Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bumel napisał(a):
Nie mam pojęcia, czy na innych wątkach też tak działa, ale przydałoby się ostrzec ludzi przed tak nieodpowiedzialną dziewuchą!

Kilka miesięcy temu mocno nawoływała do deklarowania na innego psa, w tym rozsyłała pw - a przynajmniej tak twierdziła. Jak jej napisałam, że może poszukałaby deklaracji dla psów, na które złożyła deklaracje, a nie płaci, to była zdziwiona o co mi chodzi. Czy to jest normalne?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, to nie jest normalne.
Wiadomo można mieć problemy ale żeby nie znaleźć 5 sekund, żeby napisać, że deklaracja stała jest już "nieaktualna"? To juz tego nie rozumiem.

Czy Clo ma założone jakieś wątki "swoich psów", które są w hotelach?

Posted

Clo jak widać opanowała do perfekcji sztukę zrzucania na innych odpowiedzialności za swoje decyzje.
Zawsze prosi kogoś innego o założenie wątku psu, którego ona chce zabrać, kolejną osobę o udostępnienie konta itd. - i nagle gdy pies już jest w hotelu - ze strony Clo cisza ...
Ja już mam dość tych wszystkich wymówek - naprawdę, oprócz trzęsienia ziemi, Clo i jej bliskim przydarzyły się już chyba wszystkie możliwe nieszczęścia.

Obiecała mi kilka miesięcy temu, że uzgodni z Magdyską25, w jakich ratach i kiedy spłaci swój dług wobec Grubcia.
Do tej pory, oczywiście - cisza.

Wątek Łatka:

http://www.dogomania.pl/threads/145988-*ŁATEK*-o-czarującym-uśmiechu-już-ROK-w-DT-brakuje-deklaracji!!/page23

Posted

MagdaNS - dziękuję :)

Zebrałam "pewne' deklaracje stałe:

Monika z Katowic - 30 zł
Cajus JB - 20 zł
Magda NS - 10 zł
Magdyska25 - 30 zł
Plicha - 30 zł
Ninti - 20 zł
Radek - 20 zł
Malibo57 - 100 zł

Razem : 260 zł

Nie wiem, co z deklaracjami Czerdy i Mamymuminka.
Faerie od lutego nie była na dogo, więc sytuacja jest jasna.

Z Clo sytuacja też jest jasna - zaproponowałam, żeby sama wypowiedziała się na wątku, najlepiej w podobnym tonie, w jakim odpisała mi na maila.

Posted

Wysłałam kochanemu Grubciowi deklarację na styczeń plus 5 zł.
Jak tylko będę miała to malutki grosik dołożę do deklaracji stałej...

Niech sobie nasz staruszek pośpi w ciepełku, niech sobie podje. :loveu:
Ufam, że Grubcio czuje to małe, psie szczęście...:loveu:

Posted

GRUBCIO w dobrym nastroju, chociaż miał 2 dni gorsze. Nie jadł i nie wychodził na spacery. Teraz jest ok. Dla kontroli był dzisiaj u weta. Tłuszczak, który pojawił się nagle nie przeszkadza. wet policzył Grubciowi min 14 lat...

Posted

hotelterier5 napisał(a):
GRUBCIO w dobrym nastroju, chociaż miał 2 dni gorsze. Nie jadł i nie wychodził na spacery. Teraz jest ok. Dla kontroli był dzisiaj u weta. Tłuszczak, który pojawił się nagle nie przeszkadza. wet policzył Grubciowi min 14 lat...

A gdzie Grubcio ma ten tłuszczak? Na ogonku może?

Posted

Oj tak, Grubcio ma już swoje lata ;)

Niestety, daje mu się to we znaki (i jego opiekunom) pod jednym względem - Grubcio często bezwiednie załatwia się pod siebie.
Ale, jakby w zamian za to, jest coraz bardziej kochany i uroczy :)

Posted

Starsze psiaki są kochane. Pamiętam owczarzycę mojego kolegi, która dożyła 18 lat, mało już widziała ze słuchem też było nie bardzo, ale za to tak kochanej przylepy to chyba świat nie widział:)

Posted

Nadrabiam "zaległości":
WPŁATY:

* Malibo57- 100 zł.
* Radek- 20 zł.

* MagdaNS- 10 zł. + 30 zł. karma

WYDATKI STYCZEŃ:
* hotel- 300 zł.

WPŁATY LUTY:
* MagdaNS- 10 zł.

stan konta Grubcia [SIZE=4]+40 zł.

Posted

KOCHANI,
ja w sprawie przelewu za hotel.
Tego samego dnia robiłam przelew za karmę dla moich psów, przed chwilą otrzymałam na maila wiadomość od użytkownika z allegro, że jeszcze moja wpłata nie doszła.
Oprócz tego mam za dużo pieniędzy na koncie (cud!!!). A tak szczerze pisząc to czy jest możliwość, żeby wstrzymali przelewy internetowe? Coś takiego w ogóle się dzieje?
Piszę bo chce być fer wobec wszystkich.

Podsumowując:
Nie wiem jak mam sprawdzić czy przelew "poszedł".
Zaraz napiszę sms do Pani Asi czy pieniądze doszły.
Przez tyle lat nie miałam z tym żadnego problemu....

Posted

Czasem zdarza się, że moja pensja dojdzie dzień, czy dwa później niż zazwyczaj. Zdarza się to sporadycznie także nie odpowiem jak to się dzieje. :roll:

Posted

Ciekawa sprawa z tym przelewem, a dziś czytałem że jakiś bank przelał komuś pieniądze trzy razy zamiast raz! I teraz właściciel konta ma kłopoty:(

Posted

To nie za ciekawie.
Tak to już jest z bankami.

Teraz wpłata poszła bez większych problemów i tylko jedna.

Za styczeń ja jeszcze dokładam swoją deklarację, także Grubcio w sumie ma +70 zł.