__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 clo napisał(a):zgadza sie majqa:)kurcze to chyba takie moje pobozne zyczenie ale moze trafilby sie ktos kto dlaby grubciowi domowy dt w wawie do czasu przetransportowania go do hotelu...byleby nie marzl juz w tym schronie...tylko jak taki dt znalezc..kazdy zapsiony po pachy.. A może Renia potrzymała by go póki nie poszedłby do hotelu? Quote
ulka 1108 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 clo dostałam twoją wiadomość tylko nie mogę jej otworzyć, wogóle nie mogę otworzyć żadnej wiadomości, pomóżcie bo tam mam numery kont Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Qrczę, ale co Ty mogłaś zaklikać, że nie otwierają się PW? :-( Czekaj, napiszę do Isadory, może coś tu podpowie. Quote
Monika z Katowic Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Może Zuzia, na ten pierwszy miesiąc, wzięłaby opłatę "z dołu" (czyli po upływie pierwszego miesiąca pobytu GRUBCIA w hoteliku)? To byłaby taka krótka promocja dla starowinki :) Quote
Isadora7 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ulka 1108 napisał(a):clo dostałam twoją wiadomość tylko nie mogę jej otworzyć, wogóle nie mogę otworzyć żadnej wiadomości, pomóżcie bo tam mam numery kont Jakiej przeglądarki używasz? Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tak, Renata5. Jeśli miałoby być to przetrzymanie na jakiś czas tylko, bo Renata też zapsiona. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 moze i tak..trzeba zuziam zapytac...bo m to wyglada na to ,ze z grubciem coraz gorzej..chlopak moze sie zaczac poddawac...wiec trzeba go na cito wyciagac...mysle o kims kto go by przetrzymal ale nie mam nikogo..:(ehh..no..czy ktos moze zadzownic do zuziam spytac czy bylaby szansa zeby grubcio na juz przyjezdzal?ja w pracy jestem do 22 nie mam jak zadzownic..pisac z netu moge ale dzwonic nie za bardzo:( Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 juz jej napisalam..moze sie zgodzi oby ,oby... Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 u ZuziM? tylko chłopak byłby na dworze, nie wiem czy to dobry pomysł - boksy zewnętrze... Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ale nie mamy innej opcji na hotel domowy..tzn jest jeszcze w mielcu i mamy tam miejsce..wtedy do zuzim moglby isc inny dziadunio od nas ale mielec jest super jednak kosztuje 10zl.doba plus karma..a my wciaz mamy za malo kasy..:( Quote
Livka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 W Mielcu Grubcio miałby jak u Pana Boga za piecem tam jest psi raj po prostu . Trzeba jeszcze trochę bardziej powalczyć o kasę bo warto. Może akcja literkowa ... Quote
ulka 1108 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 jestem załamana bo nie będę mogła wysłać pieniędzy, chyba, że podam clo nr tel. i wyśle mi nr konta sms-em Quote
majqa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Hm...biorąc pod uwagę opisany stan psa to hm...powinno się mu szukać wewnętrznego lokum, bo Paluch, czy hotelik (pomijając inne aspekty/ korzyści płynące z hoteliku) to tak naprawdę zamiana boksu zewnętrznego na inny zewnętrzny. Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 majqa napisał(a):Hm...biorąc pod uwagę opisany stan psa to hm...powinno się mu szukać wewnętrznego lokum, bo Paluch, czy hotelik (pomijając inne aspekty/ korzyści płynące z hoteliku) to tak naprawdę zamiana boksu zewnętrznego na inny zewnętrzny. Też mi się tak wydaje. To za bardzo schorowany pies na boks zewnętrzny. Quote
clo Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 no wiec w razie co mamy mielec i mamy tam miejsce ale nie mamy kasy:(((az tyle...a na obnizke chyba nie mamy tez co liczyc?:(ulka podaj nr tel albo maila Quote
__Lara Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ulka 1108 napisał(a):jestem załamana bo nie będę mogła wysłać pieniędzy, chyba, że podam clo nr tel. i wyśle mi nr konta sms-em Może mailem sobie wyślijcie? Quote
Plicha Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jesli w Mielcu jest cena 10zl za dobę + karma, to chyba nie wyjdzie dużo drożej? A jakie tam są warunki? Ktoś wie dokładnie? Ja dorzucę 30zł stałej deklaracji. Quote
Nikus Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Plicha napisał(a):Jesli w Mielcu jest cena 10zl za dobę + karma, to chyba nie wyjdzie dużo drożej? A jakie tam są warunki? Ktoś wie dokładnie? Ja dorzucę 30zł stałej deklaracji. Mielec to raj dla psów o ile chodzi o hotelik u Pani Joanny w Brzyściu. Byłem i widziałem:) Pies ma osobny pokoik dla siebie z którego ma wyjście na swój mały wybieg.Do tego ogrodzony duży teren do biegania już w większych podgrupach.Jest też budynek "socjalny" gdzie jest świetlica i miejsce do kąpieli psów.Wszystko oczywiście ogrzewane w miarę potrzeby. Quote
ala123 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Podajcie nr konta, wpłacę jakąś kwotę ale chciałabym wiedzieć, ile jest już deklaracji, na pierwszej stronie nie widzę. Quote
LAZY Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zapisuje watek i postaram sie pomyslec o jakiejs stalej deklaracji. Quote
ulka 1108 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dziękuje, rozumiem że nikt mi nie pomoże Quote
Poker Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ulka 1108 napisał(a):dziękuje, rozumiem że nikt mi nie pomoże dziewczyny prosiły,żebyś podała swojego mejla Quote
Recommended Posts