Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clo napisał(a):
zgadza sie majqa:)kurcze to chyba takie moje pobozne zyczenie ale moze trafilby sie ktos kto dlaby grubciowi domowy dt w wawie do czasu przetransportowania go do hotelu...byleby nie marzl juz w tym schronie...tylko jak taki dt znalezc..kazdy zapsiony po pachy..

A może Renia potrzymała by go póki nie poszedłby do hotelu?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulka 1108 napisał(a):
clo dostałam twoją wiadomość tylko nie mogę jej otworzyć, wogóle nie mogę otworzyć żadnej wiadomości, pomóżcie bo tam mam numery kont

Jakiej przeglądarki używasz?

Posted

moze i tak..trzeba zuziam zapytac...bo m to wyglada na to ,ze z grubciem coraz gorzej..chlopak moze sie zaczac poddawac...wiec trzeba go na cito wyciagac...mysle o kims kto go by przetrzymal ale nie mam nikogo..:(ehh..no..czy ktos moze zadzownic do zuziam spytac czy bylaby szansa zeby grubcio na juz przyjezdzal?ja w pracy jestem do 22 nie mam jak zadzownic..pisac z netu moge ale dzwonic nie za bardzo:(

Posted

ale nie mamy innej opcji na hotel domowy..tzn jest jeszcze w mielcu i mamy tam miejsce..wtedy do zuzim moglby isc inny dziadunio od nas ale mielec jest super jednak kosztuje 10zl.doba plus karma..a my wciaz mamy za malo kasy..:(

Posted

W Mielcu Grubcio miałby jak u Pana Boga za piecem tam jest psi raj po prostu . Trzeba jeszcze trochę bardziej powalczyć o kasę bo warto. Może akcja literkowa ...

Posted

Hm...biorąc pod uwagę opisany stan psa to hm...powinno się mu szukać wewnętrznego lokum, bo Paluch, czy hotelik (pomijając inne aspekty/ korzyści płynące z hoteliku) to tak naprawdę zamiana boksu zewnętrznego na inny zewnętrzny.

Posted

majqa napisał(a):
Hm...biorąc pod uwagę opisany stan psa to hm...powinno się mu szukać wewnętrznego lokum, bo Paluch, czy hotelik (pomijając inne aspekty/ korzyści płynące z hoteliku) to tak naprawdę zamiana boksu zewnętrznego na inny zewnętrzny.

Też mi się tak wydaje. To za bardzo schorowany pies na boks zewnętrzny.

Posted

no wiec w razie co mamy mielec i mamy tam miejsce ale nie mamy kasy:(((az tyle...a na obnizke chyba nie mamy tez co liczyc?:(ulka podaj nr tel albo maila

Posted

ulka 1108 napisał(a):
jestem załamana bo nie będę mogła wysłać pieniędzy, chyba, że podam clo nr tel. i wyśle mi nr konta sms-em

Może mailem sobie wyślijcie?

Posted

Jesli w Mielcu jest cena 10zl za dobę + karma, to chyba nie wyjdzie dużo drożej? A jakie tam są warunki? Ktoś wie dokładnie? Ja dorzucę 30zł stałej deklaracji.

Posted

Plicha napisał(a):
Jesli w Mielcu jest cena 10zl za dobę + karma, to chyba nie wyjdzie dużo drożej? A jakie tam są warunki? Ktoś wie dokładnie? Ja dorzucę 30zł stałej deklaracji.

Mielec to raj dla psów o ile chodzi o hotelik u Pani Joanny w Brzyściu. Byłem i widziałem:) Pies ma osobny pokoik dla siebie z którego ma wyjście na swój mały wybieg.Do tego ogrodzony duży teren do biegania już w większych podgrupach.Jest też budynek "socjalny" gdzie jest świetlica i miejsce do kąpieli psów.Wszystko oczywiście ogrzewane w miarę potrzeby.