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że u ZuziM jest kilka ogrzewanych pomieszczeń ... pewnie już mi się mylą te wszystkie hoteliki i DT, bo miesiąc temu też intensywnie szukałam miejsca dla Tytusa.

Grubcio nie powinien w ogóle przebywać już w budzie czy zewnętrznym kojcu ... Sądzę, że wkrótce na Paluchu zaczną rozważać przeniesienie go do geriatrium, tam przynajmniej jest ciepło. Skonsultuję się z Magdyską, może uda nam się go tam przenieść na ten okres zawieszenia, dopóki nie będzie odpowiedniej ilości deklaracji na DT.