majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 O tym hoteliku pod Mielcem wypowie się również pewno Teresa Borcz, bo sama ten hotelik polecała na innym wątku. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ula podaj mi maila albo daj nr tel to ci wysle nr konta smsem nie ma problemu pisalam juz:) nikus tak chodzi o hotel terier w mielcu..tam mamy miejsce jedno i juz moglby jechac..tylko ta kasa...deklaracje zostana wpisane do 1 postu jak dadam bedzie online ja zaraz postaram sie je tu zebrac znow i napisac..bardzo prosze tez wszystkich ktorzy cos zadeklarowali a jeszcze nei maja nr konta o napisanie mi pw to wysle bo sie gubie troche kto ma a kto nie .Mam jeszcze kilka psow pod opieka plus nasza kiara wraca z adopcji wiec mi sie troche balagan dzis zrobil:( Quote
Nikus Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 majqa napisał(a):O tym hoteliku pod Mielcem wypowie się również pewno Teresa Borcz, bo sama ten hotelik polecała na innym wątku. Nie znam lepszego a wożę psiaki w różne miejsca w kraju:) Myślę,ze P. Teresa to potwierdzi bo jest tam już trochę psiaków od nas:) Faktycznie trzeba zrobić porządek finansowy bo nie widać teraz nawet ile nam brakuje kasy.No i dobrze by było jakby własnie P.Teresa porozmawiała z p.Joanną bo super z niej negocjator:razz: Quote
Aga-33-76 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Witajcie! Jestem, zapisuję, będę podnosić. Przydałby się post z rozliczeniami na pierwszej stronie. Wiadomo na ile deklaracji stałych GRUBCIO może liczyć ? Ode mnie 10 zl na stałe ;) Quote
Gosia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mnie się też nie otwierają pw, dostaję tylko powiadomienie, a otwierać muszę dookoła, przez prywatne wiadomości w pasku na górze. ale to szczegół. A na kiedy byłby ten hotel w Mielcu gotowy i ile on kosztuje? Przepraszam, że się ciągle dopytuję, ale mam Alzheimera. Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kucze, więc musimy zacząć intensywnie "żebrać" :razz: Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Kochany Alzheimerze, nie pamiętam (widać ta sama przypadłość) jaka była ta mielecka kwota ale poczekajmy na Teresę (może i inne dziewczyny odpowiedzą na to pytanie). Quote
Nikus Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 majqa napisał(a):Kochany Alzheimerze, nie pamiętam (widać ta sama przypadłość) jaka była ta mielecka kwota ale poczekajmy na Teresę (może i inne dziewczyny odpowiedzą na to pytanie). odpowie wujek:) 10 zł dziennie + karma Quote
Gosia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ale Wujek nie ma tego drugiego obcokrajowca- Parkinsona i nie telepały mu się rączki na klawiaturze, jak pisał kwoty? :-))) Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Mielec to super pomysł.... jesli jednak nic nie zostanie postanowione, ja od lutego mam miejsce w Zamościu... http://www.dogomania.pl/threads/173830-Hotelik-w-Zamosciu Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dzięki Gosia, wieeelkie dzięki, wycieram monitor. ;-) Oj, Ty Aparatko...ale dobrze, niech nie będzie tu tak smutno. Musi się udać Grubciowi. Dziergam tekst i trzymam sobie rękę na pulsie, by nie wyszła z tego niestrawialna epopeja. Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Grubcio dziękuje za "dzierganie tekstu" dla Niego :) Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ale super mordka :D Zaraz majqa wyczaruje coś pięknego ;) Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dziewczyny miejsce w ielcu jest na juz bo wlasnie to od kochanej tereski grubcio ma to miejsce:)))tylko kasy brak a tu czasu tak malo..bo z nim zle...ehhh ja to juz jutro bym go zabierala gdyby byla kasa...zaraz wychodze z pracy i ok 23 pozbieram wszystkie deklaracje i wpisze Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jeśli mi się uda odwisnąć z tel., bo dziś mam jakiś nadrutowy dzień. ;-) Quote
zerduszko Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nikus napisał(a):odpowie wujek:) 10 zł dziennie + karma Ale to chyba nie wyjdzie dużo więcej niż ten drugi hotel. Zalezy ile on będzie szamał ;) karmę można naprawde promocyjnie kupić przez net. A koszty wet. to i tak dodatkowo trzeba by pokrywać. Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 10zł to nie jest dużo jak za domowe warunki. Trzeba spróbować! Zmieńmy może tytuł: "Życie Grubcia to 10zł dziennie...ile dasz tyle dziadzio pożyje..." + jakaś ikonka do tytułu. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dobry pomysl...tylko dadam nam potrzebna...bo ona edytuje watek;) Quote
Dada M Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Deklaracje są już wpisane w pierwszym poście. Proszę o informację Aimez_moi - czy deklaracja jest stała i jako to kwota, oraz Temidę - jakiej wysokości jest Twoja jednorazowa deklaracja. Z góry przepraszam, jeśli coś pominęłam ;) Na daną chwilę mamy 165 zł deklaracji stałych i 80 jednorazowych (nie uwzględniłam Aimez_moi i Temidy, gdyż nie wiem, jaką sumę ofiarowały). Trzymaj się Grubcio. Ciocie i wujkowie nie dadzą Ci zginąć :) Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 o dadam!!!jestes super:))dziekuje ze pozbieralas deklaracje:))) Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 od poker jesli dobrze pamietam bylo 20zl jednorazowo czy 10? Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 moze ktos jeszcze ma jakies bazarki dla grubcia lub rzeczy na bazarek?:)) Quote
Dada M Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że u ZuziM jest kilka ogrzewanych pomieszczeń ... pewnie już mi się mylą te wszystkie hoteliki i DT, bo miesiąc temu też intensywnie szukałam miejsca dla Tytusa. Grubcio nie powinien w ogóle przebywać już w budzie czy zewnętrznym kojcu ... Sądzę, że wkrótce na Paluchu zaczną rozważać przeniesienie go do geriatrium, tam przynajmniej jest ciepło. Skonsultuję się z Magdyską, może uda nam się go tam przenieść na ten okres zawieszenia, dopóki nie będzie odpowiedniej ilości deklaracji na DT. Quote
Recommended Posts