zerduszko Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 bumel napisał(a):Nie mam pojęcia, czy na innych wątkach też tak działa, ale przydałoby się ostrzec ludzi przed tak nieodpowiedzialną dziewuchą! Kilka miesięcy temu mocno nawoływała do deklarowania na innego psa, w tym rozsyłała pw - a przynajmniej tak twierdziła. Jak jej napisałam, że może poszukałaby deklaracji dla psów, na które złożyła deklaracje, a nie płaci, to była zdziwiona o co mi chodzi. Czy to jest normalne? Quote
magdyska25 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Nie, to nie jest normalne. Wiadomo można mieć problemy ale żeby nie znaleźć 5 sekund, żeby napisać, że deklaracja stała jest już "nieaktualna"? To juz tego nie rozumiem. Czy Clo ma założone jakieś wątki "swoich psów", które są w hotelach? Quote
Dada M Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Clo jak widać opanowała do perfekcji sztukę zrzucania na innych odpowiedzialności za swoje decyzje. Zawsze prosi kogoś innego o założenie wątku psu, którego ona chce zabrać, kolejną osobę o udostępnienie konta itd. - i nagle gdy pies już jest w hotelu - ze strony Clo cisza ... Ja już mam dość tych wszystkich wymówek - naprawdę, oprócz trzęsienia ziemi, Clo i jej bliskim przydarzyły się już chyba wszystkie możliwe nieszczęścia. Obiecała mi kilka miesięcy temu, że uzgodni z Magdyską25, w jakich ratach i kiedy spłaci swój dług wobec Grubcia. Do tej pory, oczywiście - cisza. Wątek Łatka: http://www.dogomania.pl/threads/145988-*ŁATEK*-o-czarującym-uśmiechu-już-ROK-w-DT-brakuje-deklaracji!!/page23 Quote
magdyska25 Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Tak jak już wcześniej pisałam Clo się ze mną nie kontaktowała. Tylko raz ale to było rok temu, gdy Grubcio wyszedł ze schroniska i zawiozłam karmę do Jej mamy. Quote
MagdaNS Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Postaram się na początku stycznia przelać swoje deklaracje za 3 miesiące naprzód + 20 zł na karmę. Quote
Dada M Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 MagdaNS - dziękuję :) Zebrałam "pewne' deklaracje stałe: Monika z Katowic - 30 zł Cajus JB - 20 zł Magda NS - 10 zł Magdyska25 - 30 zł Plicha - 30 zł Ninti - 20 zł Radek - 20 zł Malibo57 - 100 zł Razem : 260 zł Nie wiem, co z deklaracjami Czerdy i Mamymuminka. Faerie od lutego nie była na dogo, więc sytuacja jest jasna. Z Clo sytuacja też jest jasna - zaproponowałam, żeby sama wypowiedziała się na wątku, najlepiej w podobnym tonie, w jakim odpisała mi na maila. Quote
Monika z Katowic Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wysłałam kochanemu Grubciowi deklarację na styczeń plus 5 zł. Jak tylko będę miała to malutki grosik dołożę do deklaracji stałej... Niech sobie nasz staruszek pośpi w ciepełku, niech sobie podje. :loveu: Ufam, że Grubcio czuje to małe, psie szczęście...:loveu: Quote
kaskadaffik Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Grubcio jest swoim bytem chyba bardzo zadowolony :) je, śpi, je śpi i tak na okrągło ;) A my zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/199119-Pas-dla-psa-karmy-szelki-kalendarz-psi-bi%C5%BCu-itd.Mielec-09.01?p=16008848#post16008848 Quote
Radek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Trudno się dziwić, że Grubcio zadowolony, na pewno ma teraz bardzo dobrze:) Wszystkiego dobrego Grubciu. Quote
magdyska25 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Doszły do mnie dwie wpłaty od: * Bumel- 30 zł. * Monika z Katowic- 35 zł. Na dzień dzisiejszy Grubcio ma 170 zł. Quote
Radek Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na dniach też prześlę styczniową deklarację:) Quote
Radek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Grubciowa deklaracja za styczeń już zrobiona:) Quote
hotelterier5 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 GRUBCIO w dobrym nastroju, chociaż miał 2 dni gorsze. Nie jadł i nie wychodził na spacery. Teraz jest ok. Dla kontroli był dzisiaj u weta. Tłuszczak, który pojawił się nagle nie przeszkadza. wet policzył Grubciowi min 14 lat... Quote
Monika z Katowic Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 hotelterier5 napisał(a):GRUBCIO w dobrym nastroju, chociaż miał 2 dni gorsze. Nie jadł i nie wychodził na spacery. Teraz jest ok. Dla kontroli był dzisiaj u weta. Tłuszczak, który pojawił się nagle nie przeszkadza. wet policzył Grubciowi min 14 lat... A gdzie Grubcio ma ten tłuszczak? Na ogonku może? Quote
__Lara Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Oj, toż to seniorek, minimum 14 lat, bravo piesku :) :) :) Quote
Dada M Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Oj tak, Grubcio ma już swoje lata ;) Niestety, daje mu się to we znaki (i jego opiekunom) pod jednym względem - Grubcio często bezwiednie załatwia się pod siebie. Ale, jakby w zamian za to, jest coraz bardziej kochany i uroczy :) Quote
MagdaNS Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Przelałam dzisiaj 50 zł dla Grubcia, 20 zł jako deklaracja za styczeń i luty i 30 zł ekstra na karmę Quote
Radek Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Starsze psiaki są kochane. Pamiętam owczarzycę mojego kolegi, która dożyła 18 lat, mało już widziała ze słuchem też było nie bardzo, ale za to tak kochanej przylepy to chyba świat nie widział:) Quote
magdyska25 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Nadrabiam "zaległości": WPŁATY: * Malibo57- 100 zł. * Radek- 20 zł. * MagdaNS- 10 zł. + 30 zł. karma WYDATKI STYCZEŃ: * hotel- 300 zł. WPŁATY LUTY: * MagdaNS- 10 zł. stan konta Grubcia [SIZE=4]+40 zł. Quote
magdyska25 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 KOCHANI, ja w sprawie przelewu za hotel. Tego samego dnia robiłam przelew za karmę dla moich psów, przed chwilą otrzymałam na maila wiadomość od użytkownika z allegro, że jeszcze moja wpłata nie doszła. Oprócz tego mam za dużo pieniędzy na koncie (cud!!!). A tak szczerze pisząc to czy jest możliwość, żeby wstrzymali przelewy internetowe? Coś takiego w ogóle się dzieje? Piszę bo chce być fer wobec wszystkich. Podsumowując: Nie wiem jak mam sprawdzić czy przelew "poszedł". Zaraz napiszę sms do Pani Asi czy pieniądze doszły. Przez tyle lat nie miałam z tym żadnego problemu.... Quote
Radek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czasem zdarza się, że moja pensja dojdzie dzień, czy dwa później niż zazwyczaj. Zdarza się to sporadycznie także nie odpowiem jak to się dzieje. :roll: Quote
magdyska25 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Piszę że po raz kolejny przesłałam kwotę za hotelik w wysokości 300 zł. (ale by było gdyby jednak doszły dwie- Grubcio za ten miesiąc już miałby opłacone ;)) Quote
Radek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ciekawa sprawa z tym przelewem, a dziś czytałem że jakiś bank przelał komuś pieniądze trzy razy zamiast raz! I teraz właściciel konta ma kłopoty:( Quote
magdyska25 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 To nie za ciekawie. Tak to już jest z bankami. Teraz wpłata poszła bez większych problemów i tylko jedna. Za styczeń ja jeszcze dokładam swoją deklarację, także Grubcio w sumie ma +70 zł. Quote
Recommended Posts